Maxwell írta:Hi,
ha mindent egybe veszek akkor kb nem is maradt már olyan terület amit ne filéztünk volna ki.
Nálam a helyzet változatlanul pozitív, intenzív életvitel, sok mozgás, tengerpat és tsai.
Egy kis elváltozás maradt de az bőven belefér a természetes mellkas formába, az eddigi 2-3 észrevétel kizárólag a sebhelynek szólt, elég funny formában (azaz a fakuló sebhelyet szúrják ki).
Hiszem, hogy csak az a probléma, amit mi magunk is annak kezelünk.
Az extrém elváltozást leszámítva - amikor a belső szervek funkcionalitása van veszélyben - orvosi értelemben ez egy plasztikai vagy korrekciós műtét.
Ez a kategória sok emberben kusza érzéseket kelthet.
Mindazon által ha valaki a beavatkozással azt nyeri hogy visszatér az önbizalma, nyitni mer mások felé, lemegy a strandra, a konditerembe, randizni kezd, és általában: eszébe se jut hogy a pólót vajon mikor kell levennie, akkor sztem egyszerű a képlet.
Nem a beavatkozásra kell fókuszálni, a műtét utáni fájdalomra, a kezdeti kellemetlenségekre, etc.
Hogy a fenébe ne lennének? Egy 40 centis vas beültetése után mit lehet várni? Smile (amúgy meg a 21. sz-ban lennénk már)
Utána ez a probléma viszont letudva, vissza lehet térni - nem is: rá lehet térni egy új kerékvágásra és valahova tök máshova fókuszálni, mert annyi szép dolog van még az életben!
Ja, vki írta h nem talált anyagot a műtétről.
Íme, egy link, képekkel, videókkal.
Ez egy szakmai oldal és mint ilyen, lényegre törő és véres. Mondanám hogy csak erős idegzetűeknek, de úgyis mindenki megnézi, így csak annyit adnék hozzá: engem anno nagyon megnyugtatott hogy tudtam, mi fog történni velem lépésről - lépésre:-)
Ciao!
http://mmcts.ctsnetjournals.org/cgi/con ... 04.000315/