Hali!
Én rendszeresen edzek, már a 2. évet taposom vassal magamban. De a törzsfordítás és egyéb törzs csavaró modulatok még mindig nem 100% osak. A felülés nekem is ilyen fél év elmúltával kezdett, relative normálisan menni, de azzal próbálkozni folyamatosan és lassan, mer egyre elviselhetőbb lesz, és idővel teljesen elmúlik majd a fájdalom. Ne erőltesd túl magad, ha fáj akkor kisebb súllyal nyomasd a mozdulatokat, vagy felülésnél tegyél párnát a hátad mögé hogy kisebb szögből keljen felülni és majd lassan dobáld ki a párnákat.
Muszáj fokozatosan csinálni ezeket sajnos.
Remélem segítettem valamit.
Üdv.: Tomi!
bmakszim írta:
Sziasztok!
Nekem fél éve volt a műtétem és azóta rendben ment minden, már-már nem is éreztem, hogy bennem van egy fém darab, de 2 napja egyszer csak iszonyatosan elkezdett fájni jobb oldalt. Olyasmi fájdalom tört rám, mint kb 2 héttel a műtét után, de csak jobb oldalon. Felülésnél és mellkas csavaró mozdulatoknál iszonyatosan szúr, nyilal. Ma reggelre már kicsit enyhült, de normális ez? Olvastam, hogy némelyikőtöknél frontra érzékeny, lehet nálam is ez az oka szerintetek? Félek, hogy elmozdulhatott, de érzésre és látszólag a helyén van, na meg nem is történt velem semmi olyan, amitől arrébb vándorolhatott volna.