Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.28. 08:28

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 737, 738, 739, 740, 741, 742, 743 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 20:40 
Bionicle harcos

Kösz. :D
Egyébként visszanézve vannak ellentmondások a történetekben. Pont a darabosság miatt. Majd ha már kiforr a végkifejlet, akkor valószínüleg összegyúrom az egészet egy normális regényszerűségé, meg megírom a bevezetést, előzményeket, amik itt csak utalva kerülnek megemlítésre. Aztán megy a polcba az egész, lévén ez soha nem kerülhet kiadásra. Kár érte... Azért majd megőrzöm. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 20:45 
Főrémrímész

Ne mond, hogy soha!

Számos módja van annak, hogy közkincsé tedd. Pl. net. honlap, bionicle fórum oldalak stb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 21:43 
Bionicle harcos

Igazából az a harci helyzet, hogy sima Fan Fiction (rajongói kitalált történet) néven nem helytálló, egyrészt a hossza miatt (megszámoltam, körübelül 108 A5-ös oldalnyi a szöveg már most), másrészről meg nem is csak Bionicle, meg nem is csak Tini Titánok. Tehát egyoldalú rajongói oldalakról körübelül ki is vágnának vele, mert "kutyultam". A kettőnek meg nincs egybe rajongói oldala. Legalábbis nagyobb/"hivatalos".

Igazából abban reménykedek, hogy esetleg ezt akár 10-20 év múlva ki lehessen adni. Lévén a Bionicle lassan "halott téma" lesz (hamarosan befejezik, ha befejzik, hivatalosan 2010-ben leállt és idén kéne befejeződni a websorozatoknak... majd kiderül), így arról az oldalról szerintem nem sok ellenvetést kapna. A Tini Titánok sorozat is öt éve maradt abba (2007). Viszont az még akár "élhet" is, ha a DC lehetőséget lát benne. Bár nem tartom túlzottan valószínünek. Sose volt akkora "kultusza", mint Batmannek vagy Supermannek. Csak a rajzfilmsorozatuk volt, aztán azóta megint semmit se lehet hallani róla. Mint ahogy előtte se nagyon pedzegették a témát.

Nem ide tartozik, de erről jutott eszembe, hogy remélem nem is tervez a DC semmilyen Tini Titános filmet vagy valami egyéb marhaságot. Nem a történetem miatt, én örülnék a legjobban, ha visszahoznák őket. De le merném fogadni, hogy ha valahogy felbukkannának, az egyrészről film lenne, másrészről meg már idősebbekként ábrázolnák őket, mint a régi DC képregényekben. Az pedig... Háááát... Csak Ravent néztem meg, hogy hogyan is ábrázolják 25 éves kora körül a képregényekben. Komolyan mondom, ha nem tudnám, hogy ő az, nem biztos, hogy felismerném. Na jó, igen, de eléggé idegen a sorazattól a képregény. Minden szempontból. Kinézet, jellemvonások... Mindenhol más egy kicsit és nálam pont azt a hangulatot vesztette el, ami miatt a sorozatot szeretem. Nem igazán jön be.
De tegyük fel, hogy nem, és a rajzfilmes szereplőket ültetik filmbe. Például ha Ravent valós személy alakítaná, az elég hülyén hatna. Vannak tipikus "rajzfilmes" arcvonásai, de pont ezekkel kerek az egész és attól szép az arca. Például a szemei. A lila haj megint egy olyan dolog, ami valóságban... Hát... Ha finoman akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy a színész úgy nézne ki, mintha egy festékgyárban mosott volna hajat... És akkor még ott van Raven ruhája is. Főleg altájékon hozna ki elég röhejes eredményeket... :hehe: :hehe: :hehe:
De ha el akarok szakadni Raventől, akkor Csillagfény narancssárga bőre se biztos, hogy jól jönne ki. Cyborg se hiszem, hogy túlzottan jól nézne ki valós, emberi kinézetben...
És ezt vegyítve a mai Hollywoodi filmekkel, amiknek se fülük, se farkuk és csak a látványra mozdulnak rá (pl: a 3D-s baromság meg az effektek tömkelege), a háttérdolgokat a kukába dobva... Nos...
Tehát el tudom képzelni a végeredményt. :roll: :roll: :roll:

Bár nem hiszem, hogy bármi ilyesmit terveznének, pont a szereplők megjelenése miatt. :roll:

Mondjuk nekem eleve nem tetszenek a filmbe átültetett DC-s szuperhősök. Például alapbból Batmannel semmi bajom, már csak azért se, mert az ő tanítványa a Tini Titános Robin. De a filmjeit nem néztem meg. Nekem már az filmebeli megjelenése sem tetszett, ezért meg se néztem. Meg más miatt se, de ez részlet kérdés. Nekem valahogy mindig is jobban bejött a rajzfilmes verzió. Az se kedvencem, de nézhető. Számomra teljesen mellékes DC szuperhős, de abszolút elfogadható és számomra meg is fér a háttérben a Tini Titán csapat mellett. Mint ahogy Supermant se láttam filmben, de az egyik rajzfilmes sorozatban szintén egész tűrhető szereplő volt, annak ellenére, hogy alapból nem igazán bírom. Talán Igazság Ligája volt a címe, de nem merném lefogadni... Asszem abban is volt Batman.

A másik lehetsége megoldás az animációs, 3D-s film. Na, az megint elég furcsa lenne. És itt alá is tudom támasztani, méghozzá képpel. Nekem megvan a Teen Titans - The Videogame, azaz "Tini Titánok - A videójáték", ami már animációs technikával készült, tehát 3D-sek az irányított szereplők. Igazából néhány ellenséges "általános ellenségen", Sladen és Parázson (Cinderblock) kívül mindenki többé-kevésbé hülyén fest. Jó, még Cyborg is egész pofás, de például Raven konkrétan... Nem tudom máshogy kifejezni, minthogy bután fest 3D-ben... Meg Robin is. A Játékok Nagymesterét meg alig ismertem fel... Plazma (3. kép, a nagy szörny) meg ugyan alapból ocsmány, de ezt még tudták fokozni a 3D-s grafikával... Ja és a színe is más volt eredetiben, mint ahogy Raven se ennyire szürke bőrű. Sőt, éppen csak árnyalatban az neki a sorozatban, ami jól is áll. De itt olyan a bőrszíne mint egy félholtnak. Nem tudom máshoz hasonlítani.

Kép
Kép
Kép

Szóval remélem, hogy ilyesmire nem fognak vetemedni. Még valami! Egyébként jó a játék, de a grafika az kritikán aluli...

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.13. 22:08 
Főrémrímész

Remélem igazad lesz. Nem lesz. Mármint ilyen gagyi változat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 05:01 
Papírhajlító

Kellemes ébredést Párducok!!! :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 05:23 
Főrémrímész

Jó reggelt! Szia Juszufka!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 07:03 
Mesemondó

Kép

Jó reggelt,Mindenki :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 07:04 
Papírhajlító

Sziaaaa itt vagyok igyunk együtt kávét:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 07:06 
Mesemondó

A reggelid a kocsmában vár ,oda hozd a csészédet :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.03.14. 10:17 
Főrémrímész

Sziasztok! Haza értem!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 737, 738, 739, 740, 741, 742, 743 ... 992  Következő

Időzóna: UTC