Sziasztok!
Ma jöttem ki a kórházból,túl vagyok a műtéten, ami jan 18-án volt esedékes.
Hát az első két nap nagyon fájt az intenzíven voltam vasárnapig. De csak azért mert nem volt hely máshol.
A műtét sikeresen lezajlott semmi probléma nem volt, és szép is lett a mellkasom. A Pectus index egyébként 25-26%-os volt, és enyhén asszimetrikus.
Pénteken már felültem és sétálgattam is, azóta meg már mint a "villám" közlekedek. A tempóm nem a régi, de a nővérek szerint gyorsan gyógyultam.
Az első két éjszakát szinte végigaludtam, katétert és epidurális érzéstelenítést nem kaptam. Csak morfium tapaszt.
Sajnos nekem is sikerült a róka családot meglátogatnom az iszonyatosan fájt, de egyébként minden rendben lement.
Örülök, hogy túl vagyok rajta, nekem nagyon jók a tapasztalataim, Szombathelyen műtöttek. Az összes doki nagyon korrekt. Engem Dr. Kecskés László főorvos műtött meg. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel!

Szereték kérdezni valamit. Most, hogy haza engedtek mondták kemény matracon kell aludnom. Ez mind szép és jó, de én a kórházi tartózkodásom alatt egy úgynevezett lószőr párnán aludtam. Nektek volt ilyen? És ha igen mivel pótoltátok, vagy csak egyszerűen visszaszoktattátok magatokat a "sima" matracra.
Vagy vegyek valami párnát? Pl azt a Dormeot, mi jó a gerincnek vagy mit?
Ti kaptatok valami hátmerevítőt? Mennyi ideig nem tudok majd hasra fordulni?
Kérlek, ha lehet válaszoljatok!
Üdv. linthu