Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2026.01.16. 20:34

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 07:45 
Papírhajlító

Sziasztok én is olvasok:)
és Neotont halgatok :tanc:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 07:47 
Főrémrímész

Marcsi remélem most egy darabig óvatosabbak lesznek ezen az úton a buszosok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 07:54 
Papírhajlító

Hát ez borzasztó egy utazás és oda a lába. :(
Marcsika remélem és bízom benne hogy most már jobban fognak vigyázni .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 07:54 
Főrémrímész

Sziasztok!

Délután jövök.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 07:55 
Papírhajlító

Na már mész is én meg most jöttem. :( :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 08:03 
Mesemondó

Valószinű ismerem a sofört,eszem ágában sincs őt okolni!!!!!

Ez egy nagyon kanyargós út ,emelkedőkkel ,erdővel,a szél jókora buckákat tud összehordani .

"Sofőrök rémálma ez! Ezért mondják, hogy az egyik lábunk a börtönbe a másik meg a temetőbe!És ezt nem tudja díjazni senki se sajnos, hogy nap mind nap mit élünk át és , hogy menyi embertársunkra vigyázunk és azt mondják ez nem pszichés meló ! Minden sérültnek jobbulást kívánok Ferivel együtt érzünk mi buszsofőrök.."

Egyik hozzászóló véleménye ,igazat adok neki !!!

" Réka Novák · Pápai Gazdasági Szakközépiskola és Leánykollégium
Itt a soför nem tehetett semmiről! Én hetente az ő általa vezetett busszal megyek haza kb.3 szor és soha nem hajtott gyorsan így senki se hibáztassa! 14:00kor indultam el egy ismerősömmel ajkáról gyepesre és alig láttunk vmit a kocsiból ugy esett így nem csodálom hogy az utak ilyen veszélyesek! Mindenkinek jó bullást kivánok!"

Ez egy iskolás kiscsajszi véleménye !

"Hát igen.Ez a kanyar még száraz, normális útviszonyok mellett is igen balesetveszélyes, hát még ilyen időjárási körülmények között pláne az!"

Ezt pedig egy ismerősöm irta .

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 08:03 
Papírhajlító

Hogy vagy édesem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 08:05 
Mesemondó

Köszönöm ,nem sokat aludtam,engem nagyon zavar a szél.

Seth!

Nem érzem az " ölelését" ,sőt talán ,ha tombol ,félelmet érzek. :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 08:09 
Papírhajlító

Itt nálunk este már sokat csillapult,most is csak enyhe a szél.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.16. 08:17 
FórumDémon

Sajnos az általános hibája ennek az elhibázott társadalomnak az egész VILÁGON az, hogy aki életet ment, bűnözőket kap el, több millárd értékű árut, vagy több száz utas szállításában, tűzoltásban vesz részt, azok sokat dolgoznak a semmiért, miközben odafent a felső tízezer a nagy semmiért kapja a nagy lóvékat. Ez a társadalom egy nagy hibája, és a beletörődésből akalult ki. Azt hiszik az emberek, hogy a vezető beosztásúak többet keresnek, és ez így van rendjén, pedig nem teljesen... Alig 150 évvel ezelőtt Angliában az első gőzmozdonyvezető magasabb fizetést kapott, mint a vasúttársaság elnöke, és akkor még a fék, mint olyan, nem volt a vonatokon...

A tűzoltó 24, rosszabb esetben 48 órát van távol otthonról, és akkor még fennáll a veszélye, hogy nem jön haza, ahogyan a rendőröknél is. Utóbbiakat sokan szidják, hogy csak traffipaxolni tudnak... Hát de kérem, muszáj gyorsan hajtani? Nem. Viszont ha ellopnak valamit a tolvajok, vagy betörnek egy lakásba, neadjisten valakinek a hozzátartozóját megölik, egyből rendőrért kiált az ember. Ezeknek a hétköznapi hősöknek nem elismert a munkája, mert az a kb. 100 ezer Ft amit kapnak havonta, az minden, csak nem elég, főleg a mai világban. Arról nem beszélve, hogy én ennél jóval kevesebbet keresek... És kvázi ugyanazt a feladatot csinálom, csak a környezet más. Én is mentettem már életet, még soha senki meg nem köszönte, de nem is ezért csinálom...

A buszsofőr témához is hozzá tudok szólni. nem egy buszsofőr ismerősöm van. És ők sincsenek megfizetve, pedig ők ülnek a volánnál egy utasokkal teletömött, majd' 18 méter hosszú 30 tonnás járgányon, és akkor elvárják a helytállást a takarítatlan utakon... Persze ők is agyondolgozzák magukat, a vezetőfülke huzatos, megfázhat a lábuk, ami később ízületi problémákat okozhat. Télen-nyáron hóban-fagyban-döglesztő hőségben vezetnek, vigyáznak ránk. Én becsülöm ezeket az embereket, mert tudom micsoda súly van a vállukon...

Ez, hangsúlyozom, a társadalom beletörődése miatt van így, mert ez a normális, pedig közel sem lenne az. Ma is és tegnap is láttam az OMSZ új, sárga mentőautóját. Az oldalán a szlogen: "Hivatás az életért". Ezt kéne mindenkinek szem előtt tartania... Nyilván egy mentős kénytelen a szolgálata alatt mindig maximumot nyújtani a tudásából, de ha hazaér, akkor jobb esetben nem, de rosszabb esetben elmegy a postára, feladja a hiteltörlesztését, kifizeti a villany és fűtésszámlát, és egy fizetés elment ezekre, holott még nem evett és nem vett magának új cipőt a két éve málló helyett, pedig nem egy nagy luxus... :roll:

Marcsika, hamarosan itt a kellemes tavaszi szellő, nincs sok már hátra, ígérem. :) :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 992  Következő

Időzóna: UTC