http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 16:13

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2012.12.03. 20:22 

Thommy!
Ezt nagyon jó olvasni! Örülök hogy jól vagy! És egy csomó motivációt kaptam hogy még jobban akarjam én is a műtétet! :)

A gyógytornász csajok milyenek? :P :D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.03. 20:38 

;) ha ram hallgatsz, ne huzd! Megeri az biztos!
Jo latni es erezni a kulonbseget. Az volt szamomra az egyik elismeres, h amikor sikerult felallnom, a szobatarsam kint beszelgetett a folyoson es gondoltam megmutatom Neki, h mar megy a felkeles, segitseg nelkul. Kimentem, megmutattam, mondta h tok kiraly ugyes vagyok es amikor jottem vissza a szobaba, hallottam, h a no akivel beszelgetett megkerdezte, h mit is csinaltak rajtam. Pedig felul nem volt semmi rajtam! A ket oldalam van leragasztva de a mellem fel sem tunt neki! :)
Ez jol esett.
Hat a gyogytornasz lanyok tenyleg aranyosak, segitettek, beszelgettunk, jo volt. Nekem ugyan fiatalok de kellemes csalodas volt! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.04. 11:44 

Gyerekek!

Most szóltak, hogy a doki, akit kiszemeltem, már nem dolgozik a közelben (az országban)! Kiakadtam! Pedig épp megírtam neki az e-mail, már adtam hozzá a címzettet, erre telefonáltak, h már nem dolgozik ott, ahová akartam menni! Ez valami jel akart lenni???
Van egy másik doki, aki viszont közel van, de csak egy gyermekklinikán műt (0-18 évig). :cry: :cry:
Tudok más kórházat, de nem tudok neveket! Mitévő legyek?

Thommy,
nagyon jó olvasni a beszámolóidat. :) Tök jó, h már mutogatod magad! :lol:

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.04. 15:28 

Sziasztok! :)

Most volt itt a Benko doltor es mondta, h holnap kiveszi ezt a valadek kivezeto csovet, aztan eldonthetem, h mikor szeretnek hazamenni. :) ugyh. tok jo!
Eszrevettem, h reggelente vannak nagyobb fajdalmaim de ket szem a contramolbol es negyed ora, kell h sokkal jobban legyek.
Ma 4x mentem lepcsozni de meg delutan egyet kell mennem. Setalgatok, finoman csinalgatok mindent es lassan talan jon vissza az erom is.
A csokiveteltol egy kicsit felek, mert nem tudom mennyire fog fajni. Mondjuk amin atmentem, nem hiszem, h olyan veszes lesz. :)
Gabika, Te kulfoldon keresel orvost? Mintha azt irtad volna...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.04. 17:24 

Thommy,

Biztos nem lesz szörnyű a műtéthez viszonyítva! De pont én beszélek, aki még a legkevesebbet tud a dologról! :) Így viszont magamat is nyugtatom! :)

Külföld kinek a szemszögéből? :) Én határontúli, vajdasági vagyok. Nekem itt van betegbiztosításom, és nemrégiben még doki is volt a környéken, de klinikaigazgató lett máshol és valószínüleg ez miatt nem jön már! Most keresgélek más nevek után, remélem sikerrel járok! De az érdekel, hogy Magyarországon mennyibe kerül a műtét (ugye, mivel nincs biztosításom). Láttam korábbi bejegyzést 700 000 ft-ról, ez a teljes összeg lenne?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.05. 05:31 

Ugy ertettem, h nem itt van biztositasod.
Hogy mennyibe kerul most a mutet nem tudom meg, nem lattam semmilyen papirt errol.
Ha ugyfelkapura felkerul, ott megtudom nezni majd.
Vagy esetleg megkerdezem a dokit, hatha tud segiteni. ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.05. 08:02 

Nem Magyarországon van biztosításom! Itt vonnak le szép kis összeget a béremből, és akkor ezt már kihasználnám! :)
Nagyon megköszönném, ha kiderítenéd a műtét költségeit! :)

Milyen volt a csőkivétel? Mikor mehetsz haza? :) Tudod már milyen szerepük van a drótoknak, amik miatt nagyon kell vigyáznod?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.05. 09:03 

Nem vettek ki sajna a csovet, mert biztos ami biztos. Tegnap reggeltol, ma reggelig 30 ml folyt ki es 20-30 kozott kellene legyen. Holnap reggel meglatjuk es akkor kiveszik talan, aztan irany haza.
A drotok azert kellettek, mert mar nagyon kemenyek voltak a csontjaim es a biztonsag kedveert nem csak varrva lett ket oldalon belul a bordakhoz, hanem drotozva is.
Most kerdeztem a Benko doktort de pontisat nem tudott mondani, szerinte 400-500 korul van. Gondolom mas ara van Pesten es mas ara van itt Pecsett is.
Epp a hozzaszolast irtam es akkor jott a doktor, levettuk koteseket ket oldalrol. :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.05. 10:33 

Épp a határon van a 30ml, gondolom nem nagy baj! És nem korlátoz a cső a mozgásban?
Megint újat tudtam meg! :) A rögzítés varrással történik?!
Nagy vágásod van? Rosszabb vagyok mint egy gyerek, minden érdekel! :) Kell a bátorítás!

Köszönöm szépen az infót! Ezek szerint elég nagy különbség van ár és ár között!

Mielőbbi hazatérést! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.05. 10:42 

Nekem azt mondta az orvos, h O szokott berakni felszivodo varratot a biztonsag kedveert.
Egyaltalan nem korlatoz a cso, kb. 150 cm hosszu es 5 mm atmeroju. Ennek a vegen van egy kis tartaly, ami meri a mennyiseget.
Ami talan korlatoz az ugye az ember maga ill. a fajdalom es az, h a varratra nagyon vigyazni kell.
Felkeles, felallas, leules, jaras, minden. Mert minden fesziti egy kicsit. De ugyis kitalalod, h hogyan lenne jobb es kevesbe fajdalmasabb. :)
Most megyek egy kicsit jarkalok, meg lepcsozok egyet. ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]