Most is egészségügyi problémát okoz.Kütyük azért nem mutatnak semmit, mert még fiatal vagy és erőd tejében vagy.Ez hatalmas mértékben kompenzálja, így eltakarja a problémát.
Egy példa.Nemrég vizsgáztam elsősegélyből és újraélesztésnél kevésbé nyomtam be a bábú szegcsontját, mint amekkora benyomódásom volt.És pont ugyan azon terület( szegcsont alsó harmada).
Egy férfinél átlag tüdő térfogat 4500 cm3.Mivel a tüdő belégzéskor szinte teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló teret(ezért is tágul a mellkas), ezért otthon megméred a benyomódás adatait és egy ki matematikával kijön, hogy 200-300, akinek nagyobb mértékű a benyomódás, akár 400-500 cm3-vel is ronthatja a tüdő befogadóképességét ergo tüdőkapacitás csökken.
Ez nem kis szám.Ezt mind majd 40-50 évesen fogod megérezni.
De nem csak erről szól.Ott van a lelki oldala.Én régebben iskolában májusban is pulcsiban voltam, mert féltem, hogy pólóban meglátja valaki.Strandra több éve nem jártam.
Ha meg valaki még is észrevette, rögtön jött a sikítozás, hogy úristen mi ez, egy lyuk van ott, meg stb.A kellemetlen a enyhe kifejezés rá, hogy olyankor mit érez az ember.
Minden második fórumozó írja, hogy őt mennyire zavarja a hasonló dolgok miatt.
De erre ma már van egy nagyon jó eljárás, ami ezeket a gondokat mind megoldja és újra normális mellkasunk lehet.
Olvass vissza a fórumon.Nézd meg mindenkinek a műtét utáni első bejegyzéseit.Minden mondat végén mosolygós arc
Úgy örül mindenki, mintha a lottó ötöst nyerte volna meg.Két-három év meg egy kis fájdalom igazán nem nagy ár azért, amit te kapsz cserébe:)