|
becy írta:
Jorge!
Kezdek most már nem félni a fájdalomtól, -de hát mindenki más és más, nincs egyforma ember, ahogy írtad előbb. Egyébként a haza út se lesz egy leányálom nekem, mivel én nem pesti vagyok. Útcél: Nyíregyháza 240 km + városból kijutni az se egy kutya. Nem is tudom, lehet, bérelek egy mentőautót a delta mentőszolgálattól, már néztem is a honlapjukat. (Valószínűleg kérek dupla adag fájdalomcsillapított majd az útra.)
Egyébként kereskedelembe dolgozok, egy lakás felszereléseket, kiegészítőket áruló boltban, ahol pénztárosi, áruátvételi, vevők kiszolgálása, egyéb papír munkákat kell végezni. De nem is baj, hogy egy kicsit halasztom a műtétet, mert készülök angolvizsgára, és ha sikerül addigra, akkor majd elmegyek valamilyen irodai munkára. Vagy megbeszélem a céggel, hogy kíméljenek egy kicsit. Kicsit gáz lenne kipakolni egy kamiont. Kostic is azt mondta, hogy ö operál a legjobban, illetve a gyerek klinikán van még egy jó doki, de csak gyerekek műtétét vállalja.
A műtét előtt egyébként neked is ki kellet szabni a lemezt méretarányosra? _________________ becy
|