Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 15:10

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 91  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: SZERÁJ AZ "EZEREGYÉJSZAKÁHOZ"
HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 16:57 

Ej, hát lelepleződött az új leány! :lol: Majd alkalomadtán táncol nektek. Csillaglány szeme mindent lát, Misi pedig talán már fel is mérte a terepet! :lol:
Mesemondó, örültem a látogatásodnak, és csak magamat tudom ismételni, de az a szempár... igéző! :oops:
Most azonban, ha beszélgetni akarunk, akkor inkább a fogadóterem helyett a meditációs szobába invitállak titeket, senoriták. A kert tavára néz és elég egyszerű a berendezése. A célnak épp megfelelő.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 17:01 

Húúú...de kellemes hely! Én nagyon szeretem az ilyen egyszerű, letisztult vonalakat. A meditáláshoz egyébként tökéletes.
Kicsit maradok veletek....amíg esti vendégeim megérkeznek, finom ebédet is kapok tőlük, mondták a telefonba! :pray: :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 17:04 

Iiiigen, bizonyos esetekben a minimal-art híve vagyok. :roll: :D De a keleties túldíszítettség sem áll tőlem távol. Egyes barátaim szerint kissé... khm... eklektikus az ízlésem. :oops: :lol:
A vendégeid magukkal hozzák a finom vacsorát, vagy a te konyhádat fogják feldúlni az elkészítésével? :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 17:08 

Jafar írta:
Egyes barátaim szerint kissé... khm... eklektikus az ízlésem. :oops: :lol:

Ez nem baj Jafar! Ha ízlésesen összepasszolnak a dolgok egy téren belül, akkor csuda dolgok keletkezhetnek. Ha pedig különböző helyen vannak a stílusok, akkor meg......szóra sem érdemes. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 17:14 

Tekintve, hogy valós birodalmam egyetlen szoba, elég furán hatnak a csattig rakott könyvespolcon a Star Wars über-technikai csodái, a gipsz Darth Vader mellszobor, amit egy barátom követett el, az Angliából kapott sárkány az András-kereszttel, és a kis kosárka a féldrágakövekkel... egy másik polc sarkán meg a kínai kúpos szalmakalap, az aranybarna ágytakarón meg a fekete, szív alakú párna... mind ajándék. A gépem monitora előtt pedig egy pixie ül... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 17:46 
Kék Holló

Látnád Makuta szobáját... Abban a szobában több a LEGO, mint a bútor! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A polcokon egy rakatnyi Bionicle, például Makuta Icarax és a polc tetején a nagy büszkesége, a limitált kiadású Toa Mata Nui (most kivételesen nincs a polc tetején, mert félig szétszedte :mrgreen: :roll: ). Meg az egyik legnagyobb Bionicleje, a Kardas sárkány is. Böszme nagy egy jószág. Eddig egyszer dőlt el. Hát akkorát puffant... Az a dög szerintem van vagy három kiló ha nem több...
Lejjebb mindenféle LEGO, van ott Atlantis, Power Miners, Ninjago meg Bionicle is...
A ruhásszekrényeken négy doboz tele összerakott vagy szétszedett LEGOval...
A másik polcon meg egy rakat figura, köztük múmiafigurák is, a másik szobában bányagépek meg egy tengerfenék-tisztító gép trónol a könyvespolcon...
Visszatérve a szobájára, leírást tartó három doboz is van a földön amin két hatalmas gép van. Az ásványait tartó vitrin alatt meg egy már lassan hat éve "lerokkantosított" LEGO helikopter. Eddig ha háromszor le volt porolva akkor sokat mondtam. Szerencsére nincs szem előtt...
Előtte tölténytartó dobozok meg egy bányászállomás meg a bedobozolt Turahk amit nemrég vett. A földön, az ágy mellett, a leírásos dobozokkal ellentétes oldalon, a polc előtt egy doboz tele hiányos vagy átalakított, szétszedésre vagy összerakásra váró bionicle meg a Jetrax T6... Mellette egy adag bedobozolt Slizer, előtte meg a hat Toa Mata.
Az íróasztala is tele van, lent a nyomtató előtt meg egy új szerzeménye meg a Skopio XV-1 nevű óriási tankká átalakuló skorpiórobot... A ruhásszekrényen (kicsin) még egy adag borzalom, Bionicle vár, óriás homár meg egy Mutran nevű Makuta az ocsmány Vican nevű Árnymatoránnal. Meg még néhány egyéb LEGO...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 18:00 

Huh.... Hát mit ne mondjak. :lol: :lol: :lol: Ez érzékletes leírás volt, és ahogy próbálom magam elé képzelni, azt is megpróbálom hozzávenni, hogy Makuta, az óriás hova fér be még mindezek mellé. :lol: Azt hiszem, ott a pont, mármint eklektikából! :lol:
Szóval neked megmutatta? :D És nem lesz haragos, hogy elmesélted? :roll:
Be mertél menni ezek után, vagy fejvesztve menekültél? :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 18:06 
Kék Holló

Megmondom őszintén, még én se láttam a szobáját. Csak mesélte, hogy így néz ki. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 18:13 

Ja vagy úgy! :D Akkor gyanítom, hogy ennél kissé katasztrofálisabb, és csak azért mesélt el ennyit, hogy ha egyszer megmutatja, lélekben már felkészült légy a rád váró látványra. :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.10. 18:16 
FórumDémon

Jóestét Jafar!

Ég már a vízipipámon a szén? ;)

Illetve ha van, akkor jöhet valami egzotikus gyümölcstea is, pl. kir royal, stb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 91  Következő

Időzóna: UTC