Sziasztok!
Szia Flavio4president!
Engem április 5-én az OOI-ben dr. Kocsis Ákos műtött, csak ajánlani tudom, csupa-csupa pozitív tapasztalat, mind emberileg mind szakmailag. Lassan a negyedik X-hez érek, a deformitás sokkal nagyobb volt mint a tiéd és nagyon jó lett. Nem mondom h. 100% az előbbi két (kor és nagyság) miatt, de fényévekkel jobb mint előtte, a legjobbat hozta ki amit csak lehetett, pedig nem volt egyszerű eset. Megszenvedtünk vele mindketten

Kedves Zolee!
Én éppen hétfőn voltam kontrollon, 5 hete volt a műtét, megint volt röntgen. Kétoldali. Mondjuk lassan kiállítást rendezhetnék belőle annyi felvételem van már, de inkább ez, minthogy kiderüljön h. esetleg valami probléma van. Kocsis doktor nagyon alapos és megbízható. Egyébként minden a legnagyobb rendben.
Jut eszembe, nagyon durva, a bal oldalon teljesen ki tudom tapogatni a rögzítő csavart és a lemezt is. Kicsit megijedtem, majd átszúrja a bőröm. A doki szerint ne aggódjak, azért van mert nincs rajtam zsír

A lábfájásra csak tippem van: mivel az idegek a gerinctől indulnak ki, szerintem ott van a probléma. A megváltozott tartás miatt szinte mindenkinek van valamilyen hátfájása, leggyakoribb a lapocka tájékán keletkező kis izomcsomók. Lehet h. neked máshol jött ki. De mindenképpen menj el dokihoz, mert porckorong probléma is lehet a háttérben.
Szép napot,
N.