ssuggame írta:
Raven írta:
Átjáró a tudat alattimba. Ha valaki belenéz rajtam kívül, azt beszippantja és a gondolataimba kerül.
pont nemrég néztem meg a tükrös videókat amiket hoztál a legotopikba, arra gondoltam mekkora lenne ha sütikre gondolnál mikor épp a tükörbe nézek, lehet nem is sietnék annyira vissza
Nem érted a lényeget. Mondom a TUDAT ALATTIMBA. Nem a TUDATOMBA. Nem mindegy.
Különbség:
A tudatot lehet irányítani. Így azt tükör nélkül is rendbe tudom tenni, tehát a tükör azzal NINCS kapcsolatban. Tehát ha sütire is gondolok akkor, amikor te belenézel a tükörbe nem a sütik közé pottyansz, hanem ugyanúgy a tiltott ajtós részbe.
Azért mert ott az Érzelmeim megtestesítő, az
(Megjegyzés az irányítótól: közben puskázok Tenn Titans wikiából
) Emoticlone-ok
(minek is fordítsam? Az emoticon = érzelem ás a clone = másolat/más szóból hasonló szóviccet alkotva magyarban talán az "érzelemás" jó "fordított szóvicc") vannak. És azoknak a "világai". Tehát a pink a boldogság ezért van "rózsaszín világban". A vörös a düh, harag, bosszú és a többi nagyon negatív érzelem megtestesítője ezért apokaliptikus a környezete és ezért tud Trigonná változni. A zöld a bátorság, némileg a harciasság ezért van ellenség a környezetében (a kétarcú szobor), akit legyőzhet. A szürke a szomorúság, lehangoltság, félénkség. Ő azért van labirintusban mert azokat az érzelmeket képviseli, amik során úgy érzi magát az ember, hogy elveszett.
Szóval nem úgy van ám az.