Koszi hallie!

Lehet van tobbfele altatasi modszer is. Faternak pl. maszkot, meg elotte valami tablettat adtak. Viszont itt is irtak paran, h nem emlekeznek maszkra...
Na mindegy, majd kiderul.

Visszaterve, igen egy kicsit tenyleg idegesitett mar, az allando tologatas es h nem haladtunk semmivel...
De most mar legalabb latom az ut veget.

Nekem egyebkent sajna a deformitasom (indexet nem tudok) de azt mondta a doki, h a gerincem es a homoru resz alja kozott kb. 10 cm van. Az szerintem eleg komoly, viszont nem mondta, h ket lemez kellene. Azt hiszem az attol is fugg, h szimmetrikus vagy sem a ket oldal.
Nekem, (hogy mar valami jo is legyen a dologban), szimmetrikus. Ill. Egy nagyon kicsit masabb a jobb oldal de azt mondta, h ez meg szimmetrikusnak szamit.
Jah es h a szivem, enyhen rotalt.

mi kellhet meg?!
Olvastam a papiromat, ott volt a hibalista, gondoltam szolok, ha mar mutenek es altatnak h a jobb terdemet is csinaljuk mar meg, mert szetrugtak es eleg gyakran faj...

Aztan akkor mar pipa lenne mindenhova!
Visszaterve Ratok, Nokre. Azt mondta a doki, h a ravich modszert eloszeretettel alkalmazzak, mert azzal 100%osra meg tudjak csinalni es ugye a varrat pedig csak a ket cici kozott latszik, mert amugy alattuk huzodik. Igy talan a femet el lehet kerulni. Viszont azt is mondta, h a mellkasi resz erosebben hajlamos a hegkepzodesre, mint mashol es valoszinu, h vastagabb kb. 5 mm-es heg latszana. Ellentetben ugye a nussal, ahol ket oldalon van vagas...
Szep napot!