Hú köhögés ne is említsd nem bírtam köhögni iszonyatos volt, de azért az ellátásra sok panaszom nincs, olyan 20-25 év körüli nővérkék és orvosok ugrálnak körülöttem és olyan szűk átlátszó fehér ruhába hogy az éjszakás nővérre már rá is mentem

Ma este is ő lesz már alig várom

Jah Dokival meg ledumálom hogy vasárnap reggel bye bye szása lesz, mer alapból itt akartak tartani minimum hétfőig, hát mondom az nem lesz jó

Egy kis okosság: ha meleged van azér van mer lázas vagy 2nap ból 2x ez nálam bejött, és ha még lázas is vagy akkor tényleg esélyed sincs az alvásra ez is tapasztalat.
Szombati beszámoló:
hálaistennek hétvégére kiürült az intenzív rgo csönd volt, úgyhogy péntek este 10 kor bedobtam a törülközőt és ma reggel 6 kor keltem, nem fájt semmim úgyhogy jól aludtam. Csak belém nyomtak valami gyógyszert úgy 2 körül felkeltem, de amint elmentek vissza is aludtam

Reggel lázmérés stb, jah közbe kiderüllt hogy kötőhártya gyulladást is összeszedtem de már gyógyul.
Végre engedték hogy felkeljek, én már tegnap akartam de nem engedték.
Nah 11 kor felültettek utána 15 perc múlva felálltam és semmi bajom nem volt.(A nővér közben folyamatosan mondta hogy óvatosan bla..bla..''biztos föl akar álni?Mer le fog esni a vérnyomása, és össze fog esni ne várjunk még amíg jönnek a kollégák hogy megtartsák?'' meg hasonló hülyeségek. Nah fogtam magam felálltam és néztem a csajra ''He?:)'' csak nézett, ''nem szédül?'' mondom nem!!(kezdtem unni a felvigyázást úgyhogy kicsit nyomatékosabban mondtam)
Jah amikor ülltem akkor már láttam magamat, és rájöttem hogy a katéter hogy is müködik, kicsit sokkos állapotba kerültem.
Nah felállás után visszafeküdtem és a csaj kivette a katétert(én jobban szartam ettől mint a műtéttől). Mondom remélem jók a reflexei mer ha nagyon fájni fog akkor török zúzok és az ön feje van most kéznél.''Akkor énis ütök'' mondom az nem valószínű hogy állva marad. Nah csaj fogja és húzza ki lassan a csövet a húgycsőből, ''
Bakker!'' és már épp lendíttetem a karom mikor a csaj kihúzta teljesen, mocskosul sz
@r volt fényezni ezen nincs mit. Nah mind1 5 perc múlva keltem fel járkáltam meg minden''csak óvatosan!) mondom magamba '
'Maradj már csendben!''. 2 órát rohangáltam, felöltöztem, kimentem kávézni stb... most ültem le tv-zni jól vagyok, csak a saját szagomtól van hányingerem fürdésre még pár napig nincs lehetőség úgy fújom az Axe ot rendesen

Mondom a csajnak én lépek le holnap, ''hát azt meg kell beszélni a doktor úrral'' mondom vagy beszél vele vagy nem én holnap felkelek megvárom a vizitet azt szépen összecsomagolok azt elmegyek.
Egyenlőre ez a mai nap.
Majd még jelentkezem. Valószínűleg már csak otthonról
Még 1 kis okosság: Ha kórházba mentek akár ezzel a témával kapcsolatban vagy bármi mással akkor olvassátok el a
Betegek Jogairól szóló kis irományt.
Mert az orvosok általában csak azokkal a jogokkal hozakodnak elő amik számukra előnyösek(mi mást jegyeznének meg). Sok beteg nincs tisztába azzal hogy neki is vannak jogai. Én nem szeretek olvasni de ezek fontos dolgok szóvalal tényleg nézzetek bele.
Hogy egy klasszikust idézzek: Ne Hagyják Magukat Becsapni, Átverni, Megkárosítani!
Pacsi!
Kérlek titeket a fórum szabályok betartására: · Ne reagálj agresszívan és ne káromkodj!
Modera.