Szevasz Tomi 27!! Én egy 24 éves srác vagyok,pontosan 2hónapja műtött meg Dr.Kálmán Attila..ő profi ebben,jol tetted hogy őt választottad! Jól fogod érezni magad a korházban,a nővérek nagyon aranyosak:)) A fájdalmak nem lesznek vészesek a fájdalomcsillapító miatt.. én a morfiumot választottam,pedig a másikra akartak rábeszélni,de én azt nem szerettem volna valamiért... így saját magamnak adagoltam a cuccot:) de elvileg a gerincbe kapott fájdalomcsillapitó hatásosabb,de nekem ez teljesen jo volt:) Amikor felébredtem,középen éreztem furcsa érzést,és nehezen vettem levegőt...elég kábult voltam egy darabig még aznap...de jó a tudat hogy már nincs horpadt mellkas:) ez az egyetlen motivácio ugye:) én amikor felébredtem egyből a mellemhez nyúltam és fogdostam össze vissza..

majd aludtam tovább...második nap ültem fel a gyógytornász segitségével,ami nem volt túl kellemes,ez volt a legrosszabb érzés a korházban töltött idö alatt..na meg amikor kiveszik 2nap után a katétert a nővérkék vagy a gyakornokok..nekem olyan vette ki aki akkor csinálta elöször...

de annyira nem vészes... engem keddi napon műtöttek,pénteken engedtek haza,a varrat is akkor került ki,ami fájdalommentes...egyébként nekem 1 lemez van bent...közepes mértékü volt a pectus:) összességében: én sokkal rosszabbra számitottam,ami kellemetlen,hogy 1hónapig csak háton tudtam aludni,utánna már oldalra is fordultam óvatosan...ma már nem kellemelten oldalra fordulni,de amikor vissza fordulok a hátamra az még mindig fájdalommal jár...2-3hete járok úszni,heti 2x,és már edzek is lájtosan..7 éve kondizok rendszeresen,szoval probálom szépen lassan vissza hozni a formám,de ugye még sok gyakorlat nehézkes...de majd idövel minden menni fog...sok sikert,aggódni pedig nem kell!! minden rendben lesz! kitartás! üdv. LEvi