Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.19. 21:21

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HERO HQ - Hős Bázis
HozzászólásElküldve: 2012.03.31. 19:41 
Kék Holló

Tini Titánok 6. rész - Sohatöbbé (Nevermore)

Kép
(Katt)

Itt is tükörfordított a cím, ami nem is baj, mert jól hangzik.
Ez az első olyan rész, ami Ravennel foglalkozik. Az epizód egy szokványos jelenettípussal indul: A Tini Titánok éppen egy rosszfiúval harcolna. Egész pontosan Fény Doktorral. Aki elég rendesen helyben hagyja Robint, Gézengúzt, Csillagfényt és Cyborgot is, ebben a sorrendben. Az utolsó talpon maradt Titánon, Ravenen múlik, hogy a Dr. Fény meglép-e. A "Doktor" elég rendesen felhúzza Ravent mind a támadásaival, mind a beszólásaival. Raven végül dühbe gurul és teljesen kifordulva magából felveszi félig démon alakját. Ebben az alakjában támad Fény Doktorra, akit elég tisztességesen elintéz. Szegény "Doki" szabályosan sokkot kap... Bár nem is csodálom. Később Raven folytatja ezt az agresszív magatartást, mind az akció után, mind a reggeli közben. A Titánok az utóbbi esetben Ravennek adnak igazat, így Gézengúz kénytelen bocsánatot kérni. Cyborg gondoskodni akar arról, hogy ez bekövetkezzen... Na igen ám, de véletlen betöri Raven szobájának ajtaját! A két fiú belopódzik a lány szobájába, ami tipikusan a tiltott terület kategóriába tartozik. Később ki is derül, miért. Gézengúz Raven kézi tükrét kezdi el babrálni és még viccelődik is vele. Ám hirtelen felvillan négy vörös szempár a tükörben és egy vörös-fekete telekinetikus erőtér berántja a két fiút a tükör belsejébe. Gézengúznak és Cyborgnak fogalma sincs, hova küldte őket a tükör. Azt hiszik, Raven hazájába jutottak. Ám az igazság az, hogy valójában a lány fejébe kerültek! Különböző kalandok során találkoznak Raven különböző személyiségeivel. A Rózsaszín Ravennel, aki a boldogság megtestesítője (valamiért lilának mondja Gézengúz, de egyértelmű, hogy pink az igazi színe), Szürke Ravennel, aki a szomorúság, szorongás alakja és Zöld Ravennel, aki a bátorság. Végül a három Raven hasonmás egy helyre gyűlik. Ekkor esik le a két fiúnak, hol is vannak valójában. Közben megjelenik az igazi Raven is, mert megtudja, hogy a két fiú betörte a szobája ajtaját és a földön megtalálta a tükrét is. Közben valami furcsa dolog készülődik. Gézengúz megint nem ért semmit, ezért kérdőre vonja Ravent, de még mielőtt az válaszolhatna, megjelenik egy hatalmas démon. A démon Trigonnak, Raven apjának egy leegyszerűsített változata (Trigon igazi kinézetét a 4. évadban ismerjük csak meg). A két fiú Raven parancsa ellenére marad, így a három Titán felveszi a harcot a monstrummal. Ám, nem tudnak győzni. Raven végül összegyűjti az összes érzelmi klónját és velük egyesülve Fehér Ravenné válik, aki sokkal erősebb és most nagyobb is az eredeti változatnál. Így már képes győzni. Miután legyőzi a démont, az átváltozik Vörös Ravenné, aki a harag, gonoszság megtestesítője. Ő is beleolvad Ravenbe, aki így visszaváltozik az igazi, kék ruhás formájába. Végül a két fiú kijut Raven tudatából és a végén Raven és Gézengúz is kibékülnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.01. 18:49 
Kék Holló

Tini Titánok 7. rész - Szerepcsere (Switched)

Kép
(Katt)

Ebben a részben a Tini Titán csapat két női tagja, Raven és Csillagfény kerülnek közelebb egymáshoz. Raven és Csillag majdnem tökéletes ellentétek. Raven sokszor a szobájába zárkózik, jobb szeret egyedül lenni, ritkán jókedvű és eléggé ridegnek mutatja magát - annak ellenére, hogy kifejezetten empatikus (ez majd később többször is megmutatkozik). Jóformán sose mozdul ki és nehéz neki bármilyen programot is kitalálni, mert inkább a könyveit bújja. Vele ellentétben áll Csillagfény, aki mindig vidám, mozgékony, könnyen kimozdul, szereti a napsütést, a virágokat... Szóval mindent, ami "élettel teli". Mint ő maga. Megint ellentét a két lány gondolkodásmódja: Raven néha nem kicsit pesszimista, míg Csillag azt is optimista módon látja, amit nagyon kevesen. Eleinte emiatt a két lány nem sok szót vált. Aztán a Titánok kapnak egy csomagot, benne öt kis bábúval. Az öt bábú az öt Tini Titánt mintázza. Közben eljön az este és egy gonosztevő jelenik meg a főhadiszálláson: A Bábmester. A három fiú lelkét átrakja a bábukba az irányítója segítségével. Így a testüket megszerzi, azok lesznek a "bábjai". Eközben Raven és Csillagfény is felébrednek a zajra. A három irányított Titán rájuk támad és elkapják őket. A Bábmester az ő lelküket is át akarja helyezni a bábjaikba, ám Raven utolsó erejével elhadar egy varázsigét így a távirányító kirepül a Bábmester kezéből. A két lélek így nem kerül a bábukba, hanem visszafelé veszik az irányt. Igen ám, de rossz testbe! Így Raven lelke Csillagfény testébe költözik, míg Csillagfényé Raven testébe. Ez az a pont, ahol elkezdődik az igazi bonyodalom. Nemcsak a testek cserélődtek ki, hanem az erők is. Illetve azok a helyükön maradtak, de így most rossz lélek irányítja őket. Raven, akinek muszáj uralkodnia az érzelmei felett képtelen irányítani a Csillagfény érzelemkitörésein alapuló erőt. Míg Csillagfény, aki ahhoz szokott, hogy érzelmeit szabadon eressze kis híján "felrobbantja" Raven erejével magát, Ravent és a fél utcát... Aztán szép lassan ráéreznek, miután egyre jobban megismerik egymást. Így kölcsönösen megértik a másik viselkedését. Illetve Csillagfényén nem sokat kell érteni, de kiderül, hogy Raven miért olyan, amilyen... Végül megtanulják annyira használni a másik erejét, hogy képesek megmenteni a többieket. A Bábmester pedig, miután elveszti irányítóját egy egyszerű bábbá válik... Később, a toronyban Raven és Csillagfény már együtt meditálnak, illetve Raven hajlandóvá válik kimozdulni valamerre, Csillag társaságában. Ezután az epizód után válnak igazi barátnőkké, mert egy későbbi részben Raven kivételt tesz Csillagfénnyel és beengedi a szobájába. Ami nagy szó, mert senkit se szokott behívni...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.01. 18:58 
Kék Holló

Egyelőre ennyi. Ha van kérdés, akkor fel lehet tenni. :D

Terveim szerint a következő részt szerdán fogom felrakni, tehát lesz két nap emésztgetni az eddigi részeket, meg megnézni azokat, amiket még nem néztetek meg. :) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.02. 08:52 

szia Makutám :hug: :hug: kicsit itt-ott beleolvastam egyre összeszedettebb "regényedbe".annak ellenére,hogy nem vagyok itthon ebben a témában,látom mekkora fejlődésen mentél keresztül.óriási,le a kalappal.remélem azért nem azonosulsz és maradsz egy kedves emberke :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.02. 15:42 
Bionicle harcos

Bármilyen furcsa is, de szinte az összes szereplőmmel azonosultam már vagy az elmúlt időben, vagy akár évekkel ezelőtt.
Bár nem is csoda... Alap érzelmeket, tetteket fogalmaznak meg.
Viszont különböző embertípusokat is. Ennek ellenére többé-kevésbé mindegyik helyébe bele tudom képzelni magamat. :roll:

Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy például szimpatizálok Icarax kegyetlenségével. Csupán már volt olyanom, hogy ő illett a legjobban az akkori hangulatomhoz. Pozitív példát is mondhattam volna, természetesen, de most ez jutott eszembe... :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.03. 08:53 

Makuta Teridax írta:
Bármilyen furcsa is, de szinte az összes szereplőmmel azonosultam már vagy az elmúlt időben, vagy akár évekkel ezelőtt.
Bár nem is csoda... Alap érzelmeket, tetteket fogalmaznak meg.
Viszont különböző embertípusokat is. Ennek ellenére többé-kevésbé mindegyik helyébe bele tudom képzelni magamat. :roll:

Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy például szimpatizálok Icarax kegyetlenségével. Csupán már volt olyanom, hogy ő illett a legjobban az akkori hangulatomhoz. Pozitív példát is mondhattam volna, természetesen, de most ez jutott eszembe... :roll:

na biztos vannak pozitív gondolataid is, :hug: :hug: :hug: én még emlékszem a virág szeretetedre :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.03. 13:26 
Főrémrímész

Itt nagy lemaradásom van. Majd otthon pótolom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.03. 17:13 
Kék Holló

Kezdek agyvérzés közeli állapotba kerülni...

HONNAN A JÓ ROHADT FRANCBÓL LEHET LETÖLTENI A TINI TITÁNOK RÉSZEKET??? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Már vagy 15 oldalt átnyálaztam és semmi! SEMMI! Nem igaz, hogy ennyire béna vagyok... :angry: :angry: :angry:
Pedig valahol biztos, hogy fent van... Csak tudnám, hogy hol... :angry: :angry: :angry:

Csak torrent oldalakat találtam, de onnan meg nem tudok letölteni. Ez a gép béna a torrenthez... :angry:

Valaki nem tud segíteni? Úgy látszik, hogy ehhez hülye vagyok... :angry: :angry: :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.03. 19:06 
Bionicle harcos

minya54 írta:
na biztos vannak pozitív gondolataid is, :hug: :hug: :hug: én még emlékszem a virág szeretetedre :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vannak. Csak a helyezettől függ, hogy előjönnek-e. :roll:
A virágok szeretetével most sincs probléma. :)

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.04. 07:04 
Mesemondó

Idézet:
Raven írta:
Kezdek agyvérzés közeli állapotba kerülni...

HONNAN A JÓ ROHADT FRANCBÓL LEHET LETÖLTENI A TINI TITÁNOK RÉSZEKET??? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Már vagy 15 oldalt átnyálaztam és semmi! SEMMI! Nem igaz, hogy ennyire béna vagyok... :angry: :angry: :angry:
Pedig valahol biztos, hogy fent van... Csak tudnám, hogy hol... :angry: :angry: :angry:

Csak torrent oldalakat találtam, de onnan meg nem tudok letölteni. Ez a gép béna a torrenthez... :angry:

Valaki nem tud segíteni? Úgy látszik, hogy ehhez hülye vagyok... :angry: :angry: :angry:

Szia kicsi Raven!

Ne mérgelödj,én úgy hallottam a gyerekeimtől ,hogy némely letöltő oldal nem működik ,valami komoly

" gubanc" végett :fejetv: :fejetv: :fejetv:

Misi biztosan segit ,ha megkéred :P

Kép

Egy "rózsaszál" ,Neked :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68  Következő

Időzóna: UTC