Igen, szeretem. Köszi.
Ami azt illeti, annyira nem vagyok jártas az Azarathi orvoslásban, de gondolom biztos van valamilyen főzet vagy ital, ami jó erre. Csak annyira nem ismerem a gyógynövényeket, hogy meg tudjam csinálni. Már ha van ilyen. Csak feltételezem.
Mondjuk ez az a része a varázslásnak, ami igazán sose érdekelt. Én mindig varázsigéket, varázslatokat tanultam, hogy az erőmet minél jobban kihasználhassam. Ez a rész úgymond kimaradt. Bár alap dolgokat tudok, például elő tudtam állítani annak idején azt a főzetet, ami ahhoz kellett, hogy Malchiort kiszabadítsam a varázskönyvből. Illetve egyéb varázskapuk (teleportáló-kapu például) és egyebek nyitásához szükséges "porokat" is ismerek. Ennyiben pedig ki is merül a "vegyi mágia" tudásom.
Egyébiránt van gyógyítóképességem is, de még sose próbáltam magamon. Máson működik, annyi biztos. Hogy magamon is, az nagy kérdés. Illetve az csak fizikai sérülések (ficam, húzódás, zúzódás) tekintetében hatásos biztosan, de nem tudom, hogy kórokozók ellen is ér-e valamit. Sose kísérleteztem evvel, mert nem volt rá szükség.