Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 00:43

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:05 
Westernlovas

Ezt úgy érted, Seth, hogy látsz minket? Máshova töltöttem fel, onnan linkeltem be. De csak az avatárokat. A te képed eddig is rendben volt, nem?
(Lunci, megcsináltam neked is.)
Na tessék, kőbe vagyunk vésve! :lol: :pray:
Hova tegyük a sztélét, Napsugaram? :fejetv:
Izé... varázsolni? Muszáj? :fejetv: Én annyira megvoltam enélkül is... De tudod mit? Nem bánom. Csak ne hieroglifákkal írd a varázsigéket, mert akkor nem tudom elolvasni. Én is üdvözlöm a fatert... meglátogathatná a mamámat, a ranchra költözött. Mióta megszülettem, felé se nézett. Ez felettébb ronda dolog ám! :twisted:
Egyébként most fogom csak fel igazán... hopp, megnősültem! :lol: :lol: :lol:

Dehogynem aludt Seth, Csillaglány! Elhúzott a nyitótánc után nem sokkal. :D Bár amekkora dáridót csaptunk utána, csodálom, hogy nem rázkódott a kofágja! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:09 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Ezt úgy érted, Seth, hogy látsz minket? Máshova töltöttem fel, onnan linkeltem be. De csak az avatárokat. A te képed eddig is rendben volt, nem?
(Lunci, megcsináltam neked is.)

Mostmár rendben vagytok... :)

Johnny Dess írta:
Izé... varázsolni? Muszáj? :fejetv: Én annyira megvoltam enélkül is... De tudod mit? Nem bánom. Csak ne hieroglifákkal írd a varázsigéket, mert akkor nem tudom elolvasni. Én is üdvözlöm a fatert... meglátogathatná a mamámat, a ranchra költözött. Mióta megszülettem, felé se nézett. Ez felettébb ronda dolog ám! :twisted:

Már csak azért is felettébb hasznos, mert megtanulod a lakásodat nélkülem átrendezni... :D

Illetve baromira kíváncsi vagyok, mi az a képesség, ami megvan benned, és mi az, ami nem... Ugyanis a mi világunkban a félisten, mint fogalom eddig nem létezett... :fejetv:

Johnny Dess írta:
Dehogynem aludt Seth, Csillaglány! Elhúzott a nyitótánc után nem sokkal. :D Bár amekkora dáridót csaptunk utána, csodálom, hogy nem rázkódott a kofágja! :lol: :lol: :lol:

A fél éjjelt azzal töltöttem, hogy vésessem a sztélét Nektek, utána meg Rére kellett vigyázni a napbárkában, aludhattam volna, de Aphópisz ismét ránk támadott... Nade ha egyszer az a dolga... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:19 

juszufka54 írta:
Szép és eredményes napot kedves fiatalok.

Szia te fél isten. :hug:

Szia drága Juszufkám! :hug: :hug: :hug: Lemaradtam rólad, annyira sajnálom :wall: :wall: :wall:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:20 
Westernlovas

Seth, az én éjszakám is mozgalmas volt... csak én sokkal kellemesebb dolgokkal voltam elfoglalva. :lol:

Én is kezdek kíváncsi lenni, miféle képessége(ke)t hagyott rám jó apám. De nem lakberendezésre gondoltam speciel. Hasznosabb dolgokra, ha már istenekkel parolázok... :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:23 

Seth írta:
Ja, a szerelmeteket kőbe véstem az éjjel... :hug:

Kép

Izé... Vésettem... :D :mrgreen:

Ez igazán megtisztelő...helyes ez? :fejetv:

Most láttam, hogy elhoztad, akkor nem szóltam semmit :oops: :wall:

Nem tudom, hova tegyük...majd kitaláljuk :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:27 

Tádááám!!! Kicsit nézelődöm, kisfilmeken mosolygok, miközben majszolom a finomságokat, ami tegnapról maradt. Még most is nagyon finom...a sültek savanyúsággal.....hmm...nem tudok betelni vele. :pray:

De szép ez a mai nap is!!! Itt vagytok, jól vagytok, hurrá!!! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:30 

Sziasziaaaaaa!!!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Egyél csak, nehogy megromoljon az a sok étel! :lol: Ilyenkor nem tud itt lenni, a mi két belesünk :lol: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:34 

Szia te újdonsült feleség! :hug: Juj, majd kicsattansz a boldogságtól, látom az arcodon! :lol: Ne izgulj, semmi nem fog megromlani, elég hűvös van már...és hát dolgozunk rajta rendesen, hogy hamar fogyjon. Én most épp ezt a hármat vettem magam elé jó kis káposztasalátával...nyami! :P

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:37 
FórumDémon

Lunci kérlek vess egy pillantást a PÜ-Postaládádra... :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 08:44 
FórumDémon

Közben leülök én is falatozni....

Az esküvői tortából a Seth feliratú papírcetlivel ellátott szelet az enyém? Mert akkor lenyúltam... :pray: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 55  Következő

Időzóna: UTC