Csatlakozott: 2011.08.25. 11:57 Hozzászólások: 1765 Tartózkodási hely: Budapest
|
szia malacka elakadt a hangom,bevallom.én nem tudom ki okozott neked ekkora csalódást,remélem én csak hátul kullogok a sorban.igazából én még mindig miattad járok ide,hisz a többiek elköszöntek mind.legalábbis gondolom,hogy igen,nem olvastam vissza ki köszönt le innen és ki nem.én nem köszöntem le innen,mert nem is akartam már elmenni innen,de engem más fából faragtak,mint téged,nem szeretek egyedül lenni.illetve itthon,de az más.annó az "utolsó nap" előtt írtam neked privit,amire a mai napig várom a választ,bár már egyáltalán nem aktuális.elvileg volt itt valahol Seth részéről egy kiírás,hogy van akinek esetleg elvesztek a privik.én nem tudom mikor volt ez,de nekem megvan amit küldtem neked.igaz nem vagyok már nagy privi szerető én nem tudlak felhívni,egy darabig még biztos..gondolom nem kell részleteznem.skyp van a Ricsi gépén a nővérem miatt,de mással nem beszélek ott,csak vele.ez így is marad,ne hari....az én gépemen is van,de cuccom nincs hozzá,ami megint csak lóvé kérdése.Ricsi mondta,hogy megcsinálna nekem egy progit,amin lehetne dumcsizni,de elég macera és sosem tudom mikor tudok jönni.az hogy magadra maradtál...észre vettem,mert hiába kérdeztem egy-két dolgot mástól,hááááát ..nem akarok senkit megbántani,de komolyan....én akkor döbbentem meg,amikor senki nem értesített a fórum taliról, pedig sokan vártunk.na jóóóóó a "sokan"relatív" tudom....ezt én is bánom,hogy nem hoztam előbb ide a meghívót,amire nem láttam semmiféle reagálást,de természetesnek vettem,te tudni fogsz róla,hisz te mondtad eljönnél szívesen. most mennem kell,nem tudok maradni,de majd jövök még és nyugodtam csapkodj fejbe,ha nagyon elszállnék
|
|