20/537-5147 partiservice@c2.hu                                   SZOLGÁLTATÁSAINK  :          

Aktuális hírek:


Bemutatkozik:
A SZÉPÍTŐ CSAPAT

A professzionális sminkesekből és fodrászokból álló csapat különféle partikon, estélyeken, bálokon, forgatásokon, fotózásokon,   koncerteken esküvőkön  és céges rendezvényeken külön és együtt  is megjelennek profi márkákkal.

Árak:

 

Fél napos (2- 4 órás) rendezvény esetén: 30.000,- Ft + ÁFA / szakember

 

Egész napos (6-8 órás) rendezvény esetén: 40.000,- Ft + ÁFA / szakember

Csoportos megrendelés és rendezvénysorozatok esetén

kedvezmény , megegyezés alapján! 


Érdeklődni:

Gyebnár Tímea

sminkes, koordinátor

tel.: 70/560.00.04    

gyebnartimi@gmail.comMegjelent az ABBA Singers első v.klipje  http://www.indavideo.hu/video/ABBAsingers
    és elkészűlt 30 perces profi koncert demo.

Üdvözöljük weboldalunkon!
                 
Minden kedves ügyfelünknek 2 év ingyenes hírdetési lehetőséget biztosítunk az ország 2. legnagyobb szállásadatbázissal rendelkező weboldalán a szállástipp.hu-n!BEMUTATKOZIK:
Kicsi Tyson
Kicsi Tyson
Két jól ismert videóklippje:  Az OH NEM és A HIHETETLEN. Fellépései során a fiatalokat is a színpadra készteti vagy éppen ruhát ajándékoz nekik.


BEMUTATKOZIK:
Gonda Vivien
Gonda Vivien
A 17 éves énekes lány korábbi együttesével 2 aranylemezt ért el. Most azonban szóló karrierbe kezdett. Április végén, május elején jelenik meg maxilemeze "Ébred a szerelem címmel".


BEMUTATKOZIK:
Roberto a mulatós masszőr
Roberto
Magyarország egyetlen Mulatós Masszőre, akinek 2007 március 12-én jelent meg első nagylemeze "Inni kéne és mulatni" címmel. Roberto szerepelt már az RTL Klubbon, a COOL Tv-n, HÁLÓZAT tv-n, BUDAPEST TV-n, NYÍREGYHÁZI TV-n, KÖLCSEY TV-n, és a TV 2-n is. Minden fellépésre gyönyörű táncoslányaival érkezik, szórólapokkal, s  ajándék cd-kel.

BEMUTATKOZIK:
Arnóczky Noémi
Arnóczky Noémi
Arnóczky Noémi, a Diamonds együttes egykori front embere, a Moulin Rouge hajdani dívája, új önálló lemezzel örvendeztette meg a publikumot "Te vagy a napfény" címmel, amely a határainkon túl angol nyelven is kidásra került. Az elragadó énekesnő kedvelt sztárja a hazai és a Távol - Keleti  zenei életnek. Műsorait, csodálatos hangját számos rendezvényen megcsodálhatják az érdeklődők.


BEMUTATKOZIK:

A Rulett együttes
Rulett együttes    
A Rulett együttes bulizós, hangulatos zenét játszó zenekar, amely 35 éves múlttal rendelkezik. Megalakulásuk óta folyamatosan fellépők hazai és nemzetközi bálokon, esküvőkön, családi és baráti összejöveteleken, egyetemi szakesteken, iskolai szalagavatókon, céges rendezvényeken, falunapokon és utcabálokon.
     
BEMUTATKOZIK:
Az Ozirisz hastánccsoportOzirisz hastánccsoport
Az Ozirisz hastánccsoport különböző rendezvényeken színvonalas hastánc illetve igény szerint hastánc - show előadással szórakoztatja a közönséget. Műsoraik látványosak, dinamikusak, ismert és közkedvelt zenei számokra készültek, ezért a szokásos folklór zenére történő hastáncokhoz képest sokkal színesebbek, szórakoztatóbbak, hangulatot felfokozóak, maradandó élményt nyújtanak.


Előadók, sztárok, művészek közvetítése, műsorok, koncertek, rendezvények szervezése

Engedje meg, hogy bemutassam a Parti Service Műsorszervező Irodát, mely azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson önnek rendezvényei lebonyolításában. Igényeinek megfelelően elkészítjük önnek a komplett műsortervet és ennek megfelelően megszervezzük a kívánt fellépéseket. Irodánk a leghangulatosabb és legtehetségesebb sztárokkal áll kapcsolatban. A Parti Service szolgáltatásait elsősorban klubbokba, diszkókba, rendezvényekre, falunapokra ajánljuk.

Parti Service Műsorszervező Iroda -
Műsorszervezés, rendezvényszervezés, műsorszolgáltatás, előadók, művészek, fellépők, sztárok, zenekekarok, popelőadók, gyerekműsorok, rendezvénytechnika, szólóénekesek, zenészek, megasztárosok, műsorrendelés, mulatósok, műsorvezetők, élő koncertek szervezése, művészek közvetítése, playback fellépők, tradícionális zenék, mulattatók, dj produkciók, feltörekvő tehetségek, együttesek, rock fellépők szervezése.


Újdonság a Parti Service-nél:
Control Dance Group
Control Dance Group
A Control Dance Group egy SHOW tánccsoport, mely repertoárjában egyaránt megtalálhatóak az érzelemdús koreográfiák, a temperamentumos latin tánckavalkád és show elemekkel teletűzdelt modern tánckoreográfiák.
Fellépéseiken egyetlen cél lebeg táncosaik előtt, hogy táncaikkal felejthetetlen élményt szerezzenek közönségüknek.


Újdonság a Parti Service-nél:
Breiner Tamás - Mentalista
Breiner Tamás
Breiner Tamás mentalista előadóművész rendkívüli produkcióival szórakoztató formában bizonyítja, hogy gondolatainkat nem titkolhatjuk el többé. Kísérletei betekintést engednek a következtetések különleges használatába és szembe találjuk magunkat a gondolatolvasás és a befolyásolás mesteri megjelenésével. Legyen részese Ön is annak a magával ragadó és misztikus utazásnak, melynek során Breiner Tamás az emberi elme határait feszegeti meghökkentő mutatványaival.


Újdonság a Parti Service-nél:
Magic Dance Team
Magic Dance Team
Célközönségük a fiatalság, stílusuk a dance és a disco. Zenéikkel felelevenítik a múlt nagy együtteseinek, mint például a Soho Party, Kiwi és UFO slágereit s mindezek mellet saját szerzeményekkel is büszkélkednek, melyek szerzője Kiss Gábor. A zenék nagy részét Dj Szatmári készítette, aki segíti és támogatja a team munkáját.
Az első maxi cd-jük 2007. április 4-én jelent meg „A vágy „címmel !


Újdonság a Parti Service-nél:
Duo Garacas
Argentinian Gaucho Show and Latin Music
Duo Garacas
DUO GARACAS" alapítója Luis Eduardo Castagno argentín származású koreográfus, zenész, kompozitor, aki szülőhazájában végezte el a zeneakadémiát hegedű szakon.
A formáció 1994 óta létezik és megalakulásuk óta LATIN zenét játszanak, illetve van egy autentikus Gaucho dobshow műsoruk.


Exkluzív!
Rácz Gergő
Rácz Gergő
2006 tavaszán megjelent „Bennünk a világ” című első önálló maxilemeze és videóklipje.
2006 telén megjelent a „Bennünk a világ” című debütáló albuma, amivel szinte egy időben napvilágot látott a második „Súgd a nevem” című maxilemeze és videóklipje.

Az alábbi produkciókat ajánljuk figyelmébe:

Komonyi Zsuzsa


Komonyi Zsuzsa
1999 őszétől állandó szereplője lett a TV2 nagysikerű műsorának a Dáridónak.
Ez idő alatt az UFO együttes énekese is lett, amely formációval egy nagylemezük is megjelent.
Április első hetében jelenik meg új Nagylemeze "Néha szeretni annyira fáj" címmel.
Az album címadó dala egy Zsuzsa számára írt szerzemény, melyből hamarosan videokllip is készül.

Szabó Leslie


Szabó Leslie

2003-ban, ősszel jelentkezett a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorába, ahol a 12 döntős egyikeként ismerhette meg az ország.
2004-ben, november 8-án megjelent az első szólólemeze "Van hova és van miért" címmel.
2006-ban elkészítette új dupa lemezét.
Napjainkban jelent meg új cd-je.

Dancelovers


Dancelovers

2 Tehetséges lemezlovas - már több mint egy éve a magyar könnyűzenei paletta élvonalában. Slágereik a legtöbb diszkós repertoárjában szerepelnek, mint pl az Elmúlt egy szerelem, Riszálom, Gyere és táncolj, Késő üzenet, stb. Rengeteg maxilemezen közreműködtek remixekkel, folyamatosan fellépésekre járnak.

Summerlove


Summerlove

Monita és EmZoo 25 perces műsora:
Napjaink könnyűzenei slágerei igényes hangszereléssel, és tánckoreográfiával!
Már leköthető!

DJ. Tomuca


DJ. Tomuca

Dj Tomuca - már megjelent 2 maxija (Santa Maria, Halkan lépkedek) neves remixelőkkel. Tomuca azóta járja az országot, műsorai mellé értékes ajándékokat, italokat, vagy belföldi wellness hétvégét ad ajándékba!

Dred és Doris


Dred és Doris

A csak a hold, A bolond nyár, a Megfordul a föld című dalok mind Dred és Doris nevéhez fűződnek. Dalaikat játszák a legnagyobb rádiók, klippjeiket a VIVA televízió.
Műsoruk leköthető 25 perctől egész 2 órás műsorig bezárólag!

Pi*ás Nővérkék


Piás Nővérkék

A két éve működő produkció már bejárta az országot - rendszeres fellépők a Fásy mulatóban, továbbá a Lajcsi által vezényelt Szuperbuliban. Hivatalosan 2 maxilemezük jelent meg. Két fiatal leányzó - pikáns, és mégis kúltúrált műsorral, és repertoárral, több mint egy éve a magyar mulatós pop élvonalában!
Slágereik:
Köcsög a főnököm,
Kiegyenesedik az EKG-m,
Nem vagyok én apáca,
Doktor Úr!

Cairo


Cairo

A CAIRO együttes 2003. május 23-án alakult.
A Zenész Magazin felfedezettjei.
Lemezeik: Angyal c. maxi lemez
          Tiéd a szívem c. maxi lemez
                 Fogd a kezem! c. kislemez
                CAIRO 1. albuma, Angyal címmel.
                Újra kiadják az Angyal c. lemezt
                Talán c. maxi lemez

Bővebb információ a műsorok menüpont alatt!


Elérhetőségünk: partiservice@c2.hu
                  20/537-5147
                                Papp ZsoltKEZDŐLAP
 :  LETÖLTÉSEK  :  MŰSOROK  :  ÁRAK  :  KAPCSOLAT  :


Parti Service Műsorszervező Iroda - Műsorszervezésben első!


WWW.PARTISERVICE.HU