http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 18:24

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2013.02.04. 20:45 

Húúú akkor jó dolgod volt tényleg. remélem nekem is hasonlóan élvezetes lesz :D
igen holnap kell befeküdni 10-kor aztán délután lesz elbeszélgetés az altatóorvossal meg gondolom még a vasat is aznap lehajtják méretre aztán elvileg szerda reggeltiben lesz a műtét. annyit már tudok hogy műtét után az intenzíven töltöm a napot! :)
mondjuk katétert nem nagyon szeretnék,de nem tudok mit csinálni ha netán arra lenne szükség,ettől az egytől parázok csak :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.04. 23:28 

:) en is paraztam a katetertol de nem kaptam! Mondjuk kerdeztem a novereket elozo este, h minek a fuggvenye, azt mondtak, h a doki eldonti. En meg mondtam, h semmikepp nem szeretnek, csak ha muszaly. Aztan nem is kaptam. :)
Amikor engem mutottek kerdeztek a noverek, h melyik vas lesz az enyem. Mondtam,h a 42-es! Keresgeltek, aztan jott az altato orvos, beadta a "szert" es csak annyit mondott, szep almokat Tamas! :) Aztan mar a szobamban ebredtem. Nekem nem elozoleg hajtottak le a vasat. Mondjuk ugye a dokinak elotte latni kell, h mennyire kemeny a csont, mert lehet raknak bele az ivbe egy nyereg vonalat is, ezaltal kemenyebben tart. Nekem legalabbis igy mondtak. :) szoritok Neked!!!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.05. 20:06 

Köszi mindent Thommy de nem műtenek meg,köszönhetően annak hogy öcsém most lett hülye bárány himlős!Sík ideg vagyok,szólni sem mernek hozzám,de gondolom ez érthető mikor már annyira rákészültem és totál nem is paráztam az egésztől,akkor egy ilyen miatt csúszik egy csomót az egész. Tiszta ideg vagyok,életkedvem meg totál semmi nincs! :cry: :(

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.05. 22:08 

Basszus Zoleee, nagyon sajnalom! :( kerj minel elobb egy masik idopontot, ha tudsz. :(
Fel a fejjel, az eredmeny igy is es ugy is meglesz, csak kicsit eltolodik a dolog!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.09. 03:05 

hali. :D a másik időpont megvan,rögtön adtak másikat,így március 18-án kell mennem,a doki nem akar kockáztatni,ideges voltam miatta,a kedvem sem volt jó,de volt viszont pálinkám az segített. xD :D nem tudok mit csinálni így várom hogy teljenek a napok :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.12. 21:48 

Sziasztok!

Mi újság h van a csapat!
R4pid! Megszeretném kérdezni, h h vagy a műtét után? és még megszeretném kérdezni h mik voltak a tapasztalatok kórház és a Kálmán doktor úrral kapcsolatosan?! előre is köszönöm:)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.14. 22:05 
Adminisztrátor

Ne aggódj emiatt Zoleee. Legalább mire kijössz a kórházból, szedhetsz hóvirágot. :-P

(Csak vicceltem, mert ugye mindenki tudja, hogy a hóvirág védett!!!)

G.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.16. 11:53 

Üdvözletem! Én arra lennék kiváncsi, hogy kik azok, akik Pécsett műtötték magukat Dr. Benkő István Főorvos úrnál! Mik a tapasztalatai, véleménye...stb. Köszönöm a válaszokat! :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.17. 12:11 

Sziasztok!
Nekem fél éve volt a műtétem és azóta rendben ment minden, már-már nem is éreztem, hogy bennem van egy fém darab, de 2 napja egyszer csak iszonyatosan elkezdett fájni jobb oldalt. Olyasmi fájdalom tört rám, mint kb 2 héttel a műtét után, de csak jobb oldalon. Felülésnél és mellkas csavaró mozdulatoknál iszonyatosan szúr, nyilal. Ma reggelre már kicsit enyhült, de normális ez? Olvastam, hogy némelyikőtöknél frontra érzékeny, lehet nálam is ez az oka szerintetek? Félek, hogy elmozdulhatott, de érzésre és látszólag a helyén van, na meg nem is történt velem semmi olyan, amitől arrébb vándorolhatott volna.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.17. 18:37 

Hali!

Én rendszeresen edzek, már a 2. évet taposom vassal magamban. De a törzsfordítás és egyéb törzs csavaró modulatok még mindig nem 100% osak. A felülés nekem is ilyen fél év elmúltával kezdett, relative normálisan menni, de azzal próbálkozni folyamatosan és lassan, mer egyre elviselhetőbb lesz, és idővel teljesen elmúlik majd a fájdalom. Ne erőltesd túl magad, ha fáj akkor kisebb súllyal nyomasd a mozdulatokat, vagy felülésnél tegyél párnát a hátad mögé hogy kisebb szögből keljen felülni és majd lassan dobáld ki a párnákat.

Muszáj fokozatosan csinálni ezeket sajnos.
Remélem segítettem valamit.

Üdv.: Tomi!

bmakszim írta:
Sziasztok!
Nekem fél éve volt a műtétem és azóta rendben ment minden, már-már nem is éreztem, hogy bennem van egy fém darab, de 2 napja egyszer csak iszonyatosan elkezdett fájni jobb oldalt. Olyasmi fájdalom tört rám, mint kb 2 héttel a műtét után, de csak jobb oldalon. Felülésnél és mellkas csavaró mozdulatoknál iszonyatosan szúr, nyilal. Ma reggelre már kicsit enyhült, de normális ez? Olvastam, hogy némelyikőtöknél frontra érzékeny, lehet nálam is ez az oka szerintetek? Félek, hogy elmozdulhatott, de érzésre és látszólag a helyén van, na meg nem is történt velem semmi olyan, amitől arrébb vándorolhatott volna.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]