Sziasztok!
Hú! Rég jártam erre, szerencsére a gépem emlékezett a jelszavamra, úgyhogy írok pár sort, az utóbbi időben egyébként sem annyira aktív a fórum.
Az előttem szólónak először is azt javasolnám, hogy mindenképpen konzultáljon egy szakemberrel (Dr. Kocsis Ákost én is jó szívvel ajánlom)!
5-én eljön a nagy nap számomra és lezárul remélhetőleg egy fejezet az életemben. Ha minden jól megy megszabadulok a fémtől, amit majd' 3 és fél éve kaptam. Visszakereshető az én történetem is itt a fórumon.
Olvasgatva az azóta írottakat nehéz elképzelni, hogy volt merszem ehhez az egészhez, de már röviddel a műtét után is úgy éreztem, teljes mértékben megérte, hát még most!
Azt mondhatom, hogy nagyjából problémamentes volt az életem a "vassal". De azért az utóbbi időszakban voltak nehéz éjszakáim, volt, hogy feszült a mellkasom és ha sokáig fekszem hanyatt, utána nem esik jól a felülés. Nem bánom, hogy végre megszabadulok tőle, na!
Azért van bennem egy kis drukk. Mégis csak egy műtét, meg aztán kíváncsi vagyok, milyen lesz a végeredmény. Remélem a kivétel már jóval kevesebb fájdalommal jár, nem szeretném a korábbiakat újra átélni. Pár hónapja elkezdtem kondizni, azt is szeretném minél hamarabb folytatni. Meg vasárnap Super Bowl (!), remélem szombaton kiengednek (Kocsis dr úr szerint 3 nap az egész), hogy otthon nyugiban nézhessem.
Aki túlesett már a kivételen és épp itt jár, írhat pár biztató/nyugtató szót, megköszönöm!

Akik még az út elején járnak, azoknak kitartást! Mozogjatok sokat, segít!
Akik pedig még nem indultak el: bátorság, vágjatok bele nyugodtan, megéri!
Viszlát jövőhéten (remélhetőleg már fémmentesen)!
ui.: nekem 1 év elteltével már nemigen volt problémám a tüsszentés/köhögés/nevetéssel.