Sziasztok!
Nekem 2013 júniusában volt a műtétem.Dr Kostic Szilárd műtött az Onkológiai Intézet Mellkassebészeti osztályán.A műtét után nagyon szép lett a mellkasom,de ez csak 2 hétig tartott.Senkinek nem ajánlom a "doktor urat",nekem nagyon elszúrta,majdnem az életembe került.Akkor 29 éves voltam,és mivel ebben a korban a bordák már "csontosodtak",az a bevett gyakorlat,hogy rögzítik a fémpánt mindkét végét.Sajnos ő ezt elfelejtette,vagy kihagyta...a lényeg,hogy a pánt rögzítetlen vége 2 hét után becsúszott a mellkasomba,és megszúrta a tüdőmet.Azt hittem,hogy megfulladok.A fémet el kellett távolítani....

A tüdőm bal alsó lebenyén 600 ml savós-véres váladék gyűlt össze,emiatt szükség volt egy "tüdőcsapolásra" is,melynek során a hátamat felvágták(15cm),és a bordák mentén szétfeszítették....nagyon megszenvedtem a hercehurca során...utána 5 napig feküdtem még az intenzív osztályon,ahol "visszahoztak" az élők közé..Mivel amúgy sem vagyok egy vaskos alkat(173 cm,55 kg),nagyon meglátszott rajtam minden dekagramm minusz.A majdnem 2 hetes kórházi kezelés ideje alatt folyamatosan be voltam csövezve:egy a hátamból lógott ki,kettő a fém bevezető és kivezető nyílásánál volt,ja és volt még a katéter is..Étvágyam semmi nem volt,fájdalomcsillapítókon éltem.Mire felkerültem az intenzív osztályról a mellkasosztályra,43 kg voltam...Egy éjszakát tudtak csak az osztályon tartani,mivel kellett a hely az új betegeknek..futószalag.....nem mertek egyből hazaengedni,ezért Mátraházára vittek a tüdőszanatóriumba,ahol még 3 hetet töltöttem el,mivel itt minden nap megvizsgáltak,kezelték a sebeimet,varrataimat stb..Ha nem lett volna édesanyám a közelemben,nem tudom hogy éltem volna túl az egészet...Van ugyanis egy kisfiam,aki akkor volt 2 éves,és egy hónapig távol voltam tőle...

Majdnem ráment a házasságom is,úgyhogy nekem nagyon negatív élmény volt ez az egész.Csak ennyi idő után tudtam rávenni magam,hogy mindezt leírjam nektek.A lényeg: Dr Kostic Szilárd igazi hentesmunkát végzett,senkinek nem ajánlom.Legszebb az egészben,hogy beismerte, ő hibázott..Viszont akik helyrehozták a hibáit,őket nagyon tudom ajánlani bárkinek: Dr Kocsis Ákos volt az egyikük.Mostanában gondolkodom az újabb műtétről,talán már felépültem annyira,hogy meg lehet ismételni,mert a mellkasom így nem maradhat...Van valaki,akinek hasonló tapasztalatai vannak?Remélem senkit nem riasztottam el a történetemmel,egyszerűen rosszul választottam orvost.....