Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 06:37

Időzóna: UTC

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 55  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:12 

Seth írta:
... Johnny le fogja tépni a füleimet, ha ezt meglátja... :fejetv: :roll:

Mindjárt elhiszem, hogy félsz tőle :lol:

Nem, ne aggódj, nem lesz semmi baj...semmi nem történt :roll:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:15 
Papírhajlító

Egy istenség lehet ilyen egoista??? :fejetv: :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:21 
FórumDémon

Lunci írta:
Seth írta:
... Johnny le fogja tépni a füleimet, ha ezt meglátja... :fejetv: :roll:

Mindjárt elhiszem, hogy félsz tőle :lol:

A füleimet féltem... :cry:

Meg fogja tépni és belekiabál... :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:25 
Westernlovas

Bocsánat, elszólítottak. :roll: De mindjárt megnézem, mi folyik itt a hátam mögött.... Seth fülei? Miért is? Lássuk csak! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:29 
Könyvtáros

Idézet:
a szertartáson egy apró szőrszál sem lehet rajtatok

Remélem, ez a vendégekre nem vonatkozik! Elég nagy bajban lennék! Meg még egy páran: Minya, Ssuggi... :lol: :lol: :lol:

Hát, azt hiszem, Bari mostanában neeeeem házasodik! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:32 
FórumDémon

Baranygazda írta:
Idézet:
a szertartáson egy apró szőrszál sem lehet rajtatok

Remélem, ez a vendégekre nem vonatkozik! Elég nagy bajban lennék! Meg még egy páran: Minya, Ssuggi... :lol: :lol: :lol:

Hát, azt hiszem, Bari mostanában neeeeem házasodik! :lol:

Nem, de a vendégeknek elő van írva, hogy tisztán jöjjenek, bár ez azt hiszem, alap mindenkinek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:34 
FórumDémon

Apropó Johnny!!

Mikor lesz a legénybúcsú?

Be akarok rúgni, de úgy istenesen... :D

Ja, most falhoz állítottalak a kérdéssel? Pedig számolni kell ezzel is, a LEGÉNYBÚCSÚ, basszus, majd' elfelejtettem... :o :o :o :mrgreen: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 12:41 
Könyvtáros

Idézet:
Nem, de a vendégeknek elő van írva, hogy tisztán jöjjenek, bár ez azt hiszem, alap mindenkinek.

Kép

Igenissss! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 13:02 
Westernlovas

Na akkor nézzük sorban.
Látod, Barika, nem vigyáztál rám! Most pedig birkanyírás helyett cowboy-nyírás lesz. :lol:
Drága kofágos barátom! Hát egye kánya, a szőrtelenséget megoldom. Pontosabban…. (sanda pillantás Lunci felé)… el lesz intézve. :roll: :D Szóval nem élek az általad felkínált lehetőséggel, házon belül intézzük. Megjegyzem, ez nem az ókori Egyiptom azért, és nem vagyok szokva efféle szertartásokhoz. A delavár törzsi szokásokat ismerem, és Manitou az istenem. De igazán rendes tőled, kösz! :D Aggathatsz rám ékszereket is, nem bánom. A szoknya viszont nem jöhet szóba se pelussal, se anélkül. :angry: Meg az se, hogy Lunci haját bárki leborotválja… annak a kezét töröm el. :angry: Szerencse, hogy erre nem kerül sor, bár Sánta Bölény ráolvasna utána az illetőre. :D Lunci ruházatába nem szólok bele, utána úgyis leszedem róla, de nem bánnám, ha takarná is itt-ott a bájait. És nem, dehogyis gondolom, hogy cicázol a jegyes menyasszonyommal… főleg, mivel te szervezed az esküvőt. De felszolgálhatunk jégoldót is… :lol:
Legénybúcsú? No mikor legyen, Seth? Ahogy így elnézem az előkészületeket, szükségem van rá. Lányok! Jöttök, ugye? ;) :D Egy estére szabaddá teszem magam, bár el akartam utazni.
Lunci, drágaságom! Az a te kis tárgyad tulajdonképpen csak meggyorsította a dolgokat. Ha nem találok rá a hálószobádban, lehet, hogy csak tavasszal kérem meg a kezed. Azt meg azért nem kellett volna elárulnod, hogy… na jó, én sem árulom el. :oops: Úgyis másra fog mindenki gondolni véred hullatása kapcsán. :oops: :D Ha pedig azt nem érzed túlzásnak, hogy gondolatban már Seth (nem)szoknyája alatt járt a pillantásod, akkor nem tudom, mi számít annak. :angry: Talán, ha nem csak a szemed jár ott…
Lunci írta:
Hm...lehet, hogy rólad olvastam én is :fejetv: Nem, az kizárt! Mondjuk, elég sokat foglalkoztam veled egy időben, muszáj volt utánad néznem :lol:
Háhá...az egyiptomi horoszkóp szerint, Seth illik hozzám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt itt kissé sérelmezem. ÉN illek hozzád, egyetlenem! Elég érthetően mondtam? Én, azaz Johnny, aki Dess. Mondjam még egyszer? :wall:
minya54 írta:
juszufka54 írta:
De jól el vagytok az esküvői előkészülettel. :lol:

szevasztok váháháhá,most még nagyon jól elvannak,de eddig a vendégekről egy szó sem esett.nekünk nem kell csinálni semmit :?: még gratulálni sem :shock: :?: legalább kaja lesz,vagy szotyi a szertartás idejére :shock: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minya! Addig örülj, amíg nem kell neked is szőrtelennek lenned. :lol: :lol: :lol: Ha akarod, hozok neked szotyit a zsebemben, de a karnaki templomban talán nem kéne köpködni. :roll: Viszont oldalast hozatok majd a ranchról, ígérem. :D Kesztyűs kézzel meg majd nekem kell bánnom veled, nem fordítva, különben nagyon fogyóeszközök lesznek a háztartásunkban a tányérok. :roll: :lol:
Csillaglány, köszönöm az elismerést! :D Gondoltam, kicsípem magam már a szertartás előtt is egy kicsit. De azért jó lesz majd utána visszavenni a megszokott farmeromat. :roll: :D
Barika, drága, csókolom a pink patácskáidat! :D Neked nem kell kopasznak lenned. Nyugodtan házasodhatsz egyébként, csak ne egyiptomi módra tedd! :D
Hát… nagyjából ennyi, azt hiszem. És most… elmegyek mindezt kiheverni. :wall: :wall: :wall:
Este benézek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.11. 13:09 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Nyugodtan házasodhatsz egyébként, csak ne egyiptomi módra tedd! :D

Micsoda?? :angry: Még el se kezdődött, mit vagy úgy oda pár fura előkészület miatt?? :angry:

Ezt meg ÉN sérelmezem!! :angry:

Szóval ne mondj ilyet ha lehet... A szertartás után, megmondhatod, hogy nem tetszett, de addig éltél akkor kb... :evil:

De tudom hogy csak el vagy nyugatiasodva, szóval igyekszem féken tartani az indulataimat... Nem egyszerű... Népünk hét-nyolcezer éves szokásain készülök változtatni, atyaég... :angry: Csak azért, hogy Neked kedvezzek, de vannak alapkövetelmények, amin még ÉN sem változtathatok!

Jó szívvel ajánlottam fel, akkor vállald is a vele járó macerát. A végén úgyis tetszeni fog... A meglepetésemről meg még nem is beszéltem... És nem is fogok, de nagyon nagy hasznát fogjátok venni, és örülni fogtok neki. :)

Szóval ne sértegess, most, hogy már célegyenesben vagyunk... Légy férfi, viselkedj egy igazi cowboyként, és ne rinyálj már annyit...!! :angry:

Hidd el tök jó lesz!! :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 542 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 55  Következő

Időzóna: UTC