Most Makutát olvasom/olvastam. Még nem végeztem.
Idézet:
most egy elég brutális, verekedős, több helyen öldöklős részbe futottam. Tudom, nem mindenkinek jön ez be. Viszont a történet előrehaladásához kell. És Icaraxnak még jól fog jönni ez a vehemencia és kegyetlenség... Lesz egy pont, ahol még nem döntöttem, mit is csinálok vele. Mindenesetre valószínüleg jóra fogja használni harci tudását és a brutális, kegyetlen, pusztító természetet.
Nem akarom ismételni az előttem szólókat....elolvastam a harcot én is. Tényleg nem vagyok ilyen jelenetek híve, de ha azt mondod, hogy kell a történetbe, akkor állok elébe. Stilisztikailag kiváló írás, érzelmileg valóban brutális.
A MAKUTA TESTVÉRISÉGE nagyon tetszett!
Idézet:
Icarax, ne... Kérlek. Én tényleg megkedveltelek, minden hibád ellenére... Mert tudom, hogy emögött a zord külső mögött érző szív dobog. Hogy a brutalitás csak azért van, mert csalódtál a szívedben. Mert nem ezt akarod. Igazából te is csak gyengédségre és szeretetre vágysz. És igazi barátokra. Békére. És amint mondtad... Harmóniára. Icarax, gyere velem! Ha Mata Nuinak vége, mutatok neked egy olyan világot, amiről álmodni se mertél. Csak fogd meg a kezem és gyere!
A Marcsikával, Seth-tel való párbeszédetekben pedig kiemelten megtaláltam minden gondolatomat, tehát nem ismétlem.
Klassz írás Makuta, nagyon jó volt olvasni téged!