|
Robi írta:
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, de a gondom ugyanaz, mint a tiétek. Csak nekem van egy sokkal nagyobb problémám. Mégpedig az, hogy én lassan 40 éves leszek. Nem tudom elképzelhető-e még ilyen idős korban a korrekció. Csak a napokban találtam erre a megoldásra, nevezetesen a Huss-féle korrekcióra. Nekem gyerekkoromtól megvan ez a dolog. Azokat a "élményeket", amit néhányan leírtatok sajnos én is átéltem. A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni és bizony a felnőttek is. Sokáig azt sem tudtam, hogy létezik korrekciós lehetőség - az orvosok ugyanúgy reagáltak, mint sokan mások, majd kinövi, D vitamin stb - szóval sarlatánok. Aztán elkezdtem utána olvasni és akkor derült fény a másik sokkal drasztikusabb módszerre. Most viszont felvillanyozott a lehetőség, mert az egész életemre rányomta bélyegét ez a deformitás. Egészségügyi panaszaim soha nem voltak, a vérnyomásom 110/70, pulzus 56, csak egy kis szívzörejt állapítottak meg, de panaszt nem okoz és nincsenek légzési nehézségeim. 15 éves koromtól egyfolytában sportolok valamit, soha nem volt erőnléti problémám, csak a lelki teher. Szemből volt ,aki észre sem vette, mer ta mellizom valamicskét korrigál optikailag, csak ha oldalról nézek a tükörbe... Ugye ismerős? Szóval a lényeg az, hogy most tájolok és még nagyon az elején tartok. Tudnátok erre ötletet, orvost, kórházat ajánlani. Ami visszatart egy kicsit a műtéttől, az a mozgáskorlátozás. Két évig vigyázni minden mozdulatra? Hát ennyi lenne elsőre. Várok minden hozzászólást.
|