Üdv Mindenkinek!
Be szeretném jelenteni, hogy egy időre el kell búcsúznom a fórumtól, legalábbis a megszokott aktivitással mindenképpen. Biztosan tudjátok, október 1. és 31. között népszámlálás lesz. Nos, én is részt veszek benne, méghozzá a házaló minőségében, mint számlálóbiztos. Már az elmúlt napok is leterhelőek voltak: oktatás, felkészülés, vizsgaféle, és az anyagok átvétele, előkészítése. A valódi talpalás kedden (27-én) kezdődik, ki kell kézbesítenem 140 borítékot. Aztán elsejétől hó végéig összeírok, november első hete pedig az elszámolásé. Ez azt jelenti, hogy reggel nyolctól négyig letudom a munkahelyet, onnan fél ötre a körzetembe érek, és amíg beengednek, tehát úgy este 8-ig, dolgozok. Szinte csak aludni fogok haza járni, holtfáradtan. Nem tudom, mennyire lesz haladós a munka, de hogy a fórumot követni és fenn lenni nem fogok tudni, csak néha, az biztos. Azért szólok előre, hogy senki ne aggódjon, csak a munka temet majd maga alá. Ha pedig valami fontos, privátban szóljatok pár szóban, mert azt igyekszem követni, de a topikok átnézése nem fog menni.
Ha majd hozzátok is becsönget a számlálóbiztos, fogadjátok szívesen, és válaszoljatok gyorsan a kérdéseire, hadd haladjon szegény! És közben gondoljatok rám!
A felszerelésem: