2011.01.13
Mivel a FREEweb úgy döntött, hogy 2012.01.10-től már nem lesz FREE, mostantól az ATW fog otthont adni az oldalnak.
2010.02.26
Mivel mostanában elég sok mobiltartozékhoz jutottam hozzá, ezeket a Telefon / mobil menüpont alatt találod.
2008.05.30
A multkor valaki keresett PCI-os ISDN modem kártyát. Most van.
2006.02.22
Végre elkészült az IC adatbázis is! Ezek a félvezetők szinte mind bontottak, tehát 100% garanciát nem tudok rájuk vállalni. Viszont szakszerűen bontok, ha ez megnyugtat ;)
2006.01.20
Amennyiben valami nem stimmel az oldallal, kérlek írd meg nekem, hogy mi az és hogy milyen böngészővel nézed. Köszi.
 
Elérhetőség
Ha valamit szeretnél venni, eladni, vagy egyszerűen csak az oldallal kapcsolatos észrevételed megosztani velem, akkor kattints a menü alatti levél ikonra.
Amennyiben webes felületről levelezel, akkor a "parts kukac atw pont hu" címemre írhatsz. A telefonszámomat biztonsági okokból nem írom ide, levélváltáskor majd megírom.
Ha a leveledre nem válaszolnék egy hét után sem, akkor kérlek küld el újra az üzenetet, mert bármelyik szolgáltatónál előfordulhatnak technikai problémák.
Ha kinéztél valamit és levelet írsz ezzel kapcsolatban, akkor ha lehet linkeld a cucc képét. Úgy hamarabb megtalálom mire is gondolsz.
Tudnivalók
A főhadiszállásom (továbbiakban HQ ;) ami nem bolt/raktár (még ha néha úgy is néz ki ;) a XI. kerületben található, nem messze az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszától. Ha kell valami, akkor ide kell eljönnöd érte. Az egyszerűbb eligazodás végett használd az Útvonaltervet, vagy a Google Maps-t. De megbeszélhetünk találkozót a belvárosban, az V. kerületben is. Ha nem vagy hajlandó utazni, messze laksz a HQ tól, vagy egyszerűen csak paranoiás vagy, akkor a kiszemelt holmit feladom neked postán, az apróságokat ajánlott levélként, a nagyobbakat MPL postacsomagként házhoz, csomagpontra, vagy automatába, de tudom küldeni FoxPost automatába is. A postaköltséget te állod, a minimális rendelési érték 1000HUF, csomagolási díjat nem számítok fel. A fizetés előre utalással (CIB számlaszámra) történhet, utánvét nincs.
Az oldalról
Mivel technikai beállítottságú vagyok, a szakmám/hobbim is az elektronika és az informatika, szeretek javítani, bütykölni, ezért az oldalon leginkább ilyen témájú holmik találhatóak. De persze néha akadnak nálam a fő témához kevésbé, vagy semennyire sem kapcsolódó cuccok is. Az újonnan szerzett holmikkal természetesen folyamatosan bővítem a megfelelő kategóriákat.
Ezt az oldalt annak idején azért hoztam létre, hogy az itthon elfekvő, már nem használt hardvereimtől, alkatrészeimtől megszabaduljak, vagy - az örökös helyhiány miatt - legalább a méretében kisebb holmira cseréljem. ;) Az oldal eleinte csak képgalériaként szolgált az azóta talán már meg is szűnt Apronetes hirdetéseimhez, mert ugye bármit könnyebb eladni képpel, némi ismertetővel, mint anélkül. Jelenleg már csak a Vaterán hirdetek. Amikor először elkezdtem kiárusítani a cuccaimat, még nem is gondoltam arra, hogy a régebbi - esetenként még általános iskolás koromból fennmaradt - "kacatok" is elég sokakat érdekelhetnek. Rengetegen gyűjtenek régi rádiókat, számítógépeket, hanglemezeket, vagy barkácsolnak hobbiból, megélhetésből. Az ilyen embereknek szeretnék segíteni, tehát hozzájuk szól ez a weboldal.
Broken image