Dorina írta:Sziasztok!
Örömmel látom, hogy többen is átestetek ilyen beavatkozáson, ezek szerint túl lehet élni...
Én 25 éves vagyok. 16 évesen eszméltem, hogy vmi nincs rendben velem, utánanéztem, hogy mi is lehet ez a "lyuk" és miért áll ki nagyon bal oldalon a bordám. Kivertem otthon a balhét, hogy túl késő, ezt 10 éves korban szokták műteni, hogyhogy nem látták a szüleim, hogy nem vagyok ok. 17 évesen túlkorosként még elvállaltak volna a Heim Pál Kórházban, de a kivizsgálások után anyám nem engedélyezte. Ment a harc, utáltam őket. Kivoltam lelkileg és kitaláltam, hogy a fiúkkal sem lesz így rendben a dolog. SOHA EGY FIÚ SEM említette meg!! Nézegették, de én voltam a lényeg. Írom ezt azoknak, akik nem mernek strandra menni vagy félnek a partner véleményétől. Lányként nekem annyi szerencsém van, hogy a melleim azért palástolják némiképp a problémát, de a bordám akkor is idétlen, gondoltam. Elfogadtam, sőt! Megmutatom bárkinek, nem vagyok frusztrált,hisz ez legyen a legnagyobb hibám! Így sokkal mélyebb a dekoltázsom!

De ami miatt újra nekiláttam a témának,az az, hogy mostanában fáj a hátam,és egy orvos közölte, hogy nem ártana újra megvizsgáltatnom magam 7 év után, mégha el is fogadtam, mert ha terhes leszek, nem lesz elég hely a tüdőmnek, hisz csak 10 cm van a szegycsontom és a gerincem között. Ez eleinte csak abban okozott gondot, hogy a heti 3 edzést alig bírtam tüdővel. Arról nem is beszélve, hogy enyhén már a tartásom is hanyag, mert így kapok cak rendesen levegőt. Ma rátok találtam. Nagyon megörültem, de meg is ijedtem. Ez egy nagy műtét és 3 hónap. Ősszel kés alá fekszem, mert írtátok, hogy 26 évesen sem volt késő. Nagyon félek, már most. Annyi lenne csak a kérésem, hogy vki küldjön képet,akit már megműtöttek, ha nem szégyellős, mert én már ott tartok, hogy esztétikailag nem zavar, csak kezdek egészségileg romlani...