Thommykám,
jól van, legalább egy korosztály vagyunk és legalább nem én vagyok az egyetlen aki húzza-halasztja. Én már február óta "tárgyalásban " vagyok a Kocsis dokival, hogy mi legyen (amúgy tündérpofa a doki és nagyon segítőkész és mindent figyelembe vesz, amit mondok és kérek, mondtam is neki, hogy én egy hisztis p...a vagyok úgyhogy megértem, ha nem vállal

). Nekem aszimmetrikus pectusom van, 5 feletti Haller index-szel (szóval nem kicsi) és két fém kellene. Volt már 2 időpontom a műtétre is. Az első májusban lett volna, akkor ő mondta le, 1 héttel a műtét előtt, mert hosszú volt a daganatos betegek listája és őket kellett előre venni, majd pedig szeptemberben lett volna, de azt meg magánéleti okok miatt nem tudtam bevállalni. De ha egyszer eljutok addig, tuti-biztos 100%, hogy csakis kizárólag nuss-szal vállalom. Azt a heget, amit egy ravich okoz nem viselném el soha magamon. Az sokkal jobban zavarna, mint a mostani mellkasom és mindig ott maradna és emlékeztetne a műtétre és problémámra, nem beszélve arról, hogy az emberek figyelmét is jobban felkelti egy ilyen heg (strandon).
Ebben a korban azért már nemcsak a csontok, hanem az életvitel miatt is nehezebb. De azért értem én, hogy tudtok nagyfiúk is lenni 30 évesen

Bár rólam sem mondják meg, hogy közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz... ezt azért néha zokon is szoktam venni