http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.02.22. 23:36

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2013.04.29. 18:46 

N 73!

Koszi a nevet, veszek egyet aztan kiprobalom. Jo lenne nyaron piros heg nelkul menni a strandra. :)
Egyebkent tegnap vettem egy voltaren dolo tablettat, amit kedves sorstarsam ajanlott itt a forumon es egesz jonak bizonyult. Ma mar nem is vettem be es tegnap is csak egyet, del korul. Gyorsan hat es tenyleg jo. Most kicsit ugyan erzem meg de sokkal jobb. :)
Ha a cataflamot megunod, probald ki a Contramalt. En venu nelkul is tudtam venni a gyogyszertarban, csak a zarojelentest kellett bemutatnom. Na az tenyleg jo es gyorsan is hat csak en aluszekony voltam egy kicsit tole, igy nem szedtem miutan elkezdtem dolgozni.
Nekem mar hala Istennek megy az oldalfekves de egy ido utan megfajdul az oldalam, ha a jobb oldalon fekszem... ugyh. ezt nem eroltetem. Tudom milyen rossz folyamatosan haton fekudni... Pff. Majd ugyis fogod Te magad eroltetni az oldalt fekvest, aztan mar jobban is fogsz pihenni es mulnak majd a fajdlmak is. Csak ez a franya hatfajas kiserget. :) probaltam, h kicsit megmozgatom magam de az sem volt valami jo, mert akkor meg olyan erzesem volt, h hozodik valami iged stb. Viszont ha kicsit megmasszirozom ott ahol a varrat volt, akkor az kicsit segit.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.04.30. 05:13 

Halihó!

Szia Thommy!

A Voltaren Dolo és a Cataflam hatóanyaga ugyanaz, csak a másodikban nagyobb a dózis. Hűűű, a Contramal az elég durva és én nem is merem bevenni mert egyszer nagyon rosszul lettem tőle. Jut eszembe: Richtofit sportkrém vagy a piros lóbalzsam. Én ezt a kettőt használtam még a kórház utáni 1-2 hétben és ha nem is múlt el a hátfájás azért sokkal jobb érzés volt.
A Contractubexről jókat olvastam, remélem nálad is be fog válni!

Szép napot mindenkinek!
N.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.05.09. 09:51 

Üdv mindenkinek!

Tegnap voltam vissza kontrollon a dokinál,azt hittem hogy lesz valami komolyabb ellenőrzés pl röntgen vagy valami hogy a fém jó helyen van-e vagy minden oké-e odabent,ehelyett annyi volt hogy megnézte mondta h szép a mellkas formája és semmi egyéb. kb 2-3 hete fáj a bal lábam, de annyira hogy megbolondulok tőle, és nem tudom hogy mitől. mondtam a dokinak de csak kinevetett.
volt valakinek hasonló, esetleg ötlet hogy mitől fáj?

szép napot mindenkinek!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.05.16. 14:46 

Sziasztok. Április 16.án műtöttek NUSS féle eljárással a korányi melkassebészeten (Dr. Fehér Csaba műtött), és dióhélyban annyit hogy nekem kb a mélyedés 1.5-2 cm-es volt, az eljárás teljesen sikertelen volt, semmilyenféle javulás nem látszik, viszony ugyanúgy szenvedek tőle, ráadásul a műtét során nagyon meg is sértették az egyik bordaközi izmomat. A lényeg az, hogy csak negatív következményekkel járt az eljárás, és tervezzük újra megműttetni, illetve korigáltatni, de a történtek után el akarunk menni más orvoshoz is és kikérni a véleményét.

Ha valaki tudja hány helyen végeznek nuss műtétet az kérem írja már be ide és spóroljon meg nekem 84 oldal olvasást. Mellesleg 21 éves vagyok.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.05.16. 16:51 

Uhh:S hát ezt elég szomorú hallani, főleg úgy h én is műtét előtt állok. Én a Semmelweis en szeretném Dr. Kálmán Attila által műteni magam.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.05.17. 08:44 

Sziasztok!
Szia Flavio4president!
Engem április 5-én az OOI-ben dr. Kocsis Ákos műtött, csak ajánlani tudom, csupa-csupa pozitív tapasztalat, mind emberileg mind szakmailag. Lassan a negyedik X-hez érek, a deformitás sokkal nagyobb volt mint a tiéd és nagyon jó lett. Nem mondom h. 100% az előbbi két (kor és nagyság) miatt, de fényévekkel jobb mint előtte, a legjobbat hozta ki amit csak lehetett, pedig nem volt egyszerű eset. Megszenvedtünk vele mindketten :)

Kedves Zolee!
Én éppen hétfőn voltam kontrollon, 5 hete volt a műtét, megint volt röntgen. Kétoldali. Mondjuk lassan kiállítást rendezhetnék belőle annyi felvételem van már, de inkább ez, minthogy kiderüljön h. esetleg valami probléma van. Kocsis doktor nagyon alapos és megbízható. Egyébként minden a legnagyobb rendben.
Jut eszembe, nagyon durva, a bal oldalon teljesen ki tudom tapogatni a rögzítő csavart és a lemezt is. Kicsit megijedtem, majd átszúrja a bőröm. A doki szerint ne aggódjak, azért van mert nincs rajtam zsír :)
A lábfájásra csak tippem van: mivel az idegek a gerinctől indulnak ki, szerintem ott van a probléma. A megváltozott tartás miatt szinte mindenkinek van valamilyen hátfájása, leggyakoribb a lapocka tájékán keletkező kis izomcsomók. Lehet h. neked máshol jött ki. De mindenképpen menj el dokihoz, mert porckorong probléma is lehet a háttérben.
Szép napot,
N.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.06.20. 20:50 

Sziasztok!:)
Nagyon nagy a csend már régóta, mi újság Veletek? Engem elvileg jövőhét szerdán műtenek Budapesten. Még annyira nem izgulok...:O :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.08.13. 14:49 
Adminisztrátor

Sajnos a fórum egy kicsit megadta magát, így egy korábbi verziót állítottunk helyre, ami azt eredményezte, hogy néhány korábbi hozzászólás eltünt, ezért elnézést kérünk. Remélem sikerül majd visszaállítani a teljes adatbázist.
Mindenesetre dolgozunk a problémán.

G.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.08.13. 15:51 

Reméljük sikerül ;) ! Eddig gondolom mindenkinek egy nagy fehér semmi volt látható :P

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.08.13. 16:05 
Adminisztrátor

Nálam is. :D
G.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]