Nem hoztam senkinek se ajándékot. És ez akár gáz is lehetne, de nem az. Én írásban vagyok nagyon jó, ezért most mindenki kap pár karakternyi szeretetet.

Lássuk csak! (ABC sorrendben megyek)
Baranygazda!Öröm volt látni Téged a fórumtalin, megmondom őszintén, teljesen máshogy képzeltelek el.

Nem csalódtam, csak kellemesen, bár ha jól emlékszem, kifejtettem, miért is utálom ezt a szót. Szóval nagyon beloptad magam a szívembe, és külön örülök, hogy a bárányod megengedte, hogy a csoportképen az ő patáját fogjam meg, és nem harapott bele az ujjaimba. Megtehette volna, mert nem kérdeztem meg tőle, szabad-e. De valamit tud ő is.
darkpanther!Veled még nem volt alkalmam személyesen találkozni. És mostanság nem is igazán hallottam felőled, de őrizd meg azt a jó szokásodat, hogy szereted a focit, és remélem műveled is, mert kiváló sport, és baromi sok lehetőség van benne. Fiatal vagy még, szóval HAJRÁ! És persze remélem, egyszer majd csak összehoz minket a sors.
dmarcsi55!Mesemondó! Sokat gondolkoztam, hogyan szólíthatnálak meg, de azt hiszem, ez a legjobb. Egyetlen szóban jellemez Téged. Meséidet ha nem is mindig, de olvasom, és mindig árad belőlük a szeretet, a tanulság, a jóság. És sok szerzőt is megismertem általad. Mivel magam is írok, nagyon örülök, hogy megosztod velünk eme csodákat. Ha már csoda: kezeid állapota ellenére is gyöngyöket fűzöl, és ez nagyon jó dolog! Ha a lóbalzsam fogyóban van, szólj bátran, és már repül is a postással. Nagyon szeretlek, és jó volt Veled találkozni, és garantálom, hogy még fogunk is. Nagyon szeretlek, ezer, millió ölelés is kevés lenne, amit küldök Neked!
Johnny Dess, Jafar! /Erika/Johnny te cowboy! Már első alkalommal megittuk a pertut. Emlékszel? Én igen.

Új fiú! Indulásképp azonnal kihúztad a gyufát, de fátylat rá! Kit érdekel, hogy nem kérdeztél meg, mert a szeráj él és felpörgött, aminek nagyon örülök! Erika! Azt hiszem, nagyon sokat köszönhetek Neked, és itt szeretnék elnézést kérni, ha valaha is olyat tettem, amit Te nem érdemeltél meg. Ne haragudj rám, kérlek, és biztosíthatlak, hogy a jövőben igyekezni fogok saját magamon kívül a környezetemre, a jelzésekre is jobban odafigyelni. Tanítottál nekem sok jót, s ezeket nem feledem. Köszönöm. Ölellek.
juszufka54!Te UFO-mániákus! Fura hobbi, de mit is hadoválok én itt összevissza?! A normális emberek unalmasak! Téged is megismerhettelek személyesen, és ezt nagyon köszönöm! Az origamipiramisok pedig azóta is köszönik szépen, jól vannak. Kívánom, hogy maradj meg mindig ilyen vidámnak, optimistának, mint amilyen eddig is voltál! Szeretlek!
Lunci!Most mondhatnám, hogy "Acélváros, nehéz szürke nappalok", de nem, mert ha itt vagy, akkor minden színes, és mindenkihez van egy-két jó szavad. Iszonyatosan jó hely a kocsma, és köszönjük, hogy szorgalmasan töltögeted ki nekünk az italokat! Személyes találkozásunk szintén egy pozitív élmény volt. Örülök, hogy megismerhettelek, és bízom abban, hogy fogunk még találkozni. Ölelés Neked!
Makuta!Te Felnőtt Emberpalánta! Egyszer úgysem úszol meg, főleg, hogy most 18.-án nem tudtunk találkozni... Ne feledd, a káoszisten nem felejti el a szándékát! Egyszer úgyis találkozunk, nincs menekvésed, stb... Szóval! Nagyon bírom a stílusodat, az írásaidat. És fejlődsz, és ha tudnád, ez mekkora örömmel tölt el! Érdemesebb lenne az írással többet foglalkoznod, kicsit akár más témakörben is. Attól lesz valaki igen nagy mestere a pennának. Hallgass rám, és kövess, eddig mindig bejöttek a tanácsaim. Legalábbis én így látom, és remélem Te is így érzed! Na adj egy ötöst haver!
malacka!A párducfórum fő rajzolója, és egyben védőangyala! Tudod, mi volt az első találkozásunkkor a RailJet vonaton. Nem si tudnám kifejezni szavakban, de őszinte leszek, és megpróbálom: Örülök, hogy itt vagy közöttünk. Na jó ez közhely, de nem tudok jobbat... Most kivételesen nem. Mindig szeretettel gondolok Rád, és remélem találkozunk hamarosan! Nagyon szeretlek!
mariska49!Aranyhajú! (lenyúltam ezt a kifejezést az illetékestől)

Örülök, hogy a fórumtalin Veled is megismerkedhettem. Ismételten kellemesen csalódtam, és nagyon megszerettelek! Sok ölelést (és némi sopronit

) küldök Neked, és remélem hogy itt is látunk majd azért gyakran.
minya54!Drága anyucikám! Az ajándékod azóta is nagy becsben van tartva, és azóta is jár. Kézbe veszem, babusgatom, mintha Tenmagad lennél ott előttem. És mindig eszembe jut a Keletis találkozás pillanata. Sosem fogom elfelejteni, ahogyan Téged sem. A kedvencedet, oldalast sajnos nem tudok küldeni, de hidd el, megtenném.

Nagyon szeretlek, és millió ölelés!
Misi!A sörösüveg-kollekciódat gyarapíthattam eggyel, és erre marha büszke vagyok! A többi többszáz darabra meg aztán - lelkes sörfogyasztóként - pedig különösen, hogy ismerhetem eme gyűjtemény tulajdonosát! Ha egyszer Halason járunk, beugrunk hozzád. Istenbizony.

Kívánom, hogy szaporodjon a gyűjtemény, és leld nagy örömödet benne! Veled is élmény volt a találkozás, és örültem a kézfogásnak. Most is ezt teszem - kezet rázok Veled.
Raven!Bocs, hogyha kiröhögtelek. A káoszisten (sajnos) már csak ilyen. Elég erősen megszokás kérdése a dolog. Hidd el, amúgy sosem gondolja komolyan. Ne haragudj hát, remélem megbocsájtasz.

Ölellek! Ja meg: Vigyázz Makutára!!
Serafina!Hát, mit mondjak, amikor először találkoztunk, azt sose felejtem el, mit bolyongtunk Csanakon...

Örülök, hogy megismerhettem a családodat, és hogy részese lehettem életed legboldogabb napjának! Kívánom, hogy legyél egész életedben mindig boldog és derűs. A Balázst pedig üdvözlöm innen is.
ssuggame!Te denevér! Sajnálom, hogy most nem vagy itt, de akkoris leírom! Jól jegyezd meg hát a következőt: Én egyszer úgyis találkozom Veled, még ha beledöglök is, értve vagyok?! Nalátod. Szóval, iszonyatosan megszerettelek. Nem is szaporítom tovább a szót. Keblemre, barátom!!
YaTen!Mikor jársz már erre te lány? Kéne már egy kis utánpótlás a japcsi szemcsi ragcsiból... Szóval szólok Luncinak, hogy majd nyaggasson, hogy ide is gyere, mert NAGYON hiányzol! Sok ölelést küldök Neked!
Seth!Hogy dögölnél meg, te káoszisten...
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN PÁRDUCNAK!

Sziasztok!
Seth