http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 16:53

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2012.11.22. 15:28 

Sracok sziasztok!

Holnap utazom le Pecsre, h talalkozzak Benko doktorral.
Van esetleg valakinek velemenye a doktorrol?
Sajna nekem Budapesten nem igazan akartak valalni a dolgot, leginkabb a korom (30) miatt.
Eddig telefonon beszeltem az emlitett orvossal es nagyon normalis volt de hatha van valakinek kozvetlenebb tapasztalata is...
Az elottem szolok sracoknak pedig, egy jo tanacs.
En sajna abba a hibaba estem, h toltam a dolgot, mert a korzeti doki azt mondta, h ki fogom noni aztan sajnos egyaltalan nem ugy lett. Mara mar fekves utan erzem, h valami nem az igazi, nyom stb.
Eleg hosszu mizerian vagyok mar tul, mert s korom miatt nehez orvost talalnom. A lenyeg, h menjetek, jarjatok utana es csinaltassatok meg a dolgot. Es tanuljatok az en peldambol! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.22. 22:02 

Szevasz Thommy

Engem ugye pesten műtöttek,és elöttem egy héttel egy 32 éves tagnak csinálták meg,szóval nem hiszem hogy akadály lenne az hogy 30 vagy:) de nem tudom te hol érdeklődtél utánna...:)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.23. 07:29 

Szia!

Nos a forumon felsorolt orvosok mindegyikenel, kiveve a pecsi klinika foorvosat. Ill. Vele telefonon. En ugy veszem eszre, h ide-oda tologatjak a dolgomat. :( jojjek vissza ekkor, meg akkor, mert nem vegeznek ilyen mutetet, aztan kiderul, h megis de most nincs ra penz, ugyh. jojjek megint vissza. Majusban voltam eloszor Pesten ezzel kapcsolatban es azota semmi. Szepen, turelmesen vartam a honapokat es nem tortent semmi! :( beszeltem Pecsett az orvossal es mondta, h ha minden jol megy Dec-ben, megcsinaljuk. Ezert megyek ma le. Par perc es indulok. :)
Kontrollra szerintetek a mutetet vegzo dokihoz kell visszajarni vagy az megy mar Pesten is?
Ugy gondoltam, ha minden jol megy, vegzek lent Pecsett, az elso par kontrollra visszamegyek, aztan pedig Pestre.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.23. 11:00 

SZia.

Akkor Dr.Kálmán Attilával is beszéltél?? hát figyelj,az első kontroll az a műtét után 1hónappal történik,a második az a műtéttől számított negyedik hónapon...nekem már megvolt az első kontroll,kb fél percet vett igénybe a dolog:D és majd január közepén szeretne látni a sebész... szerintem kicsit furán venné ki magát a dolog,ha másik sebészhez mennél kontrollra..:)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.23. 20:54 

Szia!

Persze, beszeltem Kalman doktorral is de nem igzan tudott segiteni. Ugyanakkor, ami lejott Vele kapcsolatban es par perc alatt, az az, h nagyon normalis es segitokesz doki. Le a kalappal!
Par oraja ertem haza Pecs varosabol es a kovetkezoket tapasztaltam...
Ami a doktort illeti, (Dr. Benkő Istvan), oszinte, segitokesz es korrekt modon elmondott mindent. A 2 lehetoseget, az elonyeit es hatranyait. A Nuss mellett dontottunk, O is ezt ajanlotta. ma megcsinaltuk a rontgent, verkepet es EKG-t. Jovo het, penteken kell befekudnom es szombaton mutenek meg. Mindezt egy nap alatt es kb. 8 perc beszelgetes utan de ennek ellener megsem tunt semmi kapkodasnak. A noverek rendesek, jo fejek, az apolok segitokeszek.
Remelem minden rendben lesz...:)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.24. 12:03 

Üdv Thommy!

Sok sikert a műtéthez! Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.24. 16:03 

Dkp!

Koszi szepen! ;) kicsit bennem van a para de ezt vartam mar reg ota! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.24. 22:27 

Üdv Thommy!

Ezzel én is így voltam mikor 'rám került a sor', de szerintem ezzel mindenki így van. :)
Gondolj arra, h műtét után felébredsz, és nincs többé tölcsérmellkasod. Ennél bátorítóbb dolog szerintem nem nagyon kell. :D
---
Hamarosan szerintem rakok fel egy ilyen 1 éves újítást képekből.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.25. 12:21 

Igen.
Remélem az eredmény is jó lesz. Az a gond, hogy soha nem voltam még kórházban úgy, hogy velem lenne valami, amit műteni kell. :)
Na de mindegy. :) Most már legalább látom, az út végét. :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lesz majd, amikor először odanyúlok....:)
Az orvos egyébként azt mondta, hogy koromnál fogva nem valószínű a 100%-os műtét de jóval jobb lesz, mint ahogy most van. Aztán meg ki tudja, bízom a legjobban. :D
Ha gondolod frissítsd a képeket, azok mindig sokat érnek és erőt adnak! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.25. 21:30 

Thommy,
nagyon szurkolok! Akkor megint elhalasztották neked. Az onkológia intézetben lettél volna, ugye?
Remélem minden rendben lesz. Pécs szuper hely, viszonylag sokat járok oda :-) Na de kitartást!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]