http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.02.23. 00:01

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2010.10.02. 09:00 

A szokásos vizsgálatokat pulmonológia,kardiológia szerintem Miskolcon is megcsináltathatod és akkor viszed neki az eredményeket, vagy ha nem akkor viszont még egy utat kell tenned fel, mert valószínűleg rögtön nem kapsz időpontot.De felhívod és majd megbeszélitek, hogy merre hány méter.Én is voltam benn nála, még műtét előtt, mert engem Dr.Sült Tamás és Kálmán doktor műtött.
Megnyomkod megnézi, hol puhább a csont és hol van már nagyon bekeményedve, megméri, kicsit rajzolgat is, és elmondja hogy fogja csinálni stb. Valóban nagyon kedves és kiváló szakember, csak úgy mint Dr. Sült Tamás, őt is ajánlom mindenkinek.Dr Sült Tamást úgy kell elképzelni mint doktor houset :) rossz modora van, de becsukott szemmel is 100 százalékos eredményt érne el.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.02. 09:48 

Köszi! Akkor a pulmonológiára, kardiológiára a körzetitől kérjek beutalót és menjek el megcsináltatni ezeket előtte véleményed szerint. Nekem is ez tűnik egyszerűbbnek. Gondolom ha Pestre megyek, akkor aműtét előtti nap is vért, vizeletet stb. vesznek. Neked mennyire volt súlyos "csakegyfocibolond" ?? És hogy sikerült? Elégedett vagy?:D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.02. 12:45 

Szia Tomi!

Én is miskolci vagyok. Tavaly júliusban voltam Dr.Kiss Ákosnál, engem elküldött, hogy ezt nem kell műteni. Nekem nem volt szimpatikus, attól még műthet jól. Jövő tavasszal szeretném megműttetni Dr.Kálmán Attilával, remélem sikerül is. Nyáron azért már szeretnék kicsit mozogni, nem itthon feküdni végig a júniust. :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.02. 18:24 

Szia!
Hát nekem már egészen kis koromban is nagy volt.Szélességre meg mélységre is, ráadásul nem szimetrikus volt hát úgy képzeld el, hogy az öklöm belefért.Most pedig fal egyenes :D
Műtét után másnap, amikor jöttek visitelni, mindenkinek mutogatott, hogy milyen jól sikerült a műtét :) Még most is, amikor megyek hozzá kontrollra átvisz a másik helyiségekbe és mutatja a kollégáknak, hogy milyen szép lett :) Hát igen azért ez elég nagy siker :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.03. 22:08 

Sziasztok,

Javaslom, hogy legyen a fórumon egy olyan topic, ahol mindenki feltölthetne a mellkasáról egy képet a műtét utáni állapotról, illetve ha van akkor esetleg a műtét előttiről is.

Zsuzsi,

A vacuum-os kezelés eredményeiről is jó lenne ha lennének képek.

csakegyfocibolond,

A családomban mindkét testvéremnél illetve unokaöcsémnél is van bizonyos fajta deformitás. Szerencsére azonban nekik enyhébb fokúak mint az enyém volt.

Tomi,

Az epidurális érzéstelenítéstől ne félj, én egyáltalán nem éreztem mikor beadták, sőt ragaszkodj hozzá, ugyanis szerintem sokkal jobb mint a vénás. Sajnos szerencsém volt megtapasztalnom mindkettőt, ugyanis két műtétem volt. A mostani műtétnél nekem is gerincbe adták, és egyáltalán nem volt fájdalmam, ha volt is akkor pedig egy úgynevezett bónusz gombocskával növelhettem a dózist :)

Újból kérdezném, van-e itt köztetek olyan akinek Ravitch után volt Nuss-a?

Üdv
Tamás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.10.04. 16:24 

Én is támogatom az ötletet, hogy legyen egy friss topic, ahova képeket lehet feltölteni. :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.05. 08:28 
Adminisztrátor

Kérésetek számomra parancs, csak aztán küldjétek azokat a képeket! :-)

Üdv Goshi.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.05. 10:45 

Sziasztok!

Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki nem tud elérhetőséget, ségeket Dr. Kálmán Attlához? Hálás lennék ha tudnátok segíteni!!!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010.10.05. 19:24 

Szia Tomi,

Itt talán eléred.

http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsa ... mp_id=1646

Üdv,
Tamás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.10.12. 20:38 

Sziasztok!
Járok úszni, de más sport tevékenységet nem végzek, ettől elég szépen erősödik a mell, hát, kar, láb.A has viszont csak kis mértékben és mivel úszás után farkas éhes vagyok, még rá is dobok rögtön egy szép adagot.Hát eddig is megjegyezték páran már, hogy pocakot eresztek, de most már tényleg kezd nagy lenni.Próbáltam felülést meg ilyeneket, de megfájdul tőle, és igazából nem nagyon merem csinálni.ez nem csak has gyakorlatra igaz pl fekvő csináltam 10-t kicsit feszített rögtön abba is hagytam.Eddig nem foglalkoztam vele, mert úszás kellőképp erősített, de most hasam bizony megindult.Most haspréssel próbálkozok, de az kutyafüle, meg csak a felső hasizmot edzi.
Ti szoktatok gyakorlatokat végezni, vagy egyáltalán mit lehetne?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]