Hogy itt miket lát a cowboy!?!

Víztoronyban lakni, meg világítótoronyban… Nem tudom, mennyire kényelmes, végül is ez tervezés és kivitelezés kérdése, de hogy megmozgatja a fantáziát a különlegessége, az biztos! Templomban lakni is különleges lehet.
Az a legénylakás tetszik, Mesemondó. Mindig is tetszettek az átlátható, tágas, világos terek, amelyek betöltik a funkciójukat, amire szánva lettek. Azt mondják, ez a stílus, illetve a minimal-art férfiakra jellemző…

Szóval nem véletlen eszerint, hogy Johnny a nevem.

A könyvtárépület pedig egyszerűen lélegzetelállító.
Ssuggi, teeeee! Miket ki nem találsz!

Még jó, hogy az a körte pölö zöld, így talán Makuta nem nézi nasinak… veled együtt.
Abba a szemekkel és orral rendelkező házba pedig talán az orrába kellene vezetni az esőcsatornát…
[url=http://kepkezelo.com/]

Ez milyen!?!

Nem jutok szóhoz… Elég nehezen megközelíthető, kiválóan alkalmas remetéknek, vagy alkotáshoz.
Meg azok az ufóházak is. Hihetetlen! Meg az összes többi, még „Frédi és Béni kőkorszaki szakik” hangulatát is megtaláltam. Meg a lapfüggönyök… A gerenda- és faházak pedig tényleg nagyon vonzóak, egyet mindig nézegetek is, amikor a szüleimhez utazunk haza. Útba esik, folyton irigykedve bámulom meg. Jó lenne belülről is látni. Sajnos, úgy tapasztalon, hogy sok embernek pénze van, de ízlése, fantáziája nincs. Aki meg ez utóbbiakkal rendelkezik, az anyagiakban van megkötve.
Makuta, a te háromszobás elképzelésed is vonzó, de nem lesz az hamarosan kicsi? Ha felnőve majd nem egyedül fogsz lakni benne, úgy értem.
Seth, te abbahagytad már a gombatermesztést?

Nem pitylák elképzeléseid vannak a jövendőbeli otthonodról, az biztos. De kell labirintus is, hogy a sírrablók eltévedjenek.

Vagy nem?

Az jó ötlet, hogy a festett falakhoz ne szobafestőt keressek, hanem művészt, bár fel sem tételeztem volna, hogy idáig „alacsonyodna” bármelyik. Ők a nagyközönségnek alkotnak, egy szobában meg csak pár ember látná. Csakhogy sajnos ez álom csupán, és valószínűleg az is marad…
Minyacicaaaaa!

Láttam a nyomaidat! Ne búsulj, mi se búsulunk, nemsokára itt leszel, meglásd! De szép is lesz az a nap, amikor megérkezel!
Hú, de jó volt itt elábrándozni!