Messa írta:
Sziasztok!
17 éves vagyok, Ádámnak hívnak.

Egyszer anno még a műtétem előtt pár nappal/héttel írtam ide, utána viszont részemről abbamaradt ez. Most viszont megint ide találtam, igazából kérdésem lenne azok felé, akik már átestek a lemezkivételen is.
Először is a műtéthez képest mekkora a fájdalom egy 10-es listán? Tegyük fel a műtét a 10-es.
Másodszor, bent kell tölteni az éjszakát?
Mennyire lesz furcsa utána, észre fogom venni, fog fájni? Fog akadályozni, korlátozni valamiben?
Nekem majd másfél év múlva, azaz 2014 nyarán fogják kivenni, jelenleg másfél éve van bent, tehát pont félidőnél járok.
Valamikor a nap folyamán megírom majd a műtéttel kapcsolatos tapasztalataimat én is, mert van bőven, de azokhoz most fáradt vagyok így majdnem hajnali 3-kor.
De ha nem jönnék addig mégsem, akkor Boldog Új Évet és kellemes ünnepeket Nektek !

Hali Ádám!
Próbálom lepókhálózni emlékeimet. Annó úgy olvastam még nem is tudom hol, vki beszámolt róla röviden.
Egy éjszakát mindenképp erősen ajánlatos bent tölteni mer ugye a műtét az műtét bármi meglehet, vérzés, ez.az nah mind1 nem ez a lényeg.
A többi az már semmi, persze varrat szedésig nagyon majd ne ugrálj meg utána se 1 hétig legalább. Furcsa, hát nekem az furcsa lenne hogyha nyújtózkodásnál valami nem csesztetné a jobb oldalam.

Szóval ez furcsa lesz gondolom.
Kitartás kolléga, én úgyis előbb megyek a vágóhídra mint te majd mesélek. Addig is tojd le.
Béke!
Kiegészítés:
Még annyit tennék hozzá mivel most nem tudok leállni

"Másodszor, bent kell tölteni az éjszakát?" ezen a kérdésen megakadtam a gondolataim.
Kedves Ádám és mindenki. A legfontosabb hogyha már elmúltatok 18 évesek, semmi NEM KÖTELEZŐ! Csak egyszerűen javasolt. A kórházban nem korlátozhatják a beteget. Persze a BTK itt is érvényes

Mikor én oda bekerültem és azt hiszem a 3. napon mondtam azt hogy na akkor most megyek haza akkor a nővérek és orvosok mondogatták hogy "hát az nem úgy megy!". De pontosan úgy megy. Reggel felálltam összepakoltam és hazamentem.
Szóval Hölgyek, Urak csak talpraesetten!