Thommy
Kostic Szilárd, mint mellkas sebész nagy szakértelemmel bír, számos pectus (Nuss) műtétet végzet már. Első találkozáskor nagyon emberséges orvosnak ismertem meg, meg volt győződve, hogy 1 lemezzel meg tudja csinálni a mellkasomat, és bízott bíztatott, hogy majdnem tökéletes lesz.
Ezzel szemben, amikor elmentem Kálmán Attilához ö mondta, hogy két lemezzel kellet volna csinálni, mivel nekem elég hosszú és nagy kiterjedésű volt a bemélyedés a jobb oldalamon. Persze mindenkinek más kép kell behelyezni a lemezt, és számos formája van a deformitásnak, de hát ö ezt nem vette észre nálam….
Utána néztem a korábbi hozzászólásaidhoz, látom 30 éves vagy és mély a deformitás. Megkérdezhetem, hogy a szegcsontod is el van változva vagy csak a bordáid?
Ravitch v Nuss mütét lesz végül is.
Üdv: becy80
U.i. Nekem úgy volt, hogy nem is Kostic veszi ki, hanem Kálmán doktor úr, de végül is ő vette ki, vagyis Kálmán doktor úr látta már a mellkasomat először lemezzel benne és hát úgy mond nem csak ő volt, aki meglepődött a látottakon.
Nekem ezek az élmények adatottak meg.
De remélem neked sikerülni fog olyan állapotba hozni, amellyel megelégszel, és nem kell megismételni.
De az én esetem ne riasszon el tőle, lehet csak én jártam ilyen szerencsétlenül nála.