Seth írta:
Nem tudom, mi az.

Azért köszi. Makutához egy jó tanács: Nagyon hirtelen, szóval jobb, ha vigyázol vele.
Örültem a találkozásnak, Raven.
Röviden? Átjáró a tudat alattimba. Ha valaki belenéz rajtam kívül, azt beszippantja és a gondolataimba kerül. Volt már rá példa, ráadásul akkor két személy is bele került a fejembe. Hülyén hangzik, de így van.
Aztán sikerült kivinnem őket, miután a tükröt használva az én személyem is becsatlakozott a képzelt világba.
Ráadásul odabent több tiltott ajtón is át kell haladni, hogy a kijáratként szolgáló tiltott ajtóhoz juss. És némelyik tiltott ajtónál elég kellemetlen a fogadtatás.
Arról nem is beszélve, hogy minden tiltott ajtó által elválasztott részben ott van egy az érzelmeim közül. A harag és gyűlölet megtestesítője, a négy szemű Vörös Raven pedig... Khm... Nem éppen fogadja szívesen a látogatókat. És akkor nagyon enyhén fogalmaztam.
Szóval ne akarj belenézni. Nem játékszer.
Így néz ki:

Ez csak egy fotó. Az eredetit úgyse láthatod. Maximum lefordítva, a tükörrésszel lefelé.
Tudom, Makuta néha valóban hirtelen indulatú. Alapból én is ilyen voltam, csak ugye nekem szabályoznom kell az érzéseimet, mert különben az akaratom nélkül is működésbe léphet az erőm. És az elég kellemetlen tud lenni. Mint a mellettem lévő postaláda felrobbanása, villanyoszlop elferdülése. Ez a jobbik eset, vannak ennél durvább dolgok is.
Majd egyszer talán ő is megtanulja kicsit fékezni magát.
De most tényleg nem akart rosszat. Úgyhogy ne haragudj rá. Legalább az én kedvemért ne.