Pénzügyi Bélyegek Múzeuma

 

OKIRATI ILLETÉKJEGYEK

ADÓ-, ILLETÉK- ÉS DÍJJEGYEk (Új feltöltés!)


A honlap folyamatos bővítés alatt áll, további feltöltések várhatók!

A magyar pénzügyi bélyegek jelenleg semmilyen állandó múzeumban nem tekinthetők meg! Ezt a hiányt igyekszik pótolni ez a virtuális múzeum. A pénzügyi bélyegek világa egy hatalmas, sokak által még fel nem fedezett terület. A honlap célja, hogy minél szélesebb körű bemutatást adjon képekkel, adatokkal és érdekességekkel.

 

Szeretnék minden egyes pénzügyi szignettát, bélyeget, díjjegyest, zárjegyet stb. képpel és adatokkal bemutatni. A katalógusszámok és a leírások, változatok a Pénzügyi bélyegek a Habsburg birodalomban és Magyarországon című szakkönyv alapján kerültek megadásra Szücs Károly főszerkesztő hozzájárulásával.

 

Tekintsen be a pénzügyi bélyegek világába, egy rendkívül változatos, érdekes és szemet gyönyörködtető élményben lesz része!

Segítsen Ön is!

Célunk, hogy minden magyar pénzügyi bélyegről képet és okmányt is tudjunk bemutatni. Sajnos, azonban nem sikerült mindegyik képet és okmányt fellelni, a honlapon jelezzük is a hiányt. Lehet, hogy Ön rendelkezik a hiányzó képpel vagy okmánnyal? Vagy lenne egy szebb bélyegképe, okmánya, mint amit a honlapon lát?

Kérjük, küldje el a bélyeg, okmány színes képét legalább 300 dpi felbontással szkennelve Csatlósné Mariannak erre az email címre. Levelére minden esetben válaszolunk, segítségét előre is köszönjük! Kérjük, jelezze levelében, hogy melyik katalógusszámú bélyeg képét, okmányát küldi be!

Amennyiben a képet feltesszük a honlapra, jelezni fogjuk, hogy Öntől kaptuk! Ha nem kéri neve feltüntetését, kérjük, írja meg!

Javaslata, ötlete van a honlap bővítésére? Hibát talált a honlapon? Kérjük, írja meg Csatlósné Mariannak erre az email címre! Véleményével megtisztel bennünket!

A honlapon található képek kereskedelmi célú másolását, letöltését a honlap szerkesztője és a képek tulajdonosai nem engedélyezik!

Szerkesztő: Csatlósné Mariann

Utolsó frissítés: 2009.07.03.

Legfrissebb feltöltés:

ADÓ-, ILLETÉK- ÉS DÍJJEGYEK alatt:

ˇ Külügyi illetékek

ˇ Lakáshivatali és nyomozási díj bélyegek

Hiányzó képeket sikerült pótolni a kártya zárjegyeknél, kisebb korrekciók történtek.