Sziasztok!
Néhány napja megelégeltem az állapotom úgyhogy elkezdtem kicsit kutakodni ez ügyben. 24 éves vagyok és mióta az eszemet tudom, tölcsérmellkasom van.
Már régóta ismerem mindkét eljárást, de eddig mindig lebeszéltek róla. Elég sokat hallottam a "jóvanazúgy", "nemisláccik" kifejezéseket. Most elhatároztam magam a Nuss mellett.
Végigolvastam az összes kommentet és többnyire biztatóak az eredmények. Sokat segítettetek a felkészülésben.

Írtam e-mailt Dr. Kocsis Ákosnak. Majd fel kell hívnom, hogy regisztráljak nála időpontot egy konzultációra.
Engem az érdekelne, hogy az ország keleti régiójában (Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen) tud-e valaki egy jó orvost, aki ezzel foglalkozik és nagy tapasztalata van? - Bp. nekem nagyon messze van és költséges lenne az utazás, ingázás is, nekem és a családomnak.
Ktöcsérmell írta:
A vákuumharanggal kapcsolatban volt valakinek nagy sikere?
Pl: idősebb és mély volt a tölcsérmelle, sok panasza volt...
Nekem van egy ilyen szilikonos vákuumharangom. Részt vettem egy kísérleti programban, amit Lendvai Zsuzsanna (Láttam, hogy korábban ő is kommentelt itt

) és Dr. Viola Sándor koordinált.
Nos, véleményem szerint a kezdeti eredmények nagyon biztatóak voltak. Tényleg használt. De a használata elég körülményes volt, mivel naponta több órát kellett volna magamon viselnem. Ez úgy működik, hogy felcuppantod magadra, és egy pumpával kiszívod alóla a levegőt. Lényegében egy bazinagy tapadókorong

Azonnali a hatás, kihúzza a szegycsontod, viszont a bordáim ugyan úgy maradtak. Egyetlen hátránya van, hogy ezt nap, mint nap meg kell ismételni, és sokszor csak úgy elenged magától, ha elfordítom a törzsem, vagy nyújtózok. TV-zés, számítógépezés közben f@aszán működik. Ehhez rengeteg türelem és kitartás kell. Nekem alább hagyott a lelkesedésem fél év után. (kb. 3 évig kellene csinálni tartós eredményhez minden nap, gyógytorna mellett.
DE! Úgy tudom, hogy már fejlesztették az eljárást azóta (én már több mint 4 éve csináltam), és pontos lézeres mérések alapján testre szabott szilikonharangokat csinálnak újabban, ami kényelmesebb és hatásosabb. Szóval akinek van hozzá elég türelme és kitartása, megpróbálhatja.
Üdv.