http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 16:52

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 12:43 

Na ez új, én azt hittem csavrokkal rögzítik a lemezeket bordákhoz :D
Írtam dokinak e-mailt hogy áprilisban mindnképp akarok műtétre menni, sajnos előbb nem tudok semmiépp, de már alig várom hogy túl legyek rajta.
Így leírva azért annyira nagyon nem hangik vészesnek.
Én csak kicsit attól félek hogy nagyon vékony vagyok és látszani fognak majd a lemezek :D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 15:00 

Chaser,
Én is nagyon vékony vagyok, inkább attól tartok, hogy a felépülés lesz hosszadalmasabb :( , a lemez nem kellene h látszódjon, mivel a bordák mögé megy. Sok új és jó dolgot lehet itt megtudni! :)

Thommy,
Hozott jó híreket a Mikulás és elvitte a csövet? Hogy vagy? Mehetsz már haza? :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 15:09 

Kerdeztem en is a doktort, azt mondta regebben hasznaltak valami fejetlen szog felet de az kimozdulhatott. Ma mar igy vegzik. Amerikaban vam egy masik modszer a rogzitesre, ami nagyon-nagyon stabil de nagyobbat is kell vagni, mert ket konzolt kell betenni es azokat osszecsavarozni.
Elmeletileg olyan utesnel tud elmozdulni, mint pl. egy autobaleset vagy akkor ha a ket oldal rogzitese elenged es valami elforditja a lemezt.
Ma kivettek a vakumcsovet is, sokkal jobban vagyok es holnap megyek haza.
Biztos felutok egy pezsgot! ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 15:24 

Csupa jó hír! :)
Azt hiszem, h aki túlesik ezen és végre olyan, amilyen mindig szeretett volna lenni, megérdemli! Sőt, nem is 1 üveggel! :P

Képet majd kapunk, ha már vígan sétáltál felső nélkül!? ;) Nem gond, ha nem, de engem érdekel az eredmény a korunk miatt!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 15:34 

Ha gondolod kuldok persze. :)
Hat szerintem eleg lesz az egy uveg, mert amugy is fajdalomcsillapitot szedek. :)
De hat valamit azert megerdemel! ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.06. 15:50 

Thommy egy előtte-utána képet én is szíveseb látnék, érdekelne mekkora a változás :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.07. 11:38 

Sziasztok gyerekek!!! :)

Engem még szeptember 18 án műtöttek pesten..lassan ugye 3hónapja...nos,én már azért edzek ujra,igaz,nem mindent tudok csinálni...de pl fekve nyomás már megy 60 kg al...:)) ami azért nem rossz,igaz,nem kellemes oldalt néha... de belefér:) azt vettem észre hogy időjárás változásra nagyon érzékeny tud lenni,ugyanis van hogy egész nap semmi bajom,rá 2 napra meg ugy kelek fel mint akit agyon vertek...szóval érdekes ez:) fontos hogy műtét után sok vitamint szedjetek majd,mert nagyon levan gyengülve a szervezet... én toltam sokmindent...multivitamin,C-1000,calcium-magnesium,D3 vitamin,Bromelain...majd most kezdek el szedni izület védőt,karbantartót:)) szerintem az is segiteni fog a felépülésben:)) egyébként a vitaminok amiket szedek többnyire Scitec termékek:) jobban jársz vele mint a gyógyszertári vitaminokkal,mert árrban nem sokkal több,viszont 30 helyett 90 van benne :)
Úszni is voltam már párszor,az ugye kötelező 5 hét után kb:) futás még most sem esik annyira jól,1 km után alig kapok levegöt,nyilván lehet a hideg levegő is hátráltat ebben...szoval majd inkább futópad:) sok sikert mindenkinek aki műtéten agyal...ja és én 24 éves vagyok..........:)) üdv nektek! szép napot

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.07. 21:43 

Műtét nélkül örülök ha 30-40kg-t kinyomok :D :lol:

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.07. 22:47 

Az Szép Chaser!! :DDD Nembaj, lesz az több is, ha majd esetleg edzeni kezdesz! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2012.12.09. 10:30 

Sziasztok! :)

Gondoltam irok par sort.
Penteken megerkeztem haza, volt pacsi-puszi-suti-es rendes etel! :)
Hat azt vettem eszre, h amilyen technikat kifejlesztettem pl. a felkelesre, azt itthon at kell varialnom, mert joval nehezebb. Ugy nem lehet donteni az agyat, nehezebb ezaltal felulnom ( ha valakinek van valami jo modszere, az kerem jelezze).
A ma reggel nagyon rossz volt kicsit meg is eroltettem a varratot, mert folyt egy kis viz vagy micsoda belole. Meg is ijedtem rendesen de mar jobban vagyok. Amugy egesz nap nincs gond, neha kicsi feszitest erzek de ez amolyan joleso feszites. :) csak a varrattol felek, nehogy felszakadjon. Azt mondta az orvos, h az elso 2 het az kritikus, aztan 5-6 het mulva mehet lassan az edzes, stb. Mar alig varom, h mozogjak!
Nektek milyen technikak valtak be? Akarmire...
Chaser, kuldok majd kepet persze, csak elotte kicsit osszeszedem magam. :)

Jo hetveget! ;)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]