Sziasztok sracok!
Remelem mindenki jol van es nem ereztetek nagyon meg a hideg frontot, aztan a meleget.

Hala Istennek megszunt az a bizonyos "villamgyors" fajdalom es szerintem a megeroltetes miatt lehetett. Na mindegy.

n_73 Szia!

Szereny reszemrol, a kerdesedre valaszolvan...
Mar ugye Te is a 30+-os kategoriaba tartozol, mint en. Ezert egy kicsit masabb, talan nehezebb a mutet. Kemenyebbek a csontok, porcok, be vannak allva a "helyukre".
Nekem egy kb. szimmetrikus deformitasom volt, kb. a mell sikjatol 4-5 cm-el beljebb.
Tehat viszonylag komoly. (A gyogytornasz annyit mondott, h irodalmi eset.

koszi...)
A mutet alatt nem tudom, h volt e komplikacio de az orvos (Benko doktorur, Pecsrol) megjegyezte, h volt vele munka. De en sem szamitottam arra, h ilyen jo eredmenyt ki tud hozni. Halas vagyok neki!
A mutetem es a felebredes utan nem volt valami kellemes. En nem
kaptam epit, hanem csak morfiumot, azt is ketszer es utana pedig fajdalomcsillapitokat.
Ami nekem ezen a teren nagyon hasznalt, az a Contramal volt, kis sarga-zold szinu, kemenykapszula.
Felnott fejjel, azt mondom a mutet utani par napra, h siman kibirhato de nem kellemes, viszont hamar felepulsz, naprol-napra jobban mulnak a fajdalmak is.
En 6 napot voltam korhazban, biztos ami biztos alapon. Aztan otthon kb. 1 honapig szedtem rendszeresen a csillapitokat, aztan szepen elhagytam mindent. Mara mar semmit nem szedek es fajdalmam sincs, ami rendszeres lenne.
A felulesekre, lehajolasokra, gugolasra es majd erzed magadon, nagyon figyelj es legy ovatos, foleg az elso par hetben. Nehogy a varratok szakadjanak stb!
Nalam ami gondot okozott eleinte, az a felules es a lehajolas volt. De mara szinte a regi vagyok. Mar tudok oldalt is aludni.

Egy a lenyeg ebben a nagy egeszben, ne felj, siman kibirod es hidd el az eredmeny nagyon meger mindent. Mindig fog osztonozni, amikor odanyulsz es erzed, h mennyivel masabb!
Fel a fejjel, en drukkolok majd Neked!