Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 09:18

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 91  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: SZERÁJ AZ "EZEREGYÉJSZAKÁHOZ"
HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 19:36 

Dehogyis! :hug: Csak nézem itt, mik voltak... :shock: Igazad lehet Ravennel kapcsolatban... :roll: :D
(Tényleg elég megbízhatatlan ez a kijelző, hogy ki van itt.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 19:40 

Szóval látom, hogy járt itt Mesemondó, és kicsit belefeledkeztem abba a szempárba... :oops:
Aztán láttam, hogy Csillaglány ellenőrizte, kellően jól mozognak-e már a hastáncos lányok. :lol:
Láttam a Mikulás-csomagot az ablakban... :hug: Köszönöm, Malacka! És az a szempár, abba is belefeledkeztem egy kicsit... :oops:
Nézegettem, Barika micsoda kötött ruhácskát visel Misi jóvoltából, és végigizgultam veletek a hang-kísérletet Makuta és Raven között.
No meg azt a kis vitát Seth szettjeinek összetöréséről... :lol: :lol: :lol:
Na de most már azt hiszem, tényleg tudom, mi történt a házam táján. :roll: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 19:45 

Óóó...látod, milyen önző vagyok Jafar!? Arra nem is gondoltam, hogy mivel régen jártál erre, olvasgatnod kell. :hug:

Nyugodtan nézelődj, ugorj át a többi helyre is....szerintem jobb, ha mindenütt képben vagy. ;) :P Én is lődörgök mindenfelé...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 19:47 

Raven....kicsi lány! Hogy telt az éjszakád? Szépeket álmodtál? ;) :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 19:59 

Nem, azt hiszem, tovább nem lődörgök. :oops: Végülis mindegy, éppen hol vagyok, a lényeg, hogy legyek. :lol: Ennyit úgysem lehet bepótolni... Inkább hagyom máskorra. :oops:
(Másodszorra vág ki a net. :angry: És tuti nem a gépem a hibás. Le van cserélve. Mellesleg most én látlak úgy, hogy nem látlak sehol, Malacka. Pedig tuti nem szöktél meg.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jafar 2011.12.06. 20:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:00 
Kék Holló

Jafar írta:
Senorita Ravent nem tudom, közelebb merjem-e hívni, bár ahogy körülnézek, Makuta nincs a közelben... :roll:

Te csak ne Makuta miatt aggódj. Tőlem is megkaphatod a magadét, ha a helyzet úgy adódik... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:02 

Raven írta:
Jafar írta:
Senorita Ravent nem tudom, közelebb merjem-e hívni, bár ahogy körülnézek, Makuta nincs a közelben... :roll:

Te csak ne Makuta miatt aggódj. Tőlem is megkaphatod a magadét, ha a helyzet úgy adódik... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Senorita Raven, nem hinném, hogy ilyesmire sor kerül. :D Tudod, én csak addig megyek, ameddig a szépséges és igéző szemű partner engedi... :oops: :roll: :D De addig egészen biztosan... :roll: :lol: Legalábbis igyekszem. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:08 

Dehogy tűntem el! Hacsak azt nem érzékelte a fórum, hogy elugráltam a legkisebb helységbe a lakásomban.....remélem, nem érzékelte!!!! :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert akkor azt is láthatta, hogy a visszafelé úton már a kezemben volt a hűtőből kivett máglyarakás. Nyami. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:09 
Kék Holló

malacka írta:
Raven....kicsi lány! Hogy telt az éjszakád? Szépeket álmodtál? ;) :P

Jól. Álmodni álmodtam ugyan, de nem szépeket. Bár nem is volt rémálmom. Inkább olyan zavarosak voltak. Egy-egy emlékfoszlány, egy-egy értelmetlen esemény és a folytatása. Aztán hirtelen váltások, látszólag semmi összefüggéssel. Viszont reggel kipihenten ébredtem. Ezek az álmok is jók ám valamire. Kitisztítják az elmét, kiürülnek a tudat alatti összecsomózódott, értelmetlen szálak és képzelések.

Tehát minden összevetve jól aludtam, mert reggel jó közérzettel ébredtem. Meg megkönnyebbülten. Jó dolog ám az ilyen álom is, mert kisöpri a "szemetet" az agyból. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:10 

malacka írta:
Dehogy tűntem el! Hacsak azt nem érzékelte a fórum, hogy elugráltam a legkisebb helységbe a lakásomban.....remélem, nem érzékelte!!!! :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert akkor azt is láthatta, hogy a visszafelé úton már a kezemben volt a hűtőből kivett máglyarakás. Nyami. :lol:

Valami ilyesmi? :D

Kép

Hát tudod, akkor elég baj, ha nem érzékeli a fórum... én szívesen érzékelném. :lol:

Raven, nekem vannak visszatérő álmaim. Furcsa a logikájuk, de összefüggőek, mint egy film, és a saját logikájuk szerint érthetőek is. Lehet, hogy néha elfogynak az álmok, azért jut nekem olykor ugyanaz? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 91  Következő

Időzóna: UTC