http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 16:53

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2012.11.26. 13:10 

Hallie szia! :)

Koszi szepen, aranyos vagy! ;)
Igen itt lettem volna de visszamentem a megbeszelt idopontra es azt mondta az orvis, h jojjek vissza Dec-Jan korul. Nem is ertem basszus! Nyiltan nem szeretnek kokenenyen fogalmazni de par dolog furcsa volt szamomra. Igy most Pecsett fogjak elvegezni a mutetet. Lementem es mar aznap meg is csinaltunk mindent, egy hetre ugye mar be is fekszem es elvegzik. :)
Tehat nem is tudok mit mondani. Nyilvan nem ez az atlag itt Pesten de en kifogtam. :)
Pecs valoban szep de remelem kovetkezore mar kirandulni es varost nezni terek vissza (vagy inkabb kontrollra :D)!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.26. 20:10 

Szia Thommy!

Én se voltam ezelőtt a műtét előtt kórházban, nekem is ez volt az első műtétem, és én is eléggé féltem, de feleslegesen.
Szerintem simán bírható, csak mindenki rosszabbra gondol az okból, hogy ez mégiscsak egy mellkas műtét. Mikor felébredtem semmi fájdalmam nem volt, csak levegőt volt nehéz venni, egyedül a 2. és a 3.nap volt kellemetlen, de aztán nagyon gyorsan javult a helyzet. Két héttel műtét után már kondizgattam, mert műtét előtt is jártam terembe, aztán nem bírtam már nélküle. Én mondjuk annyival jobb helyzetben voltam, hogy 16 évesen műtöttek, és ugye fiatalabb korban puhábbak a bordák, meg a mellkas egy az egyben, így eleve kisebb fájdalmakkal járt. De ne aggódj, semmiség lesz, csak arra gondolj, hogy mihamarabb felépülj! És ezúttal is nagyon sok sikert kívánok!:) (képeket hamarosan rakok fel)

Üdv, Peti

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 11:59 

Szia Peti!

Koszonom Neked is a lelkesitest, sokat szamit! ;)
Ami azt illeti, nem is a mutettol felek igazan, hanem hogy mi lesz elotte, meg valamiert attol parazok, h nem fogok eleg melyen elaludni. :) lehet hulyen hangzik de ezen kattogok. :)
Na meg az, h nem mozoghatok x napig. Ugy azert csak jobban elvan az ember, setalgat, kimegy levegozni vagy ilyenek...
Na mindegy, csutin meg kimegyek nagypalyara focizni, akarmilyen lesz az ido, aztan jol kifutom, kiugralom magam, h ne hianyozzon. :) de ugyis fog... ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 17:20 

Szia Thommy!

Az alvástól nem kell tartanod, kapni fogod rendesen az 'adagod', meg ott lesz egy altatóorvos is, aki ezt figyeli. :D
A mozgás az igen, kicsit kényesebb, de ha minden erőddel a felépülésen vagy, akkor az is gyorsan megy. Én a műtét utáni 4.napon szó szerint folyton lábon voltam. Sétálgattam, ültem, bármi, de feküdni csak nagyon keveset feküdtem.

Üdv, Peti.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 18:56 

Szia! :)

Igen tudom, h lesz bent egy erre illetekes de tudod, mi van ha.
Na mindegy. Egyebkent Te nem voltal rosszul az altatas utan?
Es lesz szaga a gaznak? Teged egyebkent hol mutottek? Pesten?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 19:15 

Sziasztok!

Tegnap este találtam rátok! (Sajnos, de) megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk! :( Sírva olvastam a forumot! 26 éves lány vagyok, határontúli, tölcsérmellkassal. Kezdtem belenyugodni a problémámba, de mivel hallottam a műtétről, nem hagyott békén a dolog, így elkezdtem kutatni, és itt vagyok! :) Nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és erősen gondolkodom a műtéten! Addig kell bevállalnom míg nem késő! Ma belegondoltam abba, hogy milyen lenne a mellkasom műtét után és máris megint sírva fakadtam!

Üdv mindenkit! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 19:36 

Szia rgabika! ;)

Azt hiszem, mindenki akinek ilyen problemaja van, orul a forumnak es annak, h tudja, nincs egyedul. :)
Sajnos es egyben jo erzes is, h vannak sorstarsaink, akikhez furdulhatunk a fontos es a buta kerdesekkel is. Ill. tudni azt, h nem kell igy elni az eletunket.
Olvasgass hat, tegy fel kerdeseket es merits erot a mutethez! :)
Udv, itt! ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 19:52 

Thommy!
Bemegyek meglátogatlak, nekem 25km Pécs :D
Na jó csak viccelek, nem akarok senki terhére lenni, de egy "élmény" beszámolót "kérek", én februárra tervezem a műtétet, már nyáron voltam Benkő doktor úrnál, csak suli meg meló miatt most nem akartam bevállalni, de most már muszáj lesz rászánnom magam, mert nem megy így tovább.... most egyenlőre a nuss felé hajlok jobban, de aztán majd kiderül

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 20:35 

Chaser szia!

Gyere be nyugodtan, iszunk valahol egy sort, kozben meg nezegetjuk a lanyokat. ;)
A sor/fajdalomcsillapito amugy is jo hatassal lenne a kozerzetemre.
Kivancsi leszek mi lesz. :)
Termeszetesen majd irok, ahogy tudok. Ugy gondoltam, h irok minden nap par sort.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.11.27. 20:59 

Mikor is lesz amúgy pontosan a műtéted?
Doki mit mondott "mennyire "vészes" a deformitásod?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]