Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 09:18

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 91  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: SZERÁJ AZ "EZEREGYÉJSZAKÁHOZ"
HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:19 
Kék Holló

Nem tudom, én még nem álmodtam kétszer ugyanazt. :roll:
Bár hasonlókat igen, de azért a "forgatókönyv" picit mindig más volt. :roll:
Mondjuk ahány ember annyi fajta álom és álmodás. Nekem van amikor "deja vo"-um is van. Nem gyakran emlékszek rá az esemény előtt, sokszor akkor villan be az, hogy mintha láttam volna, amikor már megtörtént/történik. Mondjuk abban viszont biztos vagyok, mikor van "ezt már láttam"-om, mert pár másodpercre újra bevillan a már látott képsorozat és egy pillanatra "kikapcsol' a szemem fókuszálása (Tehát: egy pillanatra nem nézek egy pontba, hanem a semmibe bámulok és homályosan, szürkésen, nagyon halványan mintha látni vélném a "kétszer megtörtént" eseményt. Gondolom az agy egy pillanatra odaképzeli, azért tűnik úgy, mintha nagyon-nagyon-nagyon halványan látnám).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven 2011.12.06. 20:22-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:21 

A "deja vu" hiba a mátrixban. :lol: Láttad a filmet? Az elsőre gondolok, a folytatásai szerintem minőségen aluliak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:22 

Bizony...bizony, ilyen finomat eszem. Most küldte a barátnőm, frissen, melegen....és még csokival is le van öntve. :) Talán ez az első étel, ami az elmúlt héten igazán jólesik.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:23 
Kék Holló

Nem láttam. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:27 

Na, szépen vagyunk! A barátnőd frissen, melegen küldi, te meg a hűtőből szeded most elő... :lol:

Érdemes megnézni, senorita Raven, bár elég sokat lövöldöznek benne. De felettébb érdekes az elképzelés a világ felépítéséről. Nem mindig sikerült kibogoznom, mi a valóság és mi a mátrix.
De a film szerint a deja vu, ami már egyszer megtörtént és ismétlődik, hiba a mátrixban, annak a jele, hogy belenyúltak, és nem állították helyre tökéletesen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:31 
Bionicle harcos

Nekem a mátrixról a legutolsó elótti biológiaóra jutott eszembe.
Ott tanultuk, hogy a növényi sejtekben a zöld színtestnek három része van: A gránum, a tilakoid-membrán meg a mátrix (vagy más néven sztróma).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:31 

Jafar írta:
Na, szépen vagyunk! A barátnőd frissen, melegen küldi, te meg a hűtőből szeded most elő... :lol:

Most lehet, hogy csúnyát írok és megszóltok, de amikor a barátnőm beadta egy órával ezelőtt rohanása közben az ajtón, akkor épp hisztirohama volt Kírának, az anyukája darálta a magáét...én meg azzal a lendülettel benyomtam a sütis dobozt a hűtőbe, hiába volt még jó meleg. :oops: :lol: Hát így történt....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:37 

Hát, Malacka, kár volt azért a sütiért... Legalább felejtetted volna az asztal sarkán. :D Egyébként mi csúnyát írtál ezzel? :o

Makuta, szóval kicsi a világ, már a zöld színtestek is a mátrix részei. :lol: Ha ezt én tudom, amikor a filmet nézem... :lol: Hát így függ össze a valós és a virtuális világ.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:38 
Kék Holló

Jafar írta:
De felettébb érdekes az elképzelés a világ felépítéséről...
De a film szerint a deja vu, ami már egyszer megtörtént és ismétlődik, hiba a mátrixban, annak a jele, hogy belenyúltak, és nem állították helyre tökéletesen.

Valóban érdekes elképzelés. Nekem más elképzelésem van a deja vu-ról. Szerintem a deja vu a jövőbe látás egy szabályozatlan formája. Mivel van amikor emlékszik az ember rá (nálam is volt) és utána történik meg az esemény. Ám a legtöbbször tudat alatt marad meg a látott képkockák sorozata és akkor ugrik be, amikor megtörtént az esemény. Ezért szabályozatlan. Nem is rendszeres időközönként történik, volt, hogy egymás után két nap is volt ilyen érzésem, de többnyire hónapok választják el egymástól a két "már láttam"-ot.
Mondjuk megmagyarázni nem lehet igazán. Azért ebben szerintem vannak felsőbb hatalmak beleszólásai is. Nem tudni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.06. 20:41 
Bionicle harcos

Jafar írta:
Makuta, szóval kicsi a világ, már a zöld színtestek is a mátrix részei. :lol: Ha ezt én tudom, amikor a filmet nézem... :lol: Hát így függ össze a valós és a virtuális világ.

Fordítva, a mátrix a zöld színtest része. ;)
A zöld színtest pedig része például a saláta sejtjeinek. A saláta sejtjei pedig a saláta szöveteit alkotják, amik alkotják a saláta szerveit, például a levelet. Tehát amikor salálátát eszel több millió mátrixot is megeszel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 91  Következő

Időzóna: UTC