http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.24. 22:28

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 95  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus Excavatum (tölcsérmell, cipészmell)
HozzászólásElküldve: 2013.02.18. 21:06 

bmakszim írta:
Sziasztok!
Nekem fél éve volt a műtétem és azóta rendben ment minden, már-már nem is éreztem, hogy bennem van egy fém darab, de 2 napja egyszer csak iszonyatosan elkezdett fájni jobb oldalt. Olyasmi fájdalom tört rám, mint kb 2 héttel a műtét után, de csak jobb oldalon. Felülésnél és mellkas csavaró mozdulatoknál iszonyatosan szúr, nyilal. Ma reggelre már kicsit enyhült, de normális ez? Olvastam, hogy némelyikőtöknél frontra érzékeny, lehet nálam is ez az oka szerintetek? Félek, hogy elmozdulhatott, de érzésre és látszólag a helyén van, na meg nem is történt velem semmi olyan, amitől arrébb vándorolhatott volna.

szevasz... Én is szoktam de nekem nem annyira fájdalmas mint ahogy leírtad... én úgy vettem észre h az időjárás a ludas... és az tény h ha elmozdul az fájdalommal jár.... ha nem áll ki a fémvég és nem deformálódott a mellkas akkor én nem aggódnék..ezen én is aggódtam eleget .. megkérdeztem Kocsis doktort is...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.19. 10:56 

Sziasztok!

Az elmozdulassal kapcsolatban en is erdeklodtem az orvosnal es azt mondta, h ha az normalisan van rogzitve(miert ne lenne), akkor nagy ero kell az elmozdulashoz.
Ugy fogalmazott, hogy egy autobaleset. En nem felek attol, h csak "ugy", mindenfele behatas nelkul elmozdulna. Viszont azt mar en is eszrevettem, h az idovaltozast megerzem es neha nekem is vannak kissebb szuro erzeteim de ezek egy perc alatt tovabb is allnak. Es fura mert nem ott ahol vagtak, meg stb...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.22. 15:25 

nagyzs írta:
Sziasztok!

Mi újság h van a csapat!
R4pid! Megszeretném kérdezni, h h vagy a műtét után? és még megszeretném kérdezni h mik voltak a tapasztalatok kórház és a Kálmán doktor úrral kapcsolatosan?! előre is köszönöm:)

Hello!

Még meg se műtöttek :D (sajnos)

Július 23-ra kaptam időpontot, pont akkor lesz gyárleállás is, úgyhogy ezt választottam. Előbb nem nagyon volt időpont.

Azt mondta doki h februárban menjek el még egy vizsgálatra. (Mert ugye először azt mondta 2 vas, másodszor meg 1 vas)

Persze annyi túlórám volt, hogy időm se volt felhívni, úgyhogy ezt tolom márciusra...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.23. 11:22 

Hello!

értem, hát akkor majd talán most:) engem elvileg június 26. műtenek.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.02.23. 16:54 

keleti01 írta:
szevasz... Én is szoktam de nekem nem annyira fájdalmas mint ahogy leírtad... én úgy vettem észre h az időjárás a ludas... és az tény h ha elmozdul az fájdalommal jár.... ha nem áll ki a fémvég és nem deformálódott a mellkas akkor én nem aggódnék..ezen én is aggódtam eleget .. megkérdeztem Kocsis doktort is...

Úgy néz ki, hogy csak az időjárás miatt volt. 1 héten belül azért volt mínusz, tavasz, aztán hó is. Előszedtem a röntgen felvételeimet is, így kívülről elnézve nem mozdult el. De azért megijedtem kissé, még ilyen hétköznapi mozdulatok is nehezemre estek, mint az ágyból felkelés, vagy lehajolás. Kajakra, mint műtét után kb 2 héttel. Teljesen értetlenül álltam a dolog előtt, de elmúlt az a lényeg.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.03.10. 16:29 
Adminisztrátor

Néha megesik, hogy napokig fáj minden ok nélkül, aztán meg semmi. Én is úgy vettem észre, hogy a hidegfrontra reagált így nálam is. Lassan már hamarabb jeleztem a hidegfrontot, mint Aigner Szilárd a TV-ben...

G.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.03.11. 08:13 

Sziasztok. Valaki azt nem vette észre hogy akkor fáj ha cigarettázik ?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.03.11. 15:54 

Sracok!

Veletek nem volt olyan, h valamelyik mellbimbotoknal beleszur hirtelen?
Olyasmi mintha kicsit megrazna az aram. Eleg rossz erzes de mint ha a doki mondott volna valamit ezzel kapcsolatban de nem emlekszem mar mit.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.03.12. 18:56 

Hali!

Nekem még 2 év elteltével is előfordul, külön nem tért ki rá a doki, de kétlem hogy bármi jelentősége lenne a dolognak.

Thommy írta:
Sracok!

Veletek nem volt olyan, h valamelyik mellbimbotoknal beleszur hirtelen?
Olyasmi mintha kicsit megrazna az aram. Eleg rossz erzes de mint ha a doki mondott volna valamit ezzel kapcsolatban de nem emlekszem mar mit.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2013.03.13. 18:53 

Nálam volt hasonló.. jön mint a derült égből a villámcsapás.. aztán ennyi..

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 950 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 95  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]