Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.05. 08:44

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 225  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ÜDVÖZLET
HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:21 
Bionicle harcos

:lol: :lol: :lol:

Nekem is a jó dominál mostanában. Bár a helyzet adja. Tudok rohadtul mocsok is lenni, de csak ha okot adnak rá. :twisted: :twisted: :twisted:

Én amikor túlteng a gonoszkodhatnék akkor a Ps2-n "rúgok seggbe" ellenfeleket. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :hehe:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:25 
FórumDémon

Van a konditermünkben boxzsák... Rendszeres vendég vagyok ott... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:30 
Bionicle harcos

:lol: :lol: :lol:

Én boxzsák helyett jobban preferálom például a "Transformers - The Game"-et. Lehet rombolni a házak felét, ki lehet szabni a fákat, az óriás műanyag reklám baseballütővel el lehet csapni az ellenséget, meg lehet dobálni a helikoptereket például villanyoszloppal, fel lehet robbantani a kocsikat tankokat és fel lehet idegesíteni a rendőröket akiket után le kell csapni. Már sikerült olyan, hogy három tankot, három rendőrhelikoptert, tíz rendőrkocsit és öt sektor hetes autót magamara haragítani, ami nem kis teljesítmény. Aztán szép felugrottam, a földre csaptam kétszer aminek a lökéshullámától a földi járművek kiterültek, a helikoptereket meg egyenként leszedtem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :da: :da: :da:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:34 
Futballsztár

Erről a Tranformerses játékról most néztem képeket. Hát grafikája az van.
Jól látom hogy ez egy akció TPS(külső nézetes akciójáték) rombolható környezettel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:40 
Bionicle harcos

Az. :D :D :D

Ráadásul két táborral, lehetsz álcákkal és autobotokkal. Autobotként Bumblebee, Jazz, Ironhide és Optimus Prime áll rendelkezésre, az álcáknák Barricade, Starscream, Blackout, Scoponok és persze Megatron.

Autobotknál idegesítő, amikor kiírja a rombolást, mint "antierényt". Pedig Ironhideal és Optimussal rohadt jól lehet. :merleghinta: :merleghinta: :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:44 
Bionicle harcos

Egyébként bónuszdolgok (álarcok) összeszedegetésével karakterbónuszokat lehet aktiválni. Jazz kocsija például versenyautó festést kap, Starscream díszcsikot, Optimusak eltűnik a mintája és fényesebb lesz (ez nem valami nagy cucc). A legnagyobb változás Megatroné, aki a rajzfilmbeli gagyi külsőt is felöltheti. De cserébe Optimus jobb támadásait kapja és a béna gépfegyver és rakéták helyett egy ágyúszerű dolgot kap, ami Optimus duplakezes fegyveréhez hasonlít, de sokkal gyorsabban gépfegyverezik és ágyúzik. Valamit repülésnél nem alakul át és nem széles, mindenbe beleakadó repülő lesz. Viszont elég gagyin néz ki. De így nagyon erős. :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:46 
Könyvtáros

Sziasztok!

Szia Seth!
Olvasom a mai napod, és nem irigyellek. Nagyon sajnálom. Tudom, hogy ez nem vigasz, de megtapasztaltam már párszor, hogy ha a Jóisten (istenek, bárki, akinek Te látod és hiszed) bezár előtted egy ajtót, biztos hogy ugyanazzal a mozdulattal kinyit egy ablakot is. Ha kitartó vagy, és szerintem nálad ebben a tulajdonságban nincs hiány, kerülő utakon, olyan módon, ahogy most nem is képzelnéd, el fogod érni, amit szeretnél. Ha nem térsz le az útról, amin haladsz, biztos, hogy eléred a kitűzött célt. Nem pont úgy, ahogy gondoltad, de a sors mindenképpen kárpótol. Lehet, hogy közben tenned kell egy-két kitérőt, ami ránézésre esetleg teljesen fölöslegesnek tűnik, de egyszer csak ott lesz egy lehetőség, amire nem számítottál.

Makuta, köszönöm, hogy olvashattam az írásod. Az emberben mindig ott van az az érzés, hogy jaj, vajon mit gondolnak róla a többiek, de ez sokszor csak az ő fejében él. Sokszor nem is gondolnak olyat, amit az ember hajlamos beleképzelni.

Én azt mondom, jó az, ha az embernek van egy hobbija. Ez nem azt jelenti, hogy csak hétvégén foglalkozik vele, amikor éppen ráér. Ez olyan dolog, ami átszövi és ki- meg betölti az életét. Minden mögött, között, fölött ott van. Nem olyan dolog, amivel csak az időt tölti, mert nincs jobb dolga. Nem olyasmi, ami helyett mást is csinálhatna. Ez annál sokkal komolyabb. Szerintem neked, Makuta, ez a LEGO. És ha te fontosnak érzed, ez Téged tesz erősebbé. Lehet furcsállni, de ez a Te dolgod.

Nekem a zene volt ilyen, és az olvasás. A zene jelen volt tizenéveim elejétől, masszívan, a napjaimat állandóan át- meg átszőve. Jött a lemezgyűjtés, a kazetták, később a CD-k. Persze nekem se csokorban nőttek a tízezresek, szóval ünnepnap volt, ha a zsebpénzemből, később a fizetésemből könyveket vagy lemezeket vásárolhattam. Szerencsére a családom a zenemániát elfogadta, de egy idő után kezdtek furcsán nézni, hogy mikor múlik már el, vagy legalábbis mikor csökken. Nem csökkent, a mai napig tart, és lehetőségem nyílt rá, hogy ha nem is főfoglalkozásként, de komolyabban foglalkozzam vele. A párommal is ennek kapcsán találkoztam. És bár valószínűleg már sose fogok vokálozni a Pink Floydnak, jó tudni, hogy bármikor levehetem a lemezeiket a polcról. Még ebben a mai világban is, mikor bármit bárhonnan le lehet tölteni. Ha jó a kedvem, meghallgatom valamelyik kedvenc zenémet. Ha magam alatt vagyok, jöhet valami rosszkedv-romboló, fejhallgatón (szuper a füles-beszerzésed, Seth!), vagy jó nagy hangerőn.

Vannak emberek, akik nem tudnak vigyázni a dolgaikra. A tárgyaik nem szolgálják őket sokáig, egyszerűen elenyésznek a kezeik alatt. És vannak, akik a tárgyakat ugyanúgy megbecsülik, mint az élőlényeket. Belőlük lesz a gyűjtő. Nem lesz tőle különb az ember, ez nem erény vagy kiváltság, de biztos, hogy sok boldogságot ad.

És ha bárkinek, bármikor felmerülne, hogy kinőtt abból a korból, hogy ezzel vagy azzal foglalkozzon vagy ezt-azt gyűjtsön, annak szívesen megmutatom a még mindig gyarapodó plüss- (porcelán, hűtőmágnes és miegyéb) birka-gyűjteményemet!

Bocs, ha okoskodásnak tűnt, amit írtam!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baranygazda 2011.09.03. 19:47-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:47 
Futballsztár

Én is szoktam játszani egyébként akciójátékokkal, de ezt a külső nézetet nem szeretem, hiszen a hátam nagyon sokat kitakar a képből. A belső nézetet sokkal inkább szeretem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:53 
Könyvtáros

Seth írta:
Van a konditermünkben boxzsák... Rendszeres vendég vagyok ott... :D

Ez "női változatban" úgy néz ki, hogy pohártörés és tányérok földhöz vagdalása. Némelyek jégkockával csinálják, tiszta haszon, így megmarad az étkészlet :lol: :lol: :lol:

Én még nem éltem ezzel a módszerrel, egyszer próbáltam meg dühömben földhöz vágni egy poharat, de visszapattant és egyben maradt. Jól tette, utána már nagyon sajnáltam volna.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.03. 19:54 
FórumDémon

Baranygazda írta:
Sziasztok!

Szia Seth!
Olvasom a mai napod, és nem irigyellek. Nagyon sajnálom. Tudom, hogy ez nem vigasz, de megtapasztaltam már párszor, hogy ha a Jóisten (istenek, bárki, akinek Te látod és hiszed) bezár előtted egy ajtót, biztos hogy ugyanazzal a mozdulattal kinyit egy ablakot is. Ha kitartó vagy, és szerintem nálad ebben a tulajdonságban nincs hiány, kerülő utakon, olyan módon, ahogy most nem is képzelnéd, el fogod érni, amit szeretnél. Ha nem térsz le az útról, amin haladsz, biztos, hogy eléred a kitűzött célt. Nem pont úgy, ahogy gondoltad, de a sors mindenképpen kárpótol. Lehet, hogy közben tenned kell egy-két kitérőt, ami ránézésre esetleg teljesen fölöslegesnek tűnik, de egyszer csak ott lesz egy lehetőség, amire nem számítottál.

[...]

(szuper a füles-beszerzésed, Seth!)

Igen, kinyitotta az ablakot, bár egyelőre nincs ott semmi... :o

A füles beszerzés szükséges volt... Az épülő, 2*8 W-os sztereó, A osztályú erősítőmhöz is ezt fogom majd használni. :) (lesz benne pici panel egy sztereó fejhallgató erősítővel, ha nem akarok dübörögni)

Kicsit audiofil vagyok, ezért költök a zenére sokat, mert nekem is meghatározták az életemet. És a Dream Theaterrel való találkozás óta gyökeresen változtam... :D

Továbbra is azt mondom, hogy a kövi DT koncerten együtt fogunk csápolni az első sorban. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 225  Következő

Időzóna: UTC