|
annamari írta:
SZiasztok én uj vagyok az oldalon. Engem már megmutottek 6 éves koromban, nem volt kérdés szüleim számára, hisz elég feltüno elváltozasom volt.Az a mütét egy különleges mütét volt, hálásnak mondhatom magam, hisz bármifele beultetés nélkül,12 cmes vágással oldották meg a 3 orás mütétet egy akkor uj fajta amerikai modszerrel.Most 21 vagyok es kb 1,5 cm-t esett vissza a melkasom.Néha rámtör, hogy áh jo ez nekem ,de igazábol végigkisér az életemen, a ruhavásárlásnál, ha párom meg akar ott érinteni stb..meg magam elott is szégyenlem ha rossz paszban vagyok.Szoval érdekel a mutet, kérlek irjatok nekem infot arrol, hogy mekkora heget hagy, hogy MENNYIBE KERÜL és az is érdekelne, hogy a beülteés után lehet e fizikai munkat végezni, mondjuk aktiv táncot, és mennyi ido a rehabilitacio....egyebkent en egy évig voltam kiskoromban, megtanitottak hason lélegezni, tornázni stb, de hát egy kis kolyoknek nehezebb mindazt megtanitani mert nem is akarja igazabol a mütetet.Ja es megegy kérdés, mennyiben változtatja meg a mellek formáját, mert nagyon jot tesz egyébként a kiss melleknek, a dekoltázs szép ettol a kis mélyedéstöl, a nagyon mély,am ha pont annyira kivágott egy ruha hogy eléri a mélyedést akkor nagyon borzaszto.Igazabol az lenne jo kiemelkedne a mellkasom a normális helyére, bár lehet, hogy még ezek a kis mellek is kisebbnek hatnak majd...remélem van lány olvaso.Very Happy...bocsi hogy ilyen hosszu voltam,de olyan jo, hogy valakik megértenek... Nagyon szépen köszönöm:)
Kedves Erzsébet én is Szlovákiai vagyok,kerlek ird meg hol mutik a lányod és vegyuk fel a kapcsolatot ha lehetséges,nagyon érdekelne az eredmény.Megkérdezhetném mennyibe kerul?Irnál informáciokat kérlek?Köszönöm, Annamari
|