Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.03. 08:33

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.09.02. 11:15 

de szupeeeeeeeeeer :lol: :lol: :D :) :hug: :hug: :hug: hű de jó dolgom van és ráadásul már megint milyen aranyos bögyörkésznivaló vagyok :debil: :debil: köszi malacka :hug: :hug: :hug: látom ott az üveg is a kosárban :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.02. 18:00 
FórumDémon

Sziasztok!

Ma vettem egy ilyet:

Kép

A régi, vezeték nélküli az bekrepált... Ez vezetékes (sokkal kevésbé zavarérzékeny), és mivel profi, a hangja is... Hát, amit eddig a zenéről gondoltam, az mind tágabb határokat jelent ezen a fülesen. Még a gépben a hangkártya hangszínszabályzóján is állítani kellett, hogy kihozzon olyan hangokat is, amikről eddig azt se tudtam, hogy léteznek. :D Igen nagy dinamikája, mélysége lett a zenének, jó basszus, a magasok gyönyörűek. :) Szóval jó vétel volt. És ebbe nem kell elemeket töltögetni. :D

Imádom, pedig csak ma este tudtam gépre kötni. :D

Illetve voltam ma dokinál, kiderült, hogy a krónikus magas vérnyomásomat félrediagnosztizálták, de ahhoz, hogy az új diagnózis jó legyen, még egy sor vizsgálat (ABPM 24 órás monitorozás hétfőn, kedden teljes vérkép) még hátravan...

Üdv.:
Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 15:18 

Jó a fülesed. :)

Akkor hajrá, irány a vizsgálatok, minél előbb végzel, annál jobb :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 15:42 

Seth, remélem mindent rendben találnak nálad, túl fiatal vagy te még a magas vérnyomáshoz gyermekem... :P :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 17:50 
FórumDémon

Ma két új dologgal, és egy negatív élménnyel gazdagodtam Budapesten... :D

Kép

A kisebbik narancssárga doboz vízipipa-dohány, narancsos ízű, a második pedig a Szépművészeti Múzeumból van (utolsó példány), a Halottak Könyve angolul, a British Museum kiadásában. :) Majdnem 200 oldal, és majdnem minden lapja színes fotókkal van megtömve, amik kizárólag az eredeti, papirusztekercsekre írt Halottak Könyvét ábrázolja.

A negatív élmény pedig az, hogy ugye voltam szemvizsgálaton. A látásom két szem együtt 100%, de ha külön-külön le van takarva, előjön a "keres a szem" effektus, ami rendellenesség. Gyógyíthatatlan, születésemtől fogva ilyen, és nem lehet javítani sem rajta. Emiatt soha nem lehetek mozdonyvezető, buszsofőr, meg úgy egyáltalán, a jogosítványból is maximum a B kategória a plafon, esetleg a nagymotor, de az kell a fenének. (száguldó koporsó)

Szóval picit magam alatt vagyok, mert pont a mozdonyvezetés miatt vállaltam be a műtétet... Ezek szerint rendőrségi vonalon kell továbbmennem... Mert van ami érdekel...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 17:55 
Harcos Alakváltó

Húúúú Seth nagyon sajnálom amit most olvastam,de ugye nem vagy nagyon magad alatt???? Szörnyű lehet ez most neked,h szeretnél vmit,aztán le kell tenned róla...sajnálom. :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 17:57 
FórumDémon

YaTen írta:
Húúúú Seth nagyon sajnálom amit most olvastam,de ugye nem vagy nagyon magad alatt???? Szörnyű lehet ez most neked,h szeretnél vmit,aztán le kell tenned róla...sajnálom. :hug:

Nagyon sokmindenről le kell mondanom miatta... Akartam D-s jogsit, és egy saját buszt is, a kedvenc típusomból... Persze jármű az lehet, de mit sem ér az egész, ha nem vezethetem...

A mozdonyom, ami a Vasúttörténeti parkban van, ő is hiába vár rám, mert hivatalosan soha az életben nem vezethetem majd, ha fel tudjuk támasztani... :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:01 
Harcos Alakváltó

Hmmm...szörnyűűűűű.Egy teljes álomtól kell megválnod.Én nagyon kikészülnék,nekem élni sem lenne kedvem most,nah de az én vagyok,te sokkal erősebb vagy nálam,és remélem h veled azért nincs ilyen.Kitartás,mást nem nagyon tudok mondani erre,meg sztem nem is lehet,nagyon együtt tudok most veled érezni,és télleg nagyon sajnálom amin most keresztül kell menned!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:02 

Seth...sajnálom. :( ...De ezzel nem mész semmire. Tehát a tényt fogadd el, a vasút, a mozdonyok megmaradnak "szerelmeidnek" hobby szinten, csodálatosan érdekesek lesznek életed végéig, hisz nem áll fenn a belefásulás veszélye, ami mozdonyvezetőként megérinthetne. És ha érdeklődésed - eme apró születési hibával is - kiaknázható más területen, akkor örülj annak, és keresd utad lelkesen. Járj sikerrel, kívánom! :P :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:02 
FórumDémon

YaTen írta:
Hmmm...szörnyűűűűű.Egy teljes álomtól kell megválnod.Én nagyon kikészülnék,nekem élni sem lenne kedvem most,nah de az én vagyok,te sokkal erősebb vagy nálam,és remélem h veled azért nincs ilyen.Kitartás,mást nem nagyon tudok mondani erre,meg sztem nem is lehet,nagyon együtt tudok most veled érezni,és télleg nagyon sajnálom amin most keresztül kell menned!

Két teljes álomtól... Nem baj, koncentrálhatok sokkal erősebben a többire... Mert van még mire, de úgy érzem, mintha kivágtak volna egy darabot belőlem...

És Tegnap Makutát is elüldöztem, tök bűntudatom van... :cry: :wall:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 225  Következő

Időzóna: UTC