Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 20:24

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 91  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: SZERÁJ AZ "EZEREGYÉJSZAKÁHOZ"
HozzászólásElküldve: 2011.12.18. 01:05 

malacka írta:
Jafar!!!! Te már agyilag harisnya vagy, nem is zokni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
ez tényleg igy van amugy :lol: :lol: föleg miután láttam malacka zenélö házhoz szállitott bilijét :lol: :debil: :debil: az uccso rockmikulásról nem is beszélve :lol: :lol: :lol:
malacka az cumi ha nem tudsz kirohanni mikor kell,de legalább van amit alád lehet tolni :lol: :debil: márcsak arra lennék kiváncsi hogy a bili zenéjének hangereje vajon min mulik? :debil: :debil:
Raven írta:
Heheheheheheee... Hihihihihihihiiii... Jafar ezt nem hiszem el. Éppen kezdtem visszazökkenni a meditálásba, erre megint...
Na jó, feladom. Hagyom a fenébe a meditálást, ezt úgyse lehet röhögés nélkül kibírni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.18. 01:56 

Raven írta:
Makutaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még egy ilyen és meghúzom a füledet. De úgy, hogy a kezedben viszed haza. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
Bari a szakállas emberke nem semmi aki szembefujta magát purhabbal :lol: :lol:
Az egész purhabos történet nagyon kemény :lol: Makuta ahogy leszedted Ravenröl és ahogy Seth közben felbukkant a vakujával :lol: közben malacka ajánlgatja a füldugót Barinak aki a kisérlet végére kicsit kész lett jojós szemekkel :lol: Misi pedig azt kérdezgeti hogy szakáll nélkül mitől kellett volna megszabadulni :lol: köszi nektek, most tök jól érzem magam, egy csomó mindent elfeledtem mig igy olvasgatlak titeket, tök jó :) :)
malacka írta:
Kép
:lol: :lol:
Misi írta:
Barika le ne dobd a bundád! Télnek szemben!

Kép
Makuta Teridax írta:
Fordítva, a mátrix a zöld színtest része. ;)
A zöld színtest pedig része például a saláta sejtjeinek. A saláta sejtjei pedig a saláta szöveteit alkotják, amik alkotják a saláta szerveit, például a levelet. Tehát amikor salálátát eszel több millió mátrixot is megeszel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mondom hogy itt mennyi mindent lehet tanulni :lol: :debil:
megyek is, hozok pár millió szendvicsmátrixot és beteszem a szájüregembe :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.18. 02:42 

malacka guvadt szemekkel olvastam a máglyarakás hütös tragédiáját :lol: szegény hogy összeeshetett odabent :| :debil:
megtaláltam a mikicsomagomat, de azt hiszem ezt már irtam egy másik topikban, mindenesetre mégegyszer köszi malacka, finom volt a csoki :)
Raven írta:
Átjáró a tudat alattimba. Ha valaki belenéz rajtam kívül, azt beszippantja és a gondolataimba kerül.
pont nemrég néztem meg a tükrös videókat amiket hoztál a legotopikba, arra gondoltam mekkora lenne ha sütikre gondolnál mikor épp a tükörbe nézek, lehet nem is sietnék annyira vissza :lol: :lol: :debil:
olvastam a dzsinnhazafutást is :lol: jó volt a müsor Makuta, Jafar :D Seth hogy van a vázától vágott arcod? Az asztalról én sem árulkodom, tudom ám a titkot :debil:
Misi gratulálok a kézrátételes gyógyitoképességedhez! :pray:
juszufka54 írta:
Láttátok már az új táncosnőt akit Jafar szerződtetett??

Kép
juszufka valld be hogy ö te voltál, a zööd rucid elárul :debil: :tanc:

Makuta Teridax írta:
Hát az tény, hogy a szobám eléggé őskáosz jellegű... :lol: :lol: :lol:
ahogy Raven leirta a szobád,szerintem annál is durvább :lol: :lol: :debil: :mrgreen:
Misi írta:
Tudjátok mi a szél?
- A levegő azon része amelyik siet.

ezt a topikot kivégeztem, hát nagyon tetszett, tartalmas volt, humoros és szórakoztató,bár ti mindig igy irtok,szóval köszönöm jól éreztem magam. :) öntök egy pohár gyümilevet és olvaslak titeket tovább, Jafar köszönöm a vendéglátást, mielőtt még megyek egy jó nagyot markolok a datolyából :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.18. 10:22 

Jafar, számítunk rád is....legyen tíz perced, kérlek!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.18. 21:35 

Most nincs több időm, de nyugtázom... Azért tíz percnél talán egy kicsit több is lesz. :D
Köszönöm! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.19. 15:13 

Helló Jafar! Mindenki rohan, sürög-forog ezen a héten, egyre feszítettebb tempóban a szent estéhez közeledve. És ez így van jól! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára malacka 2011.12.19. 20:10-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.19. 19:29 
Kék Holló

ssuggame írta:
Raven írta:
Átjáró a tudat alattimba. Ha valaki belenéz rajtam kívül, azt beszippantja és a gondolataimba kerül.
pont nemrég néztem meg a tükrös videókat amiket hoztál a legotopikba, arra gondoltam mekkora lenne ha sütikre gondolnál mikor épp a tükörbe nézek, lehet nem is sietnék annyira vissza :lol: :lol: :debil:

Nem érted a lényeget. Mondom a TUDAT ALATTIMBA. Nem a TUDATOMBA. Nem mindegy.

Különbség:
A tudatot lehet irányítani. Így azt tükör nélkül is rendbe tudom tenni, tehát a tükör azzal NINCS kapcsolatban. Tehát ha sütire is gondolok akkor, amikor te belenézel a tükörbe nem a sütik közé pottyansz, hanem ugyanúgy a tiltott ajtós részbe.
Azért mert ott az Érzelmeim megtestesítő, az (Megjegyzés az irányítótól: közben puskázok Tenn Titans wikiából :lol: :lol: :lol: ) Emoticlone-ok (minek is fordítsam? Az emoticon = érzelem ás a clone = másolat/más szóból hasonló szóviccet alkotva magyarban talán az "érzelemás" jó "fordított szóvicc") vannak. És azoknak a "világai". Tehát a pink a boldogság ezért van "rózsaszín világban". A vörös a düh, harag, bosszú és a többi nagyon negatív érzelem megtestesítője ezért apokaliptikus a környezete és ezért tud Trigonná változni. A zöld a bátorság, némileg a harciasság ezért van ellenség a környezetében (a kétarcú szobor), akit legyőzhet. A szürke a szomorúság, lehangoltság, félénkség. Ő azért van labirintusban mert azokat az érzelmeket képviseli, amik során úgy érzi magát az ember, hogy elveszett.

Szóval nem úgy van ám az. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.19. 20:08 

Jafar írta:
Most nincs több időm, de nyugtázom... Azért tíz percnél talán egy kicsit több is lesz. :D
Köszönöm! :hug:

Nem Jafar drága, a műsor pont tíz perc, és itt semmiféle karácsonyi bulit nem tervezünk. Semmi fenyődíszítés, semmi zenebona. Ez csak egy aprócska gesztusról szólna.... aztán mindenki szaladjon a "dolgára". :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.19. 20:25 
Kék Holló

Szerintem Jafar arra gondolt, hogy ő lesz tíz percnél tovább. :) :roll:
Javítsatok ki, ha tévedek. :roll: ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.21. 14:27 

Raven írta:
Szerintem Jafar arra gondolt, hogy ő lesz tíz percnél tovább. :) :roll:
Javítsatok ki, ha tévedek. :roll: ;)

hát szerintem senki nem lesz CSAK 10 percig...hogy nézne az ki.....én tuti eliszom előletek a tokajit,ha lesz,ha nem akkor hozok :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 91  Következő

Időzóna: UTC