Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.03. 08:33

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:06 
Harcos Alakváltó

Jól mondja malacka,most másra kell koncentrálnod,és mindeközben nem kell lemondanod a mozdonyokról sem,jó még ha hivatalosan nem is vezetheted,de attól meg marad. :) És kitudja?Azt szokták mondani,h mindennek meg van a maga oka.Nem tudhatod mi vár rád,de biztosan sok jó fog történni veled a továbbiakban is :)

És ne legyen bűntudatod!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:11 
Bionicle harcos

Ne legyen bűntudatod. Itt vagyok! :hug: :hug: :hug:

Sajnálom én is, nem akartam. Kicsit félreértettem.Többször félreértelmeztem dolgokat vagy te írtad rosszul, nem ez a lényeg, de tegnap úgy éreztem, "betellt a pohár". Azt hittem, taknyos kiskölyöknek tartasz (tartotok), akit meg lehet szábályozni, de neki semmit sem szabad. Rájöttem, hogy nem. Nagy nehezen...

Sajnálom. Néha túl önérzetes és makacs vagyok. Azért is Makuta a jelképem. Szó-szó, nem vagyunk könnyű természetek.

Na gyere keblemre, hosszúfülü! :hug: :hug: :hug:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:11 

hümm....együttérzek veled drága kofágos........rossz lehet most neked nagyon :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: nem tudok okosabbat mondani mint malacka és YaTen. Ha van más ami érdekel, arra törekedj hogy abban legyél a legjobb. Ezek a friss sebek pedig az álmaiddal kapcsolatban talán tompulnak az idők folyamán és tényleg minden okkal történik Ha az égiek nem akarják hogy sofőr legyél, akkor biztos fontosabb küldetés vár rád. :) :hug: :hug:

Bízom benne hogy Makuta visszajön, szerintem tudja hogy szereted, ne bánkódj emiatt is. Hallod Makuta? Szeret a nagyfülű, biztos most megengedné azt is hogy meghúzd a fülét, gyere ennek nem lehet ellenállni. :lol: :debil: :debil: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:12 

Ó de jó, közben megjött a bioniclefejű, de jóóóó :hug: :hug:

a beelőzésért még számolunk :box: :box: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:15 
Bionicle harcos

Egy, kettő, három, négy, öt... Megvolt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:

Egység, Kötelesség, Végzet!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Makuta Teridax 2011.09.03. 18:49-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:16 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Ne legyen bűntudatod. Itt vagyok! :hug: :hug: :hug:

Sajnálom én is, nem akartam. Kicsit félreértettem.Többször félreértelmeztem dolgokat vagy te írtad rosszul, nem ez a lényeg, de tegnap úgy éreztem, "betellt a pohár". Azt hittem, taknyos kiskölyöknek tartasz (tartotok), akit meg lehet szábályozni, de neki semmit sem szabad. Rájöttem, hogy nem. Nagy nehezen...

Sajnálom. Néha túl önérzetes és makacs vagyok. Azért is Makuta a jelképem. Szó-szó, nem vagyunk könnyű természetek.

Na gyere keblemre, hosszúfülü! :hug: :hug: :hug:

:hug: :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:19 

Makuta Teridax írta:
Azt hittem, taknyos kiskölyöknek tartasz (tartotok), akit meg lehet szábályozni, de neki semmit sem szabad. Rájöttem, hogy nem. Nagy nehezen...

Taknyos kiskölyöknek? Hogy mondhatsz ilyet Makuta? Hát nem adjuk jelét nap-mint nap annak, hogy korod ellenére mennyire csodálunk a komolyságodért, a sokszor elképesztő bölcsességedért? És íme újabb bizonyítéka mindennek: gondolkodtál, rájöttél, beláttad, hogy ez JÁTÉK kell hogy legyen, ennyi! Játék, amiért mi, vén felnőttek is itt vagyunk, és feledve időt, teret, ökörködünk együtt kortalanul! Ezt ne feledd drága! :P :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:19 

Makuta Teridax írta:
Egy, kettő, három, négy, öt... Megvolt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idióótaaaaaaaaaaa :wall: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil:

na végre, megöleltétek egymást, arrébb is kellett állnom, mert a két hatalmas tappancs majdnem összenyomott :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:21 
FórumDémon

Akarod mondani, arrébb kellett repülnöd... :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 18:41 
Papírhajlító

Na látom szent a béke .Reméltem hogy így lesz.:)
Tamás te meg nek keseredj el egy két álmod szerte foszlott de ha jól tudom van még a tarsolyodba egy pár.
Azokra koncentrálj és hamarább feleded a bánatot.
Sajnálatos dolog ez az örökség de néha kapunk olyant is a szülőtől amit nem kérnénk.!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 225  Következő

Időzóna: UTC