Header image  
A Nemzetközi Internetes Patikák Gyűjtőhelye  
line decor
 


 
 

;
 


 
 
Üdvözlet!


Ez az oldal azért jött létre, mert meguntam hogy a magyar gyógyszerkereskedelem hatalmas haszonnal, iszonyatosan drágán szolgál(?) ki minket. Utánanéztem, hogy is lehetne ezt a rendszert megkerülni. Létezik mostmár szerencsére jópár nemzetközi intenetes gyógyszertár, melyek évek óta megbízhatóan szolgálják ki a rászorulókat. Eredeti és Generikus gyógyszereket is árulnak, töredék áron, az itthoni patikákhoz képest.

Összegyűjtöttem azokat, amelyek Magyarországra is szállítanak, és itt közlöm őket. Egy-kettőt kipróbáltam közülük, és meglepett az az alaposság, mellyel kiszolgálják a gyógyszereket. Jópár közülük a gyógyszerrendelésnél egészségügyi kérdéseket (vérnyomás, ilyesmi) tesz fel, melyet a rendelés elfogadása előtt egy gyógyszerész ellenőriz és tanácsokat ad. Ha nem legalább 70%-os TB-támogatott a gyógyszer amit venni akarsz, mindenképpen ezek valamelyikét javaslom:

GCPharma Aclepsa Budget Medicines Seypharma
Generic-Pharmacy
BodyBuilding.com (készítmények)
BrandPills (csak eredeti Brand Name gyógyszerek)

Ezek az összegyűjtött online gyógyszerkereskedők nem SPAM (reklámlevél) útján terjesztik magukat. Először én is a SPAMmer honlapokhoz jutottam el, de megbízhatóságban, a gyógyszerüzlet kapcsán elvárható alaposságban, sőt a hirdetéseikkel ellentétben árakban sem tudják felvenni a versenyt ezekkel a nagy forgalmú megbízható site-okkal. Meglepően olcsó gyógyszer áraik vannak.

A honlap bővülni fog, a gyógyszerekkel kapcsolatosan egyre több információt, ár-összehasonlító táblázatokat fog tartalmazni.

FONTOS: Bármilyen gyógyszer kipróbálása előtt meg kell beszélni azt a háziorvossal !!!

Ezek a honlapok angol (esetleg még német és spanyol) nyelven vannak, akinek problémája van ezzel az keressen meg nyogodtan: KONTAKT

Nagyon örülnék visszajelzéseknek a gyógyszerrendeléssel, vagy akár a honlappal kapcsolatban a FÓRUM -ban. Szívesen várok tapasztalatokat, a gyógyszerekkel kapcsolatban is, kinek, mire, melyik gyógyszer vált be... Szóval ÍRJATOK!

 

 

 

Keresés a honlapon:


powered by FreeFind

Ha nem találsz egy gyógyszert, keress rá a fenti kereskedőknél hatóanyag szerint is, akkor jó eséllyel sikerrel jársz!

 

Anti Spam  


 Patika-Online - olcsó, Generikus gyógyszerek

Generikus (GENERIC) vagy Eredeti (Brand Name) Gyógyszert?
Mi a különbség?

Választ erre ITT és ITT találsz.

 

Az Európai Gyógyszer Ügynökség betűrendes gyógyszerkatalógusa (magyar nyelvű leírásokkal is)

 

Vademex magyar gyógyszer-adatbázis (érdemes a hatóanyagokra rákeresni)

 

PDF fájlokat a ezzel a progival tudod gyorsan olvasni.

 

Témakör szerint itt választhatsz a BodyBuilding.com-ról:

bb


Egy príma KÉPES BESZÁMOLÓ a gyógyszerrendelés tapasztalatairól - köszönjük Dömének