Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.25. 22:54

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 13:45 

:o :o :o Ez elképesztő!!! Fantasztikus! Gyönyörű látvány! :pray: :hug: És tényleg süketek Juszufka? :fejetv: :o Akkor még csodálatosabb! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 15:19 
Mesemondó

Idézet:
Marcsika és tudod ez miért különleges.?
Nagyon gyönyörű és amit ezek az emberkék itt nyújtanak mint élményt feledhetetlen.
Én ezt a videót már láttam talán tavaly kaptam meg ,de nem lehet elfelejteni hogy ezek a művészek fogyatékosok.Vagyis süketek.Ezt tudtad Marcsika?

Nem Juszufkám,mindent én sem tudhatok :lol:

Majd elmesélem az infót annak is ,akitől kaptam,köszönöm :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 15:27 
Főrémrímész

Elbűvölő ez a videó!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 15:48 
Mesemondó

Idézet:
Misi írta:
Gondolni kell a dolgozók lelkének, testének ápolására is!

Kép

Nem akarom a névnapos topikot túlbeszélni :lol:

Hát igen ,ez jó is lenne ,de inkább a szigorúság van mindenütt .

Otthonról is irhatna ,haaaa,nem kellene szinte mindennap tovább maradniuk ,

hol neki ,hol a vőmnek.

Otthon háziasszony is ,még finom kenyeret is süt :P Az ám !!!!!

Aztán a mozgásszegény napot tornával pótolják ,mindketten otthon tornáznak

egy jó órát ,mert edzeni elmenni sincs idő!!

Az idő pedig nagy úr :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 15:52 
Papírhajlító

Hát sajnos ha van munka helye az embereknek akkor az a végletekig ki facsarja az embereket.
De ha nem csinálja akkor meg ki teszik ma szürét.
Sajnos már nem igaz az a nóta ,hogy 8 óra munka ,8 óra pihenés 8 óra szórakozás.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 19:23 

na drága Makutám!a lecke nekünk az,hogy el akarsz menni.megértem azt hiszem mire gondoltál.magam nevében reagálnék pár szóval.nekem a párduc nem igazán a játékról szól.ha emlékszel,malackáért jött létre,hogy vele lehessünk.én nem változtam semmit,csak az itteni felállás változott.a tanyafórum nekem játéknak jó,vagyis csak volt.már nem,mert nem tudok 2 felé lenni teljes szívvel.így hol itt hol ott bukkanok fel,fél lelkemmel.nem tudom érted-e mit szeretnék kifejezni.én sajna nem tudom másként leírni :oops: :oops: :pray: :pray: :pray:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 19:33 
FórumDémon

Makuta....

Ezt a fórumot valóban malacka miatt hoztam létre, illetve már elegem volt az odaát történő viszályokból.

Nem volt kikötve, hogy kimondottan játék-fórum lesz. Szabad, de mégis zárt csoportot akartam - ahol mindenki biztonságban van. A kezdeti nehézségek és lelkesedés után mindegyikőtöket megszerettem.

Hülyén hangzik, de mintha a gyerekeim lennétek, mindannyian.

Rohadtul fáj a döntésed, ahogy Ágié és Erikáé is, mert mintha egy darabot ölnének ki belőlem, de nem tehetek mást... El kell fogadjam... Olvastam, hogy nem gondoltad meg magad.

Azonban bárhol, bármikor úgy érzed, hogy szükséged van valakire, valakikre, akikkel megosztanád örömödet, bánatodat, egyéb mesélnivalód lenne, gondolj a párducra!

Regisztrációt pedig nem törlök, pont a visszatérés reménye miatt.

Mert talán a remény az, ami örökké életben marad...

Makuta! Az életedben legyél szerencsés, kívánom, hogy teljesüljenek álmaid! Soha nem foglak elfelejteni, és természetesen... Visszavárlak... Bárhol, bármikor... Ha úgy érzed... És persze írj sokat, hadd legyek rohadtul büszke Rád!

Tomi & Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 19:38 
Bionicle harcos

Minya!
De, értem mit akarsz mondani. A megosztottságot akarod kifejezni.
Pontosan ez az, ami miatt én bedobtam a törölközőt. Mint ember, szívesen beszélgetek itt bárkivel. De nem tudok huzamosabb ideig csak erről beszélni. És mivel időnként át akarok csapni a másik oldalra, tehát Makutaként (vagy Ravenként) akarok itt lenni, falba ütközök. És mivel a két rész egyensúlya megbillent, ezért nem tudok teljes felszabadultsággal itt lenni. Mert a csak játék se jó semmire, félreértés ne essék. Valahol egyensúly kéne a két "fél lélek" között, ahogy mondtad. És mivel nálam ez borult a túlzott beszélegetés miatt, emiatt léptem meg azt, hogy távozok. Mert az, hogy itt ficánkolok, mint a parta vetett hal, az nem jó senkinek se. Se nektek, se nekem. :?

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 19:43 

én mégis remélem meggondolod magad.itt tudunk valós dolgokról beszélgetni...nem magán ügyre gondolok,hanem amiről Tamás ír.mindenről.én is szeretném,ha maradnál.bevallom neked,szeretek játszani,bármást mint te vagy az unokám.én farmerázok és szeretem is csinálni.leköt,már lassan 2 éve,bár folyamatosan nincs 1 éve,hogy játszom. ezenkívül kártyázni szeretek nagyon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.23. 19:51 

Makuta Teridax írta:
Minya!
De, értem mit akarsz mondani. A megosztottságot akarod kifejezni.
Pontosan ez az, ami miatt én bedobtam a törölközőt. Mint ember, szívesen beszélgetek itt bárkivel. De nem tudok huzamosabb ideig csak erről beszélni. És mivel időnként át akarok csapni a másik oldalra, tehát Makutaként (vagy Ravenként) akarok itt lenni, falba ütközök. És mivel a két rész egyensúlya megbillent, ezért nem tudok teljes felszabadultsággal itt lenni. Mert a csak játék se jó semmire, félreértés ne essék. Valahol egyensúly kéne a két "fél lélek" között, ahogy mondtad. És mivel nálam ez borult a túlzott beszélegetés miatt, emiatt léptem meg azt, hogy távozok. Mert az, hogy itt ficánkolok, mint a parta vetett hal, az nem jó senkinek se. Se nektek, se nekem. :?

tudod ez olyan mint amikor egy gyereket mindkét szülő szeretné.nem lehet ketté vágni,fele-fele arányban.ez titkos hely nekünk és hogy magyaráznánk meg,hogy eddig hol voltunk?ez engem zavar egy kicsit,mert ígéretet tettem,nem mondom el senkinek.ezzel gondolom a többiek is így vannak.mi egymás miatt vagyunk itt és nehéz összehasonlítani a kettőt.én egyszer hasonlóságról írtam,de csak a tartalmi forma miatt.odaát vannak akikkel szívesen "játszanék",de a szerepjáték nem igazán nekem való.hiába cica az avatárom,magamat nem tudom megtagadni.igen,vannak kirobbanó napjaim,nem fogom magam vissza,de ez ritka.de az is én vagyok :oops: :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 102  Következő

Időzóna: UTC