Na akkor nézzük sorban.
Látod, Barika, nem vigyáztál rám! Most pedig birkanyírás helyett cowboy-nyírás lesz.
Drága kofágos barátom! Hát egye kánya, a szőrtelenséget megoldom. Pontosabban…. (sanda pillantás Lunci felé)… el lesz intézve.

Szóval nem élek az általad felkínált lehetőséggel, házon belül intézzük. Megjegyzem, ez nem az ókori Egyiptom azért, és nem vagyok szokva efféle szertartásokhoz. A delavár törzsi szokásokat ismerem, és Manitou az istenem. De igazán rendes tőled, kösz!

Aggathatsz rám ékszereket is, nem bánom. A szoknya viszont nem jöhet szóba se pelussal, se anélkül.

Meg az se, hogy Lunci haját bárki leborotválja… annak a kezét töröm el.

Szerencse, hogy erre nem kerül sor, bár Sánta Bölény ráolvasna utána az illetőre.

Lunci ruházatába nem szólok bele, utána úgyis leszedem róla, de nem bánnám, ha takarná is itt-ott a bájait. És nem, dehogyis gondolom, hogy cicázol a jegyes menyasszonyommal… főleg, mivel te szervezed az esküvőt. De felszolgálhatunk jégoldót is…
Legénybúcsú? No mikor legyen, Seth? Ahogy így elnézem az előkészületeket, szükségem van rá. Lányok! Jöttök, ugye?

Egy estére szabaddá teszem magam, bár el akartam utazni.
Lunci, drágaságom! Az a te kis tárgyad tulajdonképpen csak meggyorsította a dolgokat. Ha nem találok rá a hálószobádban, lehet, hogy csak tavasszal kérem meg a kezed. Azt meg azért nem kellett volna elárulnod, hogy… na jó, én sem árulom el.

Úgyis másra fog mindenki gondolni véred hullatása kapcsán.

Ha pedig azt nem érzed túlzásnak, hogy gondolatban már Seth (nem)szoknyája alatt járt a pillantásod, akkor nem tudom, mi számít annak.

Talán, ha nem csak a szemed jár ott…
Lunci írta:
Ezt itt kissé sérelmezem. ÉN illek hozzád, egyetlenem! Elég érthetően mondtam? Én, azaz Johnny, aki Dess. Mondjam még egyszer?
minya54 írta:
Minya! Addig örülj, amíg nem kell neked is szőrtelennek lenned.

Ha akarod, hozok neked szotyit a zsebemben, de a karnaki templomban talán nem kéne köpködni.

Viszont oldalast hozatok majd a ranchról, ígérem.

Kesztyűs kézzel meg majd nekem kell bánnom veled, nem fordítva, különben nagyon fogyóeszközök lesznek a háztartásunkban a tányérok.
Csillaglány, köszönöm az elismerést!

Gondoltam, kicsípem magam már a szertartás előtt is egy kicsit. De azért jó lesz majd utána visszavenni a megszokott farmeromat.
Barika, drága, csókolom a pink patácskáidat!

Neked nem kell kopasznak lenned. Nyugodtan házasodhatsz egyébként, csak ne egyiptomi módra tedd!
Hát… nagyjából ennyi, azt hiszem. És most… elmegyek mindezt kiheverni.

Este benézek.