Pont rosszkor adta meg magát az oldal xD
július 23.-án műtöttek, és előtte összeszedtem volna a tippeket az oldalról, és nem jött be semmi

Semmelweisben műtöttek kedden, pénteken már haza is jöhettem délelőtt, varratot is kiszedték mert a doki ment nyaralni következő héten

Sajnos nem lett szerintem tökéletes mert az alsó része nagyon szép lett, de mivel 195 cm vagyok a felső részen még kicsit be van süllyedve mellkasom. Remélem ússzással jobbá tudom tenni. Doki azt mondta hogy nem tudtak volna még egyet betenni, mert már nagyon fent lett volna (amit nem egészen értek miért, de ok..)
Nekem a műtét első két napja volt a legrosszabb... Első órában ébredés után zsibbadt a kezem így leállítátták a kanült meg az epidurált is 1 órára... na azt nem kívánom senkinek..
Amúgy ahhoz képest amiket olvastam... 1 hét után már magamtól fel tudtam ülni vízszintes helyzetből, másfél hét után már mentem dolgozni olyan jól voltam. másfél hétig szedtem cataflamot napi 2-t, azóta csak 2szer vettem be.
Jó persze néha fáj, de lazán kibírható. Nem egész 3 hét után már hason feküdtem, fél éjszakát tudok hason feküdni, aztán meg kell fordulnom és így egész jól kialszom magamat. Jövő héten már úszni akarok menni, hiányzik egy kicsi sport.
Trombózis elleni cuccot meg egyáltalán nem kell szúrni..
Röviden ennyi